En lista

Jag blev utmanad av fina @thelisalarsson 😍

Två positiva saker med mig själv:
- Jag är en driven person som ser till att förverkliga det jag vill uppnå och jobbar verkligen för det! Envis och effektiv för att komma dit jag vill tror jag.
- Jag är snäll. Det låter väl så tråkigt men jag tycker att det är en väldigt positiv (och kanske underskattad?) egenskap. Jag tror oftast det bästa om andra människor, försöker att gå in med ett öppet sinne och jag försöker alltid att hjälpa till med det jag kan. Jag gillar själv människor som är snälla och varma.

Mina två favoritminnen:
- Ahh, vad svårt! Men... självklart finns massor av favoritminnen som är barnrelaterade. Förlossningarna är väl där i topp kanske, de båda var SÅ häftiga, så fina och bra upplevelser. Oslagbar känsla att äntligen slippa kämpa mer och istället få bebisen i famnen!
- Inte heller direkt ETT minne kanske men min tid i Umeå, där jag träffade Jonas dessutom, därifrån har jag många minnen som jag lätt bli lite nostalgisk när jag tänker på 😊

Två saker på min kropp som jag är nöjd med:
- Helheten, får jag nog säga. Är hyfsat nöjd med det mesta och tycker att min kropp är bra som den är i sin helhet. Den behöver fortfarande blir starkare och det jobbar jag på!
- Att träning ger ganska snabbt resultat på min kropp. Det är roligt eftersom det ger lite extra pepp när det både syns och känns.

Två saker jag fått lära mig:
- Att säga nej till saker. Tidigare har jag nog ofta sagt ja utan att tänka efter före, och sedan har jag ångrat mig av olika anledningar. Och det blir bara jobbigt att ta på sig för mycket eller sånt man egentligen kanske inte ens vill. Nu har jag blivit bättre på sånt, och även att säga ifrån om något känns fel.
- Att jag är en ganska orolig person, det bara är så helt enkelt. Jag är en lugn människa utåt men inuti är jag ofta orolig och analyserar saker för mycket. Jag tycker att det har hjälpt att helt enkelt inse och acceptera att jag inte är en helt "chill" person som tar allt som det kommer.

Mina två största tryggheter:
- Min familj, både min egen "nya" och min "gamla". Vi är väldigt nära allihop och det är min största trygghet får jag nog säga.
- Mig själv. Jag känner mig oftast väldigt trygg i mig själv nu för tiden. Det har verkligen inte alltid varit så men det kommer väl med åren, med livserfarenhet och såklart genom att ha fått mina barn och fått känna att livet liksom faller på plats. Jag vet vem jag är i de flesta situationer, vad jag vill och vad jag kan.

Mina två favoritintressen:
- Hästar! Jag är ju en gammal hästtjej och det där kommer nog alltid sitta i. Har haft egna hästar i många år och sedan på foder efter det. Nu har jag bara inte tid men jag kommer definitivt återuppta det senare!
- Fotografera, det är absolut mitt största intresse nu för tiden. Och nu även jobb till viss del, vilken dröm för mig!?

Mina två favoritserier:
- Här kan jag nog inte riktigt komma fram till de två allra bästa... men en gammal favorit är ju Sex and the City, har sett allt som går att se ett antal gånger. Nu var det många år sedan men jag tyckte att det var en serie som var lättsam och ytlig, djupare ibland, rolig, sorglig och både verklig och overklig, liksom.
- Svenska/nordiska deckarserier, t.ex. Bron, Innan vi dör och liknande.

Mina två favoritsaker i hemmet:
- Vårt sovrum som är ljust, en skön känsla på något vis, och harmoniskt.
- Att det här huset som vi hyr är så pass fint renoverat! Det är ju absolut ingen självklarhet just när man hyr, och varken har bestämt själv hur det ska se ut eller kanske vill göra om för mycket eftersom det inte är ett hus man ska bo i så väldigt länge. Så det är jag glad över, det är ljust, ganska neutralt och mysigt här! 😊

Två dofter jag älskar:
- Bebis!!! Särskilt när de är sådär riktigt nya. Senare luktar de ju ofta lite kräk (i alla fall mina 😄)...
- Hästar, än en gång! Älskar det 👩❤🐴

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

thelisalarsson
thelisalarsson,
Underbart skrivet 😊 Insåg att jag också är en orolig person på insidan när jag läste din text hehe. Men det är ju som det är!
nouw.com/thelisalarsson
malinhardstahl
malinhardstahl,
Kul att läsa! Följ mig så följer jag dig 😊
nouw.com/malinhardstahl