JULLOV VAR DET HÄR.

​Nog för att jag har ”lov” mest hela tiden nu (fast nä, föräldraledig är verkligen allt annat än lov om man ser lov som något soft och avslappnande. Och nä igen, jag jobbar ju dessutom under min föräldraledighet), men att hela familjen kommer vara hemma flera dagar i rad tillsammans känns SÅ härligt. Jag är så himla trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nätterna är dåliga som ni vet, dagarna är intensiva med båda barnen (dock väldigt roliga och mysiga på samma gång, men slut blir jag). Kvällarna med egentid är väldigt korta. Så, jag hinner inte ens en pyttedel av allt jag vill hinna just nu, men så får det vara.

Idag har vi åkt pulka. Även jag åkte ner för backen några gånger tillsammans med Viggo. Sedan har vi gjort Rocky road, och inväntat pappsen för middag.

Ikväll måste jag ta itu med att tvätta håret. Vet knappt när jag gjorde det sist. Tråkigt nog har håret börjat rasa av sedan några veckor tillbaka nu, igen. Det var samma sak tre månader efter att Viggo föddes. Det är en väldigt trist sak efter graviditeten som man liksom förtränger och sedan blir påmind om när det startar. Det är ju inte världens grej men just håret är ju lite tråkigt att bli av med. Hur som helst, sedan ska jag även försöka hinna slå in julklappar och se Gåsmamman med Jonas. 

Har så mycket jag skulle vilja skriva om men jag har väldigt dåligt med tid för tillfället. Men bättre tider kommer (bättre som i liiite mer lugn, liiiite mer tid till mina egna behov och intressen), det vet jag! 😊

Gillar

Kommentarer

deniseeelarsson
deniseeelarsson,
Härligt att ni får tid tillsammans! ☺️
nouw.com/deniseeelarsson