BILDER FRÅN HELGEN.

Vilken bra helg vi har haft hittills! Min bror Samuel och hans pojkvän och sambo Adam kom upp hit från Karlstad där de bor just nu. Jag har inte träffat dem sedan i julas så det var verkligen kul! Viggo var lite blyg till en början, vi brukar FaceTimea med Samuel men de har ju inte heller setts på lika länge. Men han tinade upp riktigt snabbt och verkade också tycka att det var väldigt kul att få träffas! Hedda brydde sig kanske lite mindre eftersom det enda hon över huvud taget bryr sig om är mat och sömn och att göra en och annan bajsblöja. Hon har för övrigt börjat prata så mycket nu, det är så himla gulligt och alla ljud hon får fram skapar hon med stor möda. Världens sötaste!

Vi har i alla fall ätit goda middagar, brunch i förmiddags och tog en promenad ner till havet idag. Min första längre promenad sedan Hedda föddes och det bästa var att kroppen kändes som vanligt ungefär! Jag har ju just kommit igång med promenader och att träna upp magen inifrån, så det kändes skönt att få ett kvitto på att kroppen liksom återhämtar sig bra!

Nu har vi kommit hem för kvällen och sagt hej då till Samuel och Adam som åker söderut igen imorgon bitti! Imorgon ska vi nog städa lite hemma och så handla mat, tvätta och annat nödvändigt. Nu har Hedda somnat på min axel så jag hoppas på att kunna krypa ner i sängen inom kort, jag är så trött!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer