ÅSKA OCH PANNKAKOR.

Jag vaknade klockan fem imorse av att Viggo började härja. Nackdelen med att sova i stugan är att han alltid vaknar så tidigt där! Det var min morgon, så det var bara att gå ut och starta dagen med sånt som han tycker är kul: kolla på en vindsnurra nere vid båten, kratta, skjutsa honom i skottkärran och titta på alla stugors bryggor! Fast vi låg faktiskt kvar i sängen i en timme och bara myste, det var väldigt skönt.

Det har varit halvdåligt väder hela dagen. Mitt på dagen började det åska som bara den, vissa knallar var nog de högsta jag någonsin hört. Även fast jag inte är rädd för åska så lättade jag nog lite från marken just då! Så vi spenderade största delen av dagen inne, mysigt tycker jag. Tråkigt tycker Viggo, såklart!

Till lunch stekte jag ett stort lass pannkakor på gasolköket, som vi åt med jordgubbssylt (blåbär till lilleman) och grädde, en riktig klassiker. Nu är vi hemma igen och mumsar på lite fredagsgodis i soffan.

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

susanas
susanas,
Vilken mysig dag.

Jag älskar att va hemma när de regnar å åskar, tycker de är mysigt även om det är lite läskigt.
nouw.com/susanas
tovelarsson
tovelarsson,
Jag tycker också att det är riktigt mysigt! Fast med en rastlös 1,5-åring som bara vill vara utomhus är det lite stressande 😄 Men det är lite häftigt med sånt där väder!
nouw.com/tovelarsson