ÄR BARNEN LIKA?


Tänkte visa er Viggo och Hedda när de är i precis samma åldrar. Översta bilderna är Viggo till vänster och Hedda till höger, tre-fyra dagar gamla båda två. Som ni ser hade Viggo mycket mer och lite mörkare hår än Hedda när han var mini. Tycker inte att de varit superlika från födseln alls egentligen.

Nedre bilderna är det Viggo till vänster igen och Hedda till höger, nu sex månader gamla båda två. De har verkligen helt olika frisyrer! Både hårfäste och färg och mängd! Heddas hår ser lite mörkare ut där än vad det egentligen är men så blond som Viggo var i samma ålder är hon verkligen inte. Viggo är ju nu för tiden väldigt ljushårig så kanske blir Hedda lite mörkare än så?

När jag själv ser bilderna såhär bredvid varandra ser jag tydligt att Viggo är mest lik Jonas och Hedda mest lik mig, som bebis i alla fall. Ändå har de ju lika drag med varandra också, barnen.

Storleksmässigt är de ganska jämna. Viggo var 50 cm och vägde 3200 g när han föddes, Hedda var 51 och vägde 3435. Sedan hade Viggo en väldigt snabb ökning en period så han drog ifrån Hedda i samma ålder trots att hon också gått upp väldigt fint hela tiden. Så roligt att se dem båda såhär! Får nog fortsätta att sätta deras månadsbilder bredvid varandra då och då för att se hur de förändras mot att bli mer lika eller mer olika. De har verkligen både likheter och olikheter i sina personligheter också, men det tar vi en annan gång ☺️

Gillar

Kommentarer

johannahadarson
johannahadarson,
men gud vad söta! :*
nouw.com/johannahadarson