Hej!! Herreguuud vilket adrenalin jag har haft hela dagen, har gått runt med ett stort leende på läpparna och tyckt att allt är så himla bra och härligt hahah… Fick vänta som fasen på banken men jag var lika glad ändå haha. All glädje pågrund av ett jäkla träningsprogram, kan ni tänka er vilken liten nörd jag känner mig som (skämtåsido).

Jag, Tove, köpte alltså KRISSY CELAS träningsprogram 02:00 i torsdags natt. Jag vet inte varför jag blir så exalterad men satan vad taggad jag är. Tänk vad härligt också för er, mina läsare, jag kommer kunna uppdatera dag efter dag eller några dagars mellanrum med bilder och recensioner på vad jag tycker och tänker kring programmet. Så får ni följa min resa helt enkelt!

För er intresserade, så köpte jag hennes tone and sculpt program som är i 8 veckor, jag har dagligen kontakt med henne via mail om jag har frågor eller funderar över någonting. Så undrar ni något, kan jag undra något åt er och få svar av henne personligen haha, med tanke på att hon har 1 mille på instagram och lär ej svara DM. Eller ja, vad vet jag.

IDAG är iallafall första dagen, pepp pepp pepp (!!), så jag får återkomma inom få ynka dagar eller till och med imorgon om hur jag känner kring passet!

Förövrigt ingår det ingenting om kost och dylikt utan det sköter man själv, skall du testa detta programmet måste du också äta rätt då det är omöjligt att se skillnad annars och det är pengar som är kastade i sjön.

Bryter nacken på högra bilden härligt

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej vänner! Tror ni flesta känner igen bilden till vänster som jag tog när jag preciiis blev frisk från influensan och tappade något inormt i muskler, bilden till höger tog jag igår faktiskt, och som ni ser är det ju en del skillnad.
Dock den främsta skillnaden är ju faktiskt att jag gått från en avlång rumpa, till en mer rund, vilket du kan påverka själv. Många vill bli av med den avlånga rumpan och bygga ut den på både bredden och volymen men HUR?!
Min 3 bästa tips, som har hjälpt mig väldigt mycket, det är att
1: Var noga med att värma upp och känna att rumpan blir varm, när du då lägger på de höga vikterna kommer du få bättre kontakt i rumpan.
2: Utför många sidolyft, dvs att du jobbar mycket med att dra ut benet åt sidan i olika övningar (bifogar några exempel nedanför).
3: ÄT ÄT ÄT. Mat är nyckeln till mycket muskler och tajtare kropp, ät mycket, men av rätt saker.

Sen får man inte glömma det viktigaste, allas kroppar är olika och alla kan bygga olika mycket på olika ställen. Jag personligen är väldigt lång, 174cm, och kan därför inte bygga sjukt stora lår eller en sjukt stor rumpa då jag ofta lägger på mig på andra ställen. Ryggen för mig går att bygga på en månad, rumpan tar mig en oändlig tid haha. Men det är olika för alla, glöm ej det!

Likes

Comments

Postad i: allmänt

Hey vänner! Jag la ju upp ett inlägg om hur jag gjorde för att bygga rumpa och satan i gatan vad mycket nya läsare jag fick efter de inlägget, så jag tänkte att jag kan köra en liten 20 frågor om mig som gör att ni kanske lär känna mig lite bättre. Jag antar ju bara att alla känner mig och att jag känner er haha…

Snabb presentation om dig? Tove Kjäll heter jag och fyller nu 18 till sommaren, bor i Stockholm och tränar, pluggar, festar, jobbar och badar badkar på min fritid.

Vad gör dig glad? Att veta att min familj och vänner mår bra.

Vad gör dig ledsen? När andra mår dåligt eller inte känner till tillräckliga eller accepterade.

Vad är det olagligaste du har gjort? Måste nog säga den gången jag körde en epa-traktor till Nynäshamn när jag var 14. Eller den gången när jag tatuerade mig själv, eller när jag snattade i femman. Blev dock tagen av polisen och lärde mig min läxa, som jag är vördigt glad för idag!

När du är ensam och kan göra exakt vad du vill, vad gör du då? Då pratar jag högt med mig själv förmodligen på engelska hahaha..

Skulle du dö för att få tillbaka någon annan? Jag skulle dö för att få tillbaka min mormor igen som min mamma skulle få träffa.

Vad vill du bli när du blir stor? Min plan är och har varit det i 3 år nu att bli läkare, något inom vården iallafall. Sker inte det så vill jag kanske jobba inom ambulansen eller bli mäklare! Men vill jättegärna vara PT på sidan av mina studier på Universitetet också.

Dummaste du har gjort? Oj ingen aning, antingen de två gångerna jag tatuerade mig själv eller den gången jag festade med 5 australiensare i 14 timmar. Mådde ju skit i 3 dagar framåt haha

Har du någonsin varit kär och har någon någonsin varit kär i dig? Nej på första frågan och ja på andra frågan.

Något du vill ändra på i livet? Krig, fattigdom, orättvisor och normer och ideal.

Betyder rykten mycket för dig? Jag kunde inte bry mig mindre om någon skulle säga något negativt om mig, SÅ LÄNGE det inte är en person som jag bryr mig om då jag blir besviken på både den och mig själv över att jag medvetet omringat mig av en sådan person. Gör jag något som stör någon kan den jättegärna ta det med mig så vi kan komma fram till en lösning. Inte svårare än så.

Har du någon konstig vana? Jag rengör mina tänder med hjälp av tungan minst 5 gånger per dag, mer ett tiks nu när jag tänker efter haha

Hur är din syn på samhället idag med feminism, PK, och att vara lättkränkt? Jag tycker att Pk inte ska kopplas till något negativt, jag tycker att tack vare folk som är politiskt korrekta har många i samhället fått känna att de faktiskt betyder något och att de faktiskt finns plats för dem. Sen tycker jag att saker och ting kan gå till en överdrift och jag vill själv kunna dra skämt som ''kvinnan i köket'' eller dylikt. Men det är som jag säger till mina vänner, skämten drar jag i en lägling situation, därav inte på tunnelbanan tex, och blir någon kränkt eller tar illa upp kommer jag 100% be om ursäkt då det inte är min avsikt att trycka ner en annan individ. Feminism tycker jag är fantatiskt att det finns och existerar då inget land är 100% jämställd utan alla behöver feminism på något sätt. Trots att vi i Sverige ligger långt före andra länder så ska man ju inte stanna för man ligger först i stafetten, man stannar när man är i mål ;). ''Hata alla män'' grejen dock är ingenting jag personligen stöttar, jag tycker lösningen är att höja kvinnorna och inte sänka männen.

Vad är viktigast för dig inom en vänskasrelation? Tillit 100%, sen också ärlighet och öppenhet. Säg om det är något i vår vänskap du inte gillar så löser vi det! Inte svårare än så!

Sämsta och bästa dejten du har varit på? Sämsta måste varit när jag träffade en kille på Espresso House i stan hahah, vet inte men tycker det är så grovt inom normen och det är så jävla trist haha. Eller när jag var på nått poolparty i Åkersberga av alla ställen, kan väl säga att jag drog lika snabbt som jag kom dit för den killen var ju…. ja. Bästa dejten måste varit när en taxi kom utanför mitt hus och han tog mig till en fin resturang i Gamla Stan!

Har du någonsin varit med i ett slagsmål? Nej inte slagsmål skulle jag vilja säga, hoppade dock in när två killar slogs vid pendeltågsstationen när jag skulle till jobbet och jag försökte att sära på dem, men jag slog ju aldrig någon (?) vet ej om de räknas haha

Hur hade din drömdejt sett ut? Behöver absolut inte vara något som kostar och är dyrt, hade blivit jätteglad av en picknick i ett träsk typ haha, så länge de inte är ''standard'' så blir jag typ glad (?) Dvs allt förutom espresso house haha

Sämsta och bästa jobb du har haft? Oj satan vad svår fråga… Sämsta måste varit Operakällaren, mest pga så senare nätter och långa arbetspass. Bästa jobbet måste varit Cafe Notholmen där hela personalen blev som en familj, samma med Vigårda. Dock jobbade jag på en skola i årskurs tre, det var också riktigt kul å få jobba med barn. Svårt val

Vilket ämne skulle du kunna prata om i timmar? Med bekanta typ samhället och ideal samt politik (herregud vad gammal jag låter), men med nära vänner snackar jag alltid om sex hehe
Likes

Comments

Men Hey hörni! Satt igår och kollade gamla bilder på min MacBook och hittar masssvis med träningsbilder som är lite mer än 1 år gamla, ser niii??? Lite skillnad ändå ju haha!

För er som undrar om mitt ryggpass lägger jag upp det här längst ner! Och jag kör rygg runt 3 gånger i veckan men kommer nu lugna ner mig med ryggen och fokusera på ben och rumpa ett tag, så lär väl köra rygg runt 1 eller 2 gånger i veckan med mindre vikt!
Anledningen är för att jag inte riktigt vill ha särskilt större rygg och är nöjd över hur den ser ut just nu!

Mitt ryggpass:
• Latsdrag, 8X4 med 40kg
• Latsdrag, 4X3 med 50kg
• Pullups, 3X3 med kroppsvikt
• Militärpress, 8X4 med 25kg
• Sittande kabelrodd, 8X4 med 40kg
• Sittande kabelrodd, 4X4 med 55kg
• Hantelrodd, 8X4 med 17,5kg

Likes

Comments

Av ALLA bilder jag kan ta på en resturang med sjukt gullig mat så väljer jag alltså detta. Var iallfall på pinchos i fredags med min familj och släkt då min syster fyllde den tråkiga åldern 19, finns ju inget roligt med den åldern om du frågar mig. Inte för att jag har kommit dit än men vafasen, vad får man ens göra när man är 19 (??)

Under lördagen var jag på gymmet, har inte sagt det men har köpt nytt gymkort så provade på sats i slakthuset. Får väl typ 2/10 av mig heh.... håller mig till sats i sickla jag, favoriten

På kvällen drog jag iallafall ut med en av mina närmsta vänner Paulina som fyller hela 18 år<3 Vi var 6 tjejer som drog till sense och firade henne hela natten där, och ja, bilden jag har går ju att diskutera. Hade ingen bättre :(
Mysigt var det iallafall! Kom hem vid 05:00 ungefär och det första jag väljer att göra är att äta en banan med jordnötssmör, helvete så gott det var

Och i Söndags mådde man ju. Hade massor planer egentligen då jag tänkte köra lite rygg, städa lite, stryka och göra ett träningsschema och åka och handla mat så jag kunde preppa mina matlådor för veckan. Men vaknade ju vid 12:30 och låg och kollade film tills jag iprincip somnade igen vid 21 Hahaha.... way to go.

DOCK kom mina Gymsharkkläder Finally, beställde ju av deras nya släpp tillsammans med Nikki, så jääävla fina saker. Så jag köpte hem mig två par tights och en body, ska absolut visa i veckan (!!)

Likes

Comments

Hey vänner! Idag är dagen kommen då jag ska skriva ner hur mitt rumppass ser ut och exakt hur jag lägger upp det. Jag är född väldigt smal överlag, väldigt smala ben och armar och jag var väldigt ”skör” om det är ett ord att använda i detta sammanhanget. Men så fort jag åt och fick i mig något svullnade min mage upp (som ni kan se på den andra bilden) och min rygg hängde fram pga min längd samt att min svank skadades på tuppen. Mycket har att göra med att jag började jobba när jag var 14, började redan då bära tungt och bar då på fel sätt då jag inte hade hållningen.
Denna förändringen jag har gjort har jag gjort endast med hjälp av mat och träning. Det jag tar i kostillskottsväg är endast PWO, proteinpulver och kreatin, dvs, lagliga tillskott. Detta betyder helt enkelt att kan jag, då kan fanimej du också 😉 Så kör kör kör!

Jag äter runt 2300kcal per dag, varpå kolhydraterna av dem skall vara bra och långsamma kolhydrater. På helger kan jag ”lyxa till det” och käka lite som jag vill med kanske någon god rostmacka men inget mer än så. Socker, laktos och gluten är inget jag stoppar i mig förövrigt.

Sååå, passet kommer nedanför bilderna!

Så lets do this, mitt pass ser ut på följande sätt:

Uppvärmning:
• 5 min gåendes på band
• 2 min gåendes på band med gummiband och högsta lutning
• 2 min gåendes sidled med gummiband på högsta lutning
• 2 min gåendes i 90° med gummiband på högsta lutning.

Sen kan jag inte namnen på de uppvärmningsövningarna jag kör men har några bilder på mig själv samt på en del jag följer på instagram så lägger upp det istället!

Den här övningen gäller det att du känner vart du har dina höftben, de ska ligga preciiis mot kanten så inte ryggen skadas när du drar upp benen. När knäna är i samma höjd som resterande av kroppen (bild 2) så ska du squeeza rumpan, dvs att du ska spänna den som aldrig förr, så att den blir ett litet russin<3

Donkeykicks heter denna övningen och är en av den svåraste att utföra måste jag säga. Se till att du böjer lite på armbågarna, lägger jämn vikt på både armar och ben och sen får JAG bäst kontakt när jag kör snabbt upp och långsamt ned, när du går ner ska du även spänna rumpan återigen. Allt handlar om kontakten in the Glutes. Men pröva dig fram och se hur du för bäst kontakt!

(Bild av @ashleybarron.fitness på instagram)
Det enda jag vill säga här är att se till att din armbåge är under din axel, på så sätt får du rätt hållning i ryggen och du kommer inte känna något i svanken.
Klarar du dessutom inte att ha raka ben går till lika bra att böja benet lite, men de till att luta dig lite framåt!

(@hannaoeberg & @tianajoelle på instagram)

Den som Hanna kör gör jag alltid innan och efter passet, bland den bästa övningen enligt mig. Se bara till att böja på armarna återigen och att ha en rak rygg!

Den Tiana gör (andra bilden) är också grymt bra, hon gör en åtta med benet och du får därav kontakt i både Glutes maximus och medius!

Detta är min uppvärmning. Jag gör alla övningar runt 15-20 gånger och sedan gånger 2 eller 3, beror heelt på hur mycket kontakt i rumpan jag får osv. Kör tills du känner att det bränns i rumpan och att den är ”varm” därav uppvärmd.

Anledningen till varför jag gör detta innan tunga vikter är på grund av att jag då får bättre kontakt i rumpan när jag kör högre vikter, dvs större muskler i slutändan.

Det tunga passet ser ut som följande:
80kg Hip Thrust - 8X2 (manuell lyft, dvs ej i maskin)
105kg Hip Thrust - 4X4 (manuell)
60kg Marklyft - 4X4
20kg Bulgarian split - 7X3 per ben (Smithmaskin)
55kg Benpress - 8X3
85 kg Benpress - 4X4
100kg Reversed abductor - 8X4

Desto tyngre, desto större muskler och VA INTE rädd för att bygga muskler, det kommer inte ske någonting med 2 kg. Tyvärr. Utmana dig själv!

Här har ni iallfall mitt rumppass och jag kör detta runt 2-3 gånger i veckan och kan även blanda in armar i slutet av passet om jag har tid över!

Kram på er!

Likes

Comments

Äntligeeeen, Nouw appen har laggat som tusan på telefonen och kan inte skriva från datorn då bilderna är på min telefonnn :( men nu är jag back efter att ha uppdaterat telefonen haha.....

IALLFALL nog om det.

Nu har jag räknat kalorier i 2 veckor, och jag ser skillnaaad, äntligennnn!! Jag har gått upp runt 2 kilo och skulle inte säga nej till 2 kilo till, sen är jag på vikten jag vill ligga på. Men det här med kaloriräkningen jag har håller på med är nog det bästa beslutet jag har tagit, är verkligen mätt hela tiden och har så mycket mer energi. Så härligt.

Jag är iallafall på g till gymmet nu för att få till ett snabbt benpass i think, vet inte om jag har sagt det men tränar ju aldrig ben och har aldrig gjort. Just för att jag personligen inte tyckt att det är kul och att jag tycker det är sjukt snyggt med långa smala ben. Meeeen börjar ändra lite på de och ger ben ett försök nu ett tag hehe. Vi får la se!

Här har ni iallafall skillnaden på min kropp efter 2 veckor, de tar sigggg!

Var dum nog å lämnade mina svarta tights hos mor så får fota i samma tightsmodell fast annan färg!

Likes

Comments

Hej vänner!! Äntligennn börjar liiiite resultat strida fram, har verkligen inte haft något att skriva under dessa 6 dagar då jag bara gått i skolan och försökt få in så mycket pass som möjligt.

Här har vi iallafall nu 1 veckas skillnad, och under denna veckan har jag kört:
- 2 ryggpass
- 1 arm&axelpass
-4 rumppass
-2 HIIT pass

Jag kör oftast 1h rygg och sen går jag till omklädningsrummet och sveper min PWO (pre workout) och vilar runt 15 min och sen ändrar jag pass helt och kör kanske rumpa 1h. Ibland väljer jag också att gå upp vid 06 och träna, gå i skolan och sen åka och tråna igen. Det beror lite på vad jag känner för dagen.

Jag fotade min uppvärmning till mitt rumppass nu under helgen som kommer upp senare! Det många inte vet är att uppvärmningen är så saaaatans viktig, du får bättre kontakt i muskelgrupperna och när du då går på tyngre vikter blir passet betydligt mer effektivt.

Här har vi iallafall (tyvärr en dålig bild då jag inte bär samma tights) en bild på hur jag såg ut för en vecka sedan runt just rumpan, då det var den jag tappade mest under influensan. Nästa vecka blir det en bild på ryggen, så får vi se skillnaden därifrån!
Här är iallafall en bild på hur jag ser ut nu efter att ätit 2300kcal varje dag och tränat hårt med tunga vikter. Det tar sig, jag är långt ifrån målet men det tar sig!

Och strax, om 2-3 veckor är det dags att köra german Volume training, så får vi se skillnaden därifrån!!

Kramis 🌹

Likes

Comments

Hej vänner!! Sitter just nu på bussen från skolan påväg till gymmeeeetttt (!!), herregud aldrig haft sånt adrenalin att dra till gymmet Hahah. Har ju inte satt min fot därinne sen nästan 2 veckor tillbaka så vill verkligen bara tillbaka och svettas.

Som jag skrev i det tidigare inlägget så ligger jag -4kg nu, och måste självfallet bygga upp mig och tänkte skriva här hur jag lägger upp det nu under kanske 3 veckors tid. Som ni nog kan gissa, kommer jag tyvärr släppa min veganska diet... den har varit fantastisk mot min hy, naglar och hår men det går inte för mig att bygga muskler tillsammans med en vegansk diet, tyvärr tyvärr tyvärr. De höll 3 veckor iallafall Hahah. 

Jag kommer preppa med lunchlådor, att ha med mig i skolan och jag kommer börja räkna kalorier. Ingenting jag REKOMENDERAR om man är ovan i att träna och att äta rätt, det är väääldigt lätt att man kan ta räknandet till en överdrift som kan leda till negativa konsekvenser. 

Det man måste ha i åtanke innan man kör de passen jag kommer att skriva om under veckorna är att min kropp är anpassad för höga vikter och snabbt tempo, känner du att du är ny i gymmet måste du anpassa dig efter din egna kropp. Sen får ni inte glömma att jag har under 1,5 månads tid haft större del paus från gymmet, har väl varit här totalt 10 gånger då jag jobbade 5-6 gånger i veckan hela december, och varit sjuk halva januari. Min kropp kommer därför återgå till hur min muskelmassa var för 1,5 månad sen väldigt fort, det är något att ha i åtanke om man startar från 0, det kommer ta längre tid för dig då. 

Här nedanför kommer iallafall före bild på hur jag såg ut förr, vs nu. Bara att börja bygga igen, nu jädrans skall vi tillbaka, haka på!!

Likes

Comments

Hej hörni. Herreguuuud vilken jädrans vecka. Precis efter jag skrev det senaste inlägget började jag känna mig ynklig i kroppen och smart som jag ÄÄR så gick jag ut och sprang en mil i tights, linne, och en tunn jäkla vindjacka :)))) Mamma låg ju och sov och är ju 12 mentalt och vet inte vad jag ska ha för kläder på mig och ville inte väcka henne, så fick lida av influensan nu en hel vecka pga mitt härliga beslut. Och inte nog med det har jag också förlorat 4,2 kg, FYRA kilo?!? Verkligen fyrs kilo min kropp också INTE har.
Är född väldigt smal och när jag tränar så mycket och äter så mycket som jag gör så är det såå viktigt att jag inte tappar det, för då faller jag pladask på marken igen och får börja om på 0 haha. Men detta borde inte ta mer än 1 månad att bygga upp, tror jag är back on track om 2 veckor typ så egentligen gör det inte så mycket.

Överlag var det nog väldigt bra att influensan kom då jag efter Operakällaren aldrig riktigt vilade ut mig själv, var igång hela tiden och tränade och pluggade konstant och har alltid något att göra, städa, diska, nytt kostschema, nytt träningsschema, osv osv osv. Så att bara ha legat hemma och fått se på FILM (?) är sååå ovant för mig men varit så jädrans skönt.

Men är inte 100% frisk ännu men tänkte bege mig till gymmet ikväll ändå och bara köra lite yoga och dylikt, saknar ju gymmet som fasiken.

Vi hörs i dagarna, kramiss!!

Här är min sista riktiga måltid jag åt i tisdags (Rip) som bestod av kyckling, stekt potatis och broccoli och självfallet typ 180gram grillkrydda på<3

Likes

Comments