Här är några bilder från vår jul 🎅🎄😊

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I mitt jobb hjälper jag andra att bygga upp egna hembaserade verksamheter inom skönhet och hälsa. Idag fick Caroline och jag en ny kollega, Lolly. Hon går sista året på gymnasiet och planerar att bygga upp sin verksamhet vid sidan av studierna under vårterminen för att sedan kunna gå all in. Ser fram emot att hjälpa henne och Caroline att bygga lönsamma verksamheter! :)

Likes

Comments

​Nu börjar äntligen lite julkänsla infinna sig. Svårt ändå med plus 9 grader och grönt gräs utanför.. Glad att vi bokat fjällresa, så man får se lite snö i jul i alla fall. Morris är mycket stolt över sin gran. Vad tycker ni? :)

Likes

Comments

C9 är en 9 dagars kickstart till en bättre hälsa. Under C9 ligger fokus främst på en förändrad kost.

Dag 1-2 äter du smoothie och aloe vera och mellanmålsfiber. Det finns även en "fria listan" med bär, grönsaker och frukter som du får äta från.

Dag 3-9 äter du dessutom en måltid på 600 kcal, vilket jag upplevde som ganska mycket mat. Du får äta från fria listan även dag 3-9.

De två första dagarna är helt klart tuffast. Dag 3 innan din måltid kan kännas kämpig, men jag upplevde att jag var så extremt motiverad och fokuserad att det inte var svårt alls. Dessutom fanns ju fria listan där som stöd. Under de 9 dagarna rekommenderas 30 minuter lättare träning, jag gick endast några promenader. Du som är van vid tuffare träning måste komma ihåg att matintaget är väldigt begränsat och att du därför inte kan träna lika hårt som vanligt.

Produkterna som ingår är 2 dunkar färskpressad, ekologiskt odlad aloe vera, självklart endast innerbladsgelé. En påse proteinpulver baserad på icke genmanipulerat sojaprotein, vitaminer och mineraler. En förpackning portionspåsar med fiber och en burk med Therm-tabletter, ett kosttillskott med fullt fokus på ork och förbränning.

Du får även med ett instuktionshäfte som är mycket enkelt att följa och där du dag för dag kryssar för vad du ätit och noterar dina mått, där finns även recept och tips!

Den som handlar av mig får också vara med i vår hemliga, men populära, peppgrupp på facebook med ca 3500 medlemmar :) Nedan ser du mina resultat från dag 1, 5, 7 och 9.

Kontakta mig för mer information eller handla direkt i min webshop (myaloevera.se/th) - där hittar du också erbjudanden som pågår just nu! :)

Likes

Comments

Idag har vi en riktigt härlig slappar dag. Morris har varit lite magsjuk, så vi har fått ställa in middagar och annat vi skulle gjort i helgen. Christian är och köper julgran, så lite senare i eftermiddag blir det julmys.

Men just nu bara hänger vi och slappar och latar oss. Jag och mina gulliga ungar :)

Likes

Comments

​Ikväll har vi firat med underbart god hummer, och jag har druckit alkoholfritt bubbel från Richard Juhlin, den godaste alkoholfria som finns. Och jag har provat alla ;) Älskar min romantiska man, som också lagade potatisgratäng och entrecote till mig. Jag har det bra jag! 

Likes

Comments

Den 19 december är ett väldigt speciellt datum. Det var då, för 6 år sen som jag och Christian gick på vår första dejt. Han hade skrivit till mig på Mötesplatsen, en dejtingsajt, och hade fångat mig med sin fyndiga beskrivning. Jag hade skrattat högt för mig själv hemma i lägenheten när jag läste hans presentation, och det var så han vann mig.

Jag hade levt ensam i många år innan vi träffades, bara haft några kortare förhållanden innan, men det var kärlek vid första ögonkastet. Dagen efter vår dejt var det dop för min brorson, och då berättade jag för min familj att jag träffat mannen jag skulle gifta mig med. Jag tror inte att de trodde mig, men jag visste.

Det finns tre avgörande ögonblick i mitt liv. Tre beslut jag tagit som förändrat mitt liv för alltid. Och ett av dem var när jag beslöt mig för att gå all in med Christian och bara tillåta mig att falla handlöst.

 Jag älskar honom mer och mer för varje dag <3

Likes

Comments