Har varit dålig på att uppdatera bloggen, ska försöka skärpa mig lite. Ikväll bär det av mot hoppträning med Mississippi får Tobias Grönberg. Det ska bli kul och se om hon sköter sig även idag. På lördag morgon bär det av mot årets sista tävling i åstorps ryttarförening. Nu ska jag springa till stallet kram Tove

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

I helgen sov kusinerna med föräldrar över hos oss för Siri ena kusinen skulle ha fest hemma!
Det var en mysig kväll med god mat och trevligt sällskap. Morgonen där på så red jag och minsta kusinen ut och vi blev helt genom blöta så mycket som det regnade, så vi fick skynda oss hem i värmen till en god frukost. På kvällen var det släckt middag hos mormor, det var jätte gott och mysigt!

Igår startade jag min julhandel och det var så skönt för jag är nästan klar nu. Det är bara kvar att hitta presenter till mamma och pappa, men det löser sig nog.
Nu ska jag kolla på julkalendern, ett måste varje år!
Kram

Likes

Comments

I onsdags var det träning med skorpan, han var super fin och gjorde ett exemplariskt jobb. Vi hoppade bana med svåra linjer som låg mellan 110-120 cm och han levererar klockrena rundor, framsteg och vill alltid göra sitt bästa. Vilken stjärna jag har inför framtiden i mitt stall, jag kan inte mer än att älska denna fantastiska häst!
Tråkigt nog så var han halt och varm i ena frambenen igår när jag tog in honom, får hoppas att han är bättre idag när jag ska gå en runda med honom. Har har förmodligen stukats sig lite i hagen, lätt hänt under denna leriga tiden.

Likes

Comments

Resultatet från helgens tävling var inget vidare bra resultat. I 130 så red jag i undertempo i början så blev en rivning redan på hinder nummer 2. I slutet av banan så ställde sig Pippi och ville inte fortsätta så där blev det ett stopp men hon var ändå fin.
På framhoppningen i 140 ville hon inte alls, så jag tänkte inte starta, med jag gjorde det ändå och det gick bra men innan kombinationen så sparkade hon bakut och det påverkade att vi fick jätte långt ut så fick en rejäl rivning på b hindret. Och efter det ville hon inte hoppa mer, tror hon slog sig lite kanske. Men vi får kämpa och ta nya tag.
På söndag är det dags för skopan och tävla, det var längesen för hans del nu.

Likes

Comments

Då jobbar man idag, det kommer inte bli så sent idag för vi har tidiga bokningar. Men det är skönt , för imorgon bär det av mot tävling i sydslätten för Mississippi. Hoppas att det blir fortsatt resultat från förra tävlingen i Flyinge.
Nu måste jag jobba vidare, kram Tove

Likes

Comments

Även igår blev det en spontan tur till Flyinge kungsgård, jag och mamma följde med lite vänner och släktingar för att titta på finalen i Volkswagen Grand Prix.
Det var en riktigt rolig klass att kolla på och extra kul när släktingen Niklas blir 2:a.
Det var roligt och lärorikt att vara där och kolla på alla proffsen.

Idag har varit en full späckad dag i stallet, dagen började med en Hö leverans, det var mycket jobb och slit trött blev man.
Efter leveransen fixade jag stallet och red ut båda hästarna, båda två var fina och sköte sig bra men dem var lite spända idag av all blåst.

Sen var jag med mamma och handlade, nu ska vi ha soff mys en stund innan läggdags, kram Tove

Likes

Comments

Igår var det tävling med Mississippi på Flyinge kungsgårds arena. Jag kom med i både 120 cm och 130 cm efter långtid, vi var nästan påväg hem inför 130cm för att dem sa först att jag inte var med men så var jag tydligen det.
120 var jag först ut i klassen, pippi var fin och hoppade bra men jag red en säker runda eftersom hon varit ofräsch senaste tiden, det räckte till en 10:de plats av 75 starter.
I 130 hade jag ingen bra känsla på framhoppningen men det var bara att gå in och köra, vi var nolla i grunden och hade med oss första och sista hindret i omhoppningen. Det blev 0+8 fel ett resultat som jag är mycket nöjd med, kram Tove

Likes

Comments

Idag har jag mycket förberedelse inför flyinges tävlingar imorgon med Missisippi. Jag ska rida 120 cm imorgon och även 130 cm om jag kommer med men jag ligger som andra reserv, så störigt om man inte får plats!
Det blir en tidig morgon imorgon, då jag rider andra klassen och det börjar redan kl 8.00.
Nu ska jag bara äta upp min frukost sen ska jag sätta fart så jag blir färdig i tid, kram Tove

Likes

Comments

Nu på förmiddagen har jag varit i Helsingborg och visat skador på pappas bil. Bilfärden upp gick jätte bra och det gjorde även början av hemfärden men nu sitter jag på E6 i jätte lång bilkö och kommer inte någon vart.
Släpper väl snart hoppas jag!

I eftermiddag ska jag åka till Jerry Johansson och prova ut en dressyrsadel till hästarna och efter det ska jag till Ikea med mormor super mysigt!
Kramisar Tove

Likes

Comments