det kom visst inte upp ett till inlägg igår. aja, vi tar nya tag! igår var jag på stan med pau och lunchade sen stack jag till ishallen och mötte upp klara och Amanda! vi stack till gymmet och träna lite...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

just nu sitter jag på Steves med pau och äter. gott som fan! aja, nu ska vi dra vidare...

Likes

Comments

hejj! kolla vad bag har hittat! thighta orre byxor. så sjukt mycket mer snygga än de fladdriga! du hittar de på WWW.belleshoes.se!!!

Likes

Comments

hejj! jag sa igår att det skulle komma en "everyday make up routine" idag. men that ain't gonna happen! jag har precis som igår inget smink alls på mig. jag har ju bara varit hemma så jag såg ingen anledning att sminka mig. alls faktiskt. jag har inte gjort så mycket idag utan bara hjälp till i källaren som vi gör om och typ kollat pretty little liars och fast and furious 6.

Likes

Comments

Som ni önskade kommer här en "what's in my bag"!
Min väska är en MICHAEL KORS saffiano.

Jag har plånbok, solglasögon, hörlurar, nycklar, läppbalsam, deodorant och hårsnoddar alltid. men ibland har jag en kofta, mascara, makeup servetter, en liten VS eller hårborste också.

Likes

Comments

Jävlar vad denna dagen ska bli bra! Jag vaknade vid 9 och kände mig utvilad för första gången på länge. gick upp och duschade och åt god frukost med amerikanska pannkakor och en jordgubb hallon smoothie. Svin gott! Jag har inga planer för idag. Bara ta det lungt och vila kroppen från gårdagens maq träning. Hörde att en del av er ville ha en "what`s in my bag" och "everyday makeup routine" i bloggform? Her lite slut på ideer så det får bli något av de senare idag och en imorgon. Finns det något mer ni önskar? Maila isåfall. ​puss och kram

Likes

Comments