Hallå där!

Måndag och en vecka sen jag skrev, haha, heja mig. Denna helg var jag ute både fredag och lördag på klubben 8ight tillsammans med Frida och Sarah. Blivit lite väl hårt festande de senaste, fattar inte att man orkar men så står man där och är på det igen ändå. Men men, detta var ju faktiskt sista helgen och såklart utnyttjade vi det. Det är något speciellt när vi hör liquid spirit, shake that och show me love tillsammans. Haha kan inte riktigt sätta ord på känslan, så töntiga är vi men jag älskar det. Fantastiskt att få vara med dom två som jag älskar och kommer sakna så himla mycket! Tar vara på varje tillfälle jag kan få med dom, igår drog jag och Frida in till Jul på Liseberg och idag kom Sarah hit och åt frukost.

Denna vecka bestämde jag att jag skulle vara helt ledig från jobbet, så förra fredagen var min sista dag och hjälp va jag kommer sakna alla söta kids och fröknarna. Så glad att Frida introducerade mig till denna arbetsplats och att jag så fort fick "fast tjänst" där. Jag har inte varit på förskolan jättelänge, lite mer än 5 veckor totalt, men helt sjukt hur nära man kommer barnen. Trodde t.ex inte jag skulle få någon kram av "de coola" killarna, men även de visade känslor och gav mig kramar innan jag gick samt att det var deras teckningar som träffade mitt hjärta lite extra. Fick en kram av en liten tjejs mormor också som med tårar i ögonen, sa att jag betytt så himla mycket för tjejen, vilket gör jobbet så betydelsefullt.

Nu har jag sån sjuk resfeber. Och tyvärr är det i den form där jag är orolig och stressad för allt. Kommer jag få med mig det jag behöver? Kommer jag palla vara borta i 4 månader? Tänkt om jag inte trivs? Dessa negativa tankar känns skit. Får ibland en känsla av att det är mycket tryggare att stanna hemma och inte ge sig av, en väldigt motsägelsefull känsla för jag vill verkligen iväg. Måste ändra sättet att tänka för känner mig så dum ibland när de ända som snurrar runt är negativitet. Det går verkligen upp och ner. Världens berg-och-dalbana i mitt huvud verkligen, för just nu i skrivande stund, taggade precis min blivande kollega, Jacob, mig i ett inlägg där man såg att Saalbach fått massa snö och att de ska öppna liftarna en vecka tidigare! Wiho, nu blev jag taggad igen!

Nu ska jag umgås med min familj lite!

Tove

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sådärja, hej!! Nu kände även jag att det var dags att skaffa mig en liten blogg. Har aldrig testat på detta innan men tycker att det ska bli otroligt kul! Om jag lyckas hålla den levande förstås... Jaja, idag är det måndag - en riktigt regnig sådan. 8-13 som blev 8-15 på förskolan pga lite stökiga barn och för lite folk på fritids vilket resulterat i en mer eller mindre död Tove nu på eftermiddagen. Barn tar verkligen kol på en ibland. Men samtidigt så ger dom en så otroligt mycket. 

Idag är det exakt 13 dagar tills jag och 70 andra fantastiska guider sitter på bussen ner till Montgenevre i Frankrike, där 10 dagar på guidekurs ska spenderas. Woho!!! Shit va tiden går fort. Känns inte som att det var länge sen jag var på intervju hos Nortlander och nu är det snart dags. Ska bli så sjukt spännande men hjälp va nervös jag är samtidigt, många tankar som snurrar i mitt lilla huvud men men, va fett det kommer bli!

I lördags var jag och pappa på Udéns och hämtade mina bekväma (men ack så fula) pjäxor, hoppas verkligen att jag står ut med dom, lite Tove 5 år- varning på de. Nya skidor hämtades också, så snart är jag klar för säsong! Återstår bara lite småsaker för en komplett packning. Ska bli spännande att se hur jag lyckas packa 20 kg på 4 månader, när jag lätt som en plätt packar 20 kg för en vecka i Grekland.

Nu ska jag åka iväg och överraska Sarah på flygplatsen!

Likes

Comments