Hej!

Idag så blir det stan med mammsen. På att göra listan så ska vi shoppa såklart och åka till graven.

Shopping är ju alltid ett måste när man åker till stan med mamma och såklart är graven ett lika stort måste för oss. Vi får nog lika trevligt som alltid.

Hoppas ni alla får en bra dag så hörs vi.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej! Jag hoppas ni alla mår jätte bra det gör jag iallafall.

Jag har blivit FÖRKYLD!!!
Asså nej förkylning är så drygt. Näsan snörvlar, man är täppt och ont i halsen jo ni vet typiskt förkylnings besvär. Men aja halva skolan är ju förkylda så jag är ju inte den ända.

Livet har gått hyfsat bra, jag mådde riktigt dåligt ett tag elr ett tag i en månad grät varje dag och mm ni vet om man mår riktigt dåligt. Varför tänker jag inte säga för att visst jag delar med mig av mitt liv men absolut inte hela mitt liv.

Jag har börjat skolan. För typ 1 och en halv vecka sedan och då började jag i en ny klass och jag gillar den verkligen. Jag vågar prata mer jag har kompisar och det går jäkligt bra. Saknar inte den gamla klassen ett dug och det är så skönt. Det går allmänt bra men det finns ju alltid ämnen som man vill somna istället för att det är så tråkigt.

Jag hoppas ni alla får en bra kväll och en fortsatt bra vecka puss o kram

Likes

Comments

Hej!
15 TIMARS SÖMN. Ja jag sov 15 timmar inatt. Det började ju med att jag inte hade sovit en enda blund på hela förra natten. Jag som trodde att nu när jag inte sovit på en hel natt så borde jag vara sur och irriterad. Men icke som picke det var jag inte. Jag var gladare än vad jag har varit på flera år. Jag var inte irriterad sur elr något sådant liknande på hela dagen. Sen deckare på jag soffan vid 5 på eftermiddagen. Mamma hjälpte mig upp till sängen och jag somnade och vaknade nästa dag vid 10 på morgonen att mamma kom upp och väckte mig med hundarna. Emma hade fått en typ pingvin leksak som hade legat i bilen och hon trodde det var hennes valp. Så hon tog hand om "valpen" hela morgonen. Ingen utom jag fick gå nära "valpen". Så söt hon är.

Just nu så sitter vi i bilen påväg till Saxnäs igen. Ja jag vet vi åkte nyss hem därifrån men Vafan vi har platsen till den 27 Augusti ska man inte utnyttja det då. Jo det klart man ska. Så vi stannar till imorgon.

Ha en bra dag puss❤️

Likes

Comments

Hej!
Ja här ligger jag i min säng. Klockan är snart 07:00 på morgonen och jag har inte sovit en blund inatt. Men ja jag börjar faktiskt vänja mig. Jag är trött att man inte kan somna en normal tid och vakna en normal tid. Eller kanske somna och vakna en bra tid.
Men jaja jag kommer ju somna sen inatt. Gud vad jag kommer vara irriterad idag. Inte sovit något, är sämst på att äta. Ja det kommer inte gå så bra men vi ta dagen som den kommer. Och hoppas på att den blir bra.
Ha en Bra morgon och en fortsatt bra dag!

(Fönstret är INTE grönt i verkligheten det är vitt så alla vet)

Likes

Comments

Hej!
Ja nu är vi hemma igen....😂
Ja men iallafall så är vi hemma igen och när vi var där så tog vårt internet SLUT..... Det var inte jätte kul men jag klarade mig. Jag läste en bok. Den boken var så bra asså gud. Jag fick den boken av min syster H för ett år sedan. Ångrar så att jag inte läst den tidigare så jag måste köpa fler av den serien. Jag läser faktiskt om boken igen. Läste 250 sidor på en dag. Tänk att när jag gick i 5:an så läste jag så varje dag typ. Så på 3 år har jag inte läst så mycket.

Mamma och jag planerar att åka till LISEBERG nästa helg. Och asså jag är såååå feg av mig att åka karuseller och allt sånt. Så feg är jag. Men jag vill verkligen kunna åka. Men jag får se vi får prata lite mer om det.

Men ha en fortsatt trevlig kväll! Puss

Likes

Comments

Hej alla hoppas ni mår bra!!

Idag blir det att åka tillbaka till Saxnäs. Jag valde att åka med fast jag skrev igår att jag helst inte ville åka. Men jag ångrade mig. Sanningen var att jag fick mer internet så då kan jag hålla kontakten med kompisarna utan problem.

Vad har jag inplanerat idag? INGET! Mer än typ äta på resturang. Men det är inte så mycket för vi har ätit på den restaurangen så många gånger.
Det är den restaurangen som jag ska sommarjobba på nästa år. Jag ska ta smutsiga tallrikar, diska och kanske tom ta ut mat. Vi kan säga att jag är lite nervös. Jag vet det är ett helt år kvar men jag är sån. Nojig över allt.

Jag hoppas ni alla får en bra dag. Puss

Likes

Comments

Hej
Vi är hemma från Saxnäs och har varit det sen igår Torsdag. Jag måste erkänna att det är skönt att vara hemma.
Vi kan säga att jag inte längtar jätte mycket till att åka till Saxnäs sorry mamma och pappa. Men jag är inte lika taggad för det som jag var i början av sommaren.
Jag vill mer vara hemma och vara med mina kompisar just nu. Men det känns lite taskigt att säga att jo jag stannar nog mer hemma denna gången. Jag vet ju att mamma o pappa hade inte velat lämna mig hemma ensam. Men jag är inte taggad för att åka ditt. Jaja vi får väll se hur jag gör.
Jag hoppas ni alla får en bra Fredag och framförallt en bra helg. Puss o kram

Likes

Comments

Hej!
Nu kommer det ett väldigt positivt inlägg. Eller aa positivare en dom andra.

Jag var hos min syster H i Måndags och skulle sova över till Tisdagen och det blev två lyckade dagar.
Det var dom två bästa dagarna på länge. Jag har saknat att ha en syster som jag kan vara med.
Jag har saknat att ha en syster att skratta med. Det var så kul med alla spel vi spelade. sjöng som två galningar. kollade på film och myste. Jag var glad för att jag fick ha glädjen med min syster igen.


Det var borde sorg och glädje. Jag hade min saknad för morfar mer än en gång. För han hade blivit så glad för att jag var med min syster igen, att jag hade så kul och han hade blivit glad över min glädje när jag berättade detta för honom.
Men jag får hoppas att du såg allt där uppifrån istället. Och att du såg hur glad jag var. Fast du inte fick höra all min glädje som jag hade. Så hade jag den. Den glädjen jag hade när H och jag skrattade så mycket när vi spelade Singstar, den hade jag velat dela med dig. För du hade ju blivit så glad för min skull.

Men jag är så glad att jag fick uppleva dom två dagarna, för dom kommer jag sent glömma.

Likes

Comments

Hej!
Idag har mamma och jag gått på marknad. Vi hittade en grej och det var dundersur stång. SÅÅÅÅ GOD.
Men vi runt på marknaden i 4 timmar. Så vi besökte pappa och fick runt överallt. Sen satt vi och fikade och kollade på alla människor som gick förbi.

Ingen irritation var det idag iallafall. Jag är så glad. Så ofta som jag är irriterad pga lågt blodsocker. Det är så jobbigt att gå runt och vara irriterad. Och sen får man dåligt samvete. Så dåligt samvete och irriterad har varit min vardag. Men idag så fick jag leva utan irritation och dåligt samvete.
Men jag är så glad att jag har en sådan fin familj som förstår mig. Och hjälper mig när detta händer.

Ni får iallafall en fin bild på mig och mamma från dagen.

Likes

Comments

Sömnproblemen är nog något av det jobbigast som finns i min vardag. Man reagerar inte så mycket på natten när det står 03:40 men man reagerar jävlar på när det står 13:21 på "morgonen".

Idag då blir det en vanlig dag med en lite extra krydda på. Morgonen blir som vanligt. Vakna sent, vara den ända på campingen som går med den fina morgon frillan till toaletterna, äta "frukost", klä på mig, gå promenad med en kompis, hittar på massor av grejer med kompisen, poolparty kl 20:00 till 23:00, försöka sova, kolla på mobilen 4 timmar och sen försöker vi sova igen och lyckas.
Det är min dag. Hoppas er dag blir bra puss och kram.

Likes

Comments