Idag var alltså sista dagen på jullovet. Känns inte alls bra, jag vill vara ledig lite till men såklart behöver man bita i det där sura äpplet som kallas verkligheten. Dagen idag spenderades hos Stina. Jag hjälpte henne med hennes nya rum & att bygga ihop en Ikea möbel, som jag är proffs på hehe. Vi övade även på låten vi ska sjunga & spela på dopet. Det var väldigt skönt med kvalitetstid även om vi bara städade & fixade. Inte för att det är tråkigt att fixa ett helt nytt rum, det blev faktiskt väldigt bra. Vi gjorde ett bra jobb.
Dftba xoxo, TaS

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Det märks ju att jag är väldigt ny med det här bloggandet. Jag glömmer liksom bort hehe. Får uppdatera lite snabbt vad som har hänt i mitt liv. Igår få fyllde morfar år så vi firade honom. Hela 74 år. Grattis grattis. Efter vi hade firat honom var jag & min bror ute & övningskörde vilket gick bra tycker jag. Vi var ute i ungefär 1 & en halv timme. När vi hade kört klart så åkte jag hem till Stina för att öva. Hon & jag ska nämligen spela & sjunga på min brorsdotters dop den 3 februari så vi passade på att öva för det måste man ju göra.
Idag så har jag, farmor & min kusin handlat julklappar tro det eller ej. Vi brukar alltid handla julklappar tillsammans för farmor vet inte vad vi vill ha men det hann vi inte göra innan jul för farmor & farfar åker iväg på julafton men bättre sent än aldrig! Jag hittade dock bara ett armband & en ring för sammanlagt 129kr haha men det funkar ju!
Dftba xoxo, TaS

Likes

Comments

Då var det dags för ett till inlägg. Tänkte att jag skulle bloggat i förrgår för då var jag & lunchade med Amanda, Sofie & Tove men så blev det inte menmen, bättre sent än aldrig. Det var iallafall väldigt trevligt & vi satt i ungefär tre timmar för att bara snacka en massa skit i princip. Efter lunchen så umgicks jag lite med mina kusiner innan jag gick till bion för att möta upp Nikita. Vi kollade på Ted-för kärlekens skull. Filmen var baserad på Ted Gärdestads liv & den var så fin, känslig & även rolig. Man fick en inblick i hans liv & man kan ju se att han hade det allt annat än lätt. Jag lyssnade på Ted när jag var mindre & tycker fortfarande om honom trots att det egentligen inte är min musiksmak. Men den filmen tycker jag att alla borde se!
Igår hände det inte så mycket roliga grejer, jag & min bror rensade lite i hans nya hus & körde till tippen. Vi börjar vid 10 på morgonen & var hemma igen vid 17 ungefär. Det var kul att få spendera lite tid med honom. Vid 18 så gick jag & mamma & la oss i hennes säng för att kolla på film. Det blev ganska många filmer faktiskt. Vi kollade först på X-Men Origins: Wolverine sen kollade vi på Hungergames Mockingjay part 1 efter det kollade vi på 2 avsnitt av min & mammas favorit serie Bones & till sist kollade vi på Sherlock Holmes. Jag gick & la mig runt 2 haha, mamma hade redan somnat 5 minuter in i Sherlock Holmes. Det var en väldigt mysig dag.
Idag har jag inte mycket planerat, tänkte att jag skulle plugga lite teori så jag kan få det där körkortet runt min födelsedag...
Dftba xoxo, TaS

Likes

Comments

Nu är vi tre dagar in på det nya året & vad har jag åstadkommit såhär långt? Inte mycket. Jag har tagit det så lugnt jag har kunnat för att vila upp mig till skolan. Jag har kollat på massa filmer samt serier vilket jag älskar att göra, jag är lite av en serie/film fantast. Jag kollar inte bara utan jag analyserar i princip allt i en film eller varje avsnitt i en serie för att sedan jämföra med andra filmer & serier i samma genre eller liknande handling. Proud geek right here! Något mer jag har gjort, som jag gjorde i dag är att jag bokade tid till risk1! Ett steg närmare körkortet. Tack till Amanda som frågade om vi skulle gå tillsammans. Lite skolarbete har jag även gjort, vi har en stor uppgift som ska in nu i januari & jag har börjat starta paniken lite gran hehe. Jag bryr mig inte om jag inte får ett A. Det viktiga är att man själv vet att man har gjort sitt allra bästa, man kan inte göra mer. Tips till alla är att inte hänga läpp när man får ett B istället för ett A eller ett D istället för C, om ni gjorde det bästa ni kunde ska ni vara stolta över det. Tack för mig.
Dftba xoxo, TaS

Likes

Comments

Första dagen på det nya året. Året då jag kan skaffa körkort, gå ut & skriva under mina egna ledighetsansökningar i skolan. Jag hoppas och tror att detta kommer bli ett år som inte suger (som alla andra år har gjort (typ)). Några saker som händer detta år för mig är en resa till Amsterdam med två fantastiska flickor, kolla på Foo Fighters på Ullevi med familjen, kolla på Ed Sheeran med mina flickor. Förhoppningsvis så kommer det att hända massa massa mer roligheter men bara de händelserna är ju ganska fantastiska om jag får säga det själv. Gårdagen var fantastik. Jag firade med fint folk & god mat & hade det toppen.

Dftba xoxo, TaS


Likes

Comments

Nu är jag där jag aldrig trodde jag skulle hamna, här och med en egen blogg.

Jag startar denna blogg för att jag har en massa roligheter framför mig år 2018 och en blogg är ett ställe där jag kan samla allt på en och samma plats där även fler människor kan vara med och läsa om allt som händer.

Så häng med mig på mitt "äventyr" som kallas livet.

Jag kommer även att skriva om mitt alldagliga liv och inte bara de spännande händelserna.

DFTBA xoxo, TaS

Likes

Comments