Header


Hej de var ett tag sen jag skrev här men min dator har vart på lagning länge och inte haft någon inspro att skriva häller, men här kommer iallafall saker jag har planerat att gör under 2018:

  • Skaffa tatuering (ska bara boka tid)
  • Skaffa körkort
  • Göra en helix (tar hål i örat uppe i brosket)
  • Åka på utomlands
  • Åka runt i Sverige
  • Träna regelbundet

Ja de var de jag kom på, kan vara så att jag har glömt något men från gör ett in lägg längre fram i år och se om jag har lycktas med de eller inte. Men de var allt så hörs

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Igår var de en jobbig men mysig dag. Jag var i skolan och hade tråkiga lektioner och gud vad dagen gick långsamt efter de åkte jag och min tjejkompis till gymmet och tog ett pass, när vi var klara på member 24 så åkte jag hem med tåget och började plugga efter jag hade tagit fixat mig. Jag satt säkert i minst 2 timmar med de jävla körkortsfrågorna och historian samt lastbilsbromsarna.

När jag sitter och pluggar så får jag mest inspiration när jag tänder lite ljus och ligger under en filt eller täcket i min säng. Och helst ska jag ha en belöning efter jag har gjort de jag ska göra. Så jag unnade mig att titta på lite serie och efter de var de bara att plocka undan och lägga sig för att man ska orka med morgondagen (idag).

Tagga att träna idag också.

Likes

Comments

Nu börjad de närma sig mer och mer jul och julkänslan, Vi är ”snart” i december och då blir de en julkalender och snart får vi veta vad den kommer handla om och vilka som kommer vara med. Och vi har haft så många olika sagor och äventyr. Här kommer några av mina favoriter och dem här kan jag titta istället för den julkalendern som går just det året.

Likes

Comments