Header

TJA BABES FEST HOS MIG IKVÄLL. ALLA KAN KOMMA, FRI DRICKA ALLA FÅR KOMMA! KOM KOM NU HÄR ÄR KAOOOZ. HAR FF SÅ BARA KOM.

// Whilma

Likes

Comments

okej båda vi två är sämst på att blogga och uppdaterar jävligt fålig & vi har as dålig fantasi så förväl bloggen

Likes

Comments

Är på bussen nu påväg från MF för skulle hem om. Men har varit där sen typ 3 med Whilma och sen har vi väll träffat olika personer. Senare mot kvällen gick vi runt med Beatrice och Emma. Dom är kvar där nu så får se om jag pallar åka tillbaka igen//Tova

Likes

Comments

Så jävla omogna personer som sitter och gör hat konto av min älskade whilma. Inte för att hon tog åt sig, när vi såg det började vi faktiskt skratta.. Men det är ändå sjukt omoget och lågt att göra något sånt.
Vi ska fucking söka upp horungarna som gjorde det, även fast vi typ halvt redan vet vilka det var haha.. Men ni får gärna anmäla sidan!


// Tova

Likes

Comments

Ska snart ta bussen in mot Malmö och möta upp lite folk, sen ska vi nog bara gå runt och chilla osv haha. Ska va där hela dagen så är inte säker på ifall jag kommer uppdatera så mycket, men ska försöka iallfall! 

//whilma

Likes

Comments

Förlåt för dålig uppdatering, men hade knappt batteri på min mobil och varit i Lund hela dagen.
Men idag var vi i Lund och träffade Filip och efter han stuckit så mötte vi Anton och Jesper och vi var med dom hela dagen.
Har även köpt nytt löshår på rapunzel.
Nu kom vi precis hem och snart ska vi ut igen haha//Tova

Likes

Comments

Vaknade för ungefär 1 timme sen för att städa mitt rum vilket äntligen är klart haha.. Så nu ska jag fixa mig och sen drar jag till Lund, ska möta Filip där så kanske Tova hänger med också tror jag! Och eftersom att idag så är det sista dagen med jojo sommar så bör jag fixa ett busskort idag med.. Känns ju faktiskt liten sorgligt att behöva tänka på ifall man laddat busskortet osv hela tiden nu.. Längtar redan till nästa sommar haha.

Bjuder på en helt osminkad nyvaken och ofixad bild på mig haha, puss

//Whilma 

Likes

Comments

Jag tror att Bekim är den mest efterblivna killen jag känner haha.. Han har gått utanför mitt hus i cirka 20 minuter eftersom att han inte ville gå in när min katt stod vid dörren för att för cirka ett halvår sen så bet den honom i tån så nu är han över rädd för den haha.. 
Men snäll som jag är har jag nu vart nere & hämtat honom.. Så nu sitter vi på mitt rum och dödar myggor och tar konstiga bilder.. Ska troligen snart dra ut & träffa joakim eller nån haha! 

//whilma

Likes

Comments