Hej alla!

Som ni ser på titeln har min helg varit amazzzing! Verkligen helt fantastisk. I förgår "lördag" var jag på min dansskola och repade inför våran dansföreställning (som var igår och idag). Ja om ni inte visste så dansar jag balett och modern, två gånger i veckan :) I alla fall var vi där och dansade, och det var kul men också nervöst då det är så nära föreställning och allt måste ju sitta. Efter repet begav vi oss (jag och min mamma) hem för att göra oss iordning inför kvällen. Vi skulle hem till min pappa och hans familj och några andra för att gå ut och äta på restaurang tillsammans. När vi kom hem tog vi nått lätt att äta, vi gjorde oss i ordning, sen började det att dra ihop sig till kväll. Pappa kom och hämtade oss vid kl 5. Vi åkte hem till de andra som redan var hos pappa. Vi stannade ett litet tag och minglade runt innan vi gick ner till restaurangen. När vi väl hade kommit in till restaurangen..nu blir det mycket restaurangen här haha ;) I alla fall, när vi kom ner till restaurangen satte vi oss till bords och beställde vad vi ville äta och dricka. Jag tog fish and chips, men jag fick ingen bra bild på det så jag fotade min kusins mat istället haha ;) Han tog pasta med skaldjur. Han sa att det var jättegott, och jag blev faktiskt lite, okej, jättesugen på det så jag tror att jag måste ta det nästa gång vi äter där!


Och sen...VALBORG!!

En underbar kväll/dag som jag bland annat spenderade på scenen på konserthuset (ni vet dansföreställningen) Och det gick bra! Efter föreställningen åkte jag och mamma och hämtade upp min kille, och åkte hem. Efter vi hade varit hemma en stund och jag hade fått byta om till "vanliga kläder" gick jag och min kille ut. Vi hängde med våra kompisar och tog det chill. Men efter nån timme så lämnade vi av våra kompisar och tog en kvällspromenad bara vi två. Det var ganska varmt ute, eller ja, varmt och varmt..det var inte iskallt i alla fall. Solen lös upp himmelen, även fast den snart inte syntes. Klockan började ticka och det började att bli lite kyligare ute, så vi bestämde oss för att gå in. Sen gick vi och la oss i sängen och sen somnade vi. Kort avslut men men ;)

Jagap, nu ska jag sova. Har nationella prov i morgon bitti..wiiihooo! :/ Aja, godnatt på er alla!!!

(Bild från i lördags). Btw så var det sviiinkallt när vi tog den här bilden... ;)

Likes

Comments

Hej på er allihopa!

Jag har under en lång tid funderat på att börja blogga, men har liksom aldrig tagit tag i det. Idag när jag kom hem från skolan slog jag mig ner i soffan och satte på tv:n. Utanför mitt fönster hängde tunga regnmoln, och så småning om kunde man höra regnet falla lätt mot fönsterblecket. Jag blickade bort mot divandelen på soffan. Där låg min dator. Skulle jag värklogen börja nu? JA KLART JAG SKA!! Det är ju det här jag vill!

Aja, jag är ju nybörjare på att blogga som många andra här tror jag, så jag har inte riktigt koll på hur det här med bloggandet och nouw fungerar riktigt än, men det ska säkert gå bra :)

Ni får jättegärna komma tillbaka till min blogg om nån dag eller två och kolla läget :)

Nu ska jag snart kolla på Let's dance! Kram på er!! Ha en fortsatt trevlig kväll!

To be continued...

Likes

Comments