Hej på er! Var ett tag sedan nu, snart bär det av mot varmare. På måndag går flyget mot Fuerteventura *_* Så skönt att vi ska få komma iväg lite och få lite kontrast på livet.

Idag köpte jag dessa tröjor på Bik Bok. Kände att jag behövde en ny blus till resan + en fin glitter topp till fest.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

PÅ KRETA I GREKLAND

Lite fina bilder ifrån förra resan för ungefär lite mer än två år sedan. Då skulle ja fylla 15 år om jag inte minns helt galet fel. Det var en mysig resa och ett trevligt hotell <3

Likes

Comments

SEMESTER I COSTA CALMA BEACH PÅ FUERTEVENTuRA

Om några veckor bär det av till varmare stränder. Vi ska till Canarieöarna och det blir fuerteventura. Det blir min familj och våra kompisar som åker dit. Det kommer bli så skönt att komma bort lite. Nu tar skolan snart fart igen och då går vi i fyra veckor cirkus. Sedan åker vi veckan innan sportlovet så vi får den lyxen att vara lediga två veckor. Alltså det kommer bli helt underbart!! Det tråkiga är att mitt hjärta åker iväg när vi kommer hem så kommer vara utan honom i två veckor:(( Jaja det får man la klara av, bara att andas. Jag kommer självklart att blogga och lägga upp vackra bilder därifrån. Vem vet.. kanske kommer en eller två vloggar ifrån beachen också?;) Funderar på et eller att jag slänger ihop en vlogg är ja filmar lite alla sju dagar under resan! Skriv gärna vad ni tycker skulle vara roligt att läsa om/kolla på <3

Likes

Comments

Tjena mitt bena<3 Idag har våran praktik på djurparken tagit fart (eftersom att jag då går djurvård).

Vi är indelade i två grupper och jag har de första två dagarna tillsammans med några fina tjejer på gården där vi tar hand om lite bondgårdsdjur.

Idag har vi då vart där och på onsdag ska vi även tillbringa tiden där med vårt praktiska då vi får mocka, ge djuren sin dagliga mat, sopa bort allt hö i stallet, ta in djuren osv vilket är väldigt kul. Imorgon har vi praktiska övningar på parken och onsdag kommer vi att vara våran sista dag i stallet. På torsdag är de byte med grupp 2 då vi ska praktisera i savannstallet istället. Även på fredagen.

Så att så ser mitt schema ut för praoveckan vilket jag tycker känns väldigt kul. Vi går alla dagar förutom imorgon från 8:00 till 13:00 vilket känns som en väldigt okej tid tycker jag!:) Har ni några frågor gällande djur och om ni är intresserade av vad man får göra på en djurpark så ställ mer gärna de:)

See ya<3

Likes

Comments

.. nu är jag här. Väldans vad mycket snö som har kommit nu, så himla myys!!

Likes

Comments

Plugg plugg ..

Imorgon har jag ett tenta prov i djurvårdskursen. Känns som om alla prov och allt kommer ifatt mig, jag som alltid ska plugga dagen innan.. Hur kan jag aldrig lära mig att börja i tid och ta hem plugg jag missat när jag vart sjuk?? Pfft:( Hoppas att det går bra iaf. Man får ju trots allt ha dator, papper och allt hjälpmedel med sig;) Önska mig lycka till!

Likes

Comments

Bloggtorka

Jag har vart borta ett tag nu.... Bloggen har liksom kommit i sista hand och jag har haft lite mycket med skolan och även utanför skolan med vänner dels. Men jag tänkte att nu när jag vaknade upp till lite snö i Borås så fick jag bara ett god energi helt plötsligt och tänker nu starta lite smått igen. Jag hoppas att ni kommer att läsa igen. Jag tänkte börja fota lite igen med min systemkamera bland annat och även skriva lite mer välgjorda inlägg. Tycker att jag har känt lite det här att "jag måste ju blogga varje dag så nu slänger jag upp ett halvdant kort inlägg". Jag känner att jag hellre vill vara nöjd med inlägget och att det mer ska komma spontant upp i huvudet bara! Men jag känner mig taggad och nu hoppas jag att ni kommer tycka om det.

Jag har även startat upp en liten bloppis på instagram där jag bland annat kommer sälja mina gamla kläder, skor och jackor. Om ni känner att ni vill hålla koll på vad jag lägger upp så kan ni ju fälja mig på den, heter än så länge @tovasklader

Jag kommer även att lägga upp alla plagg här på bloggen.

Ni får ha det super bra så länge nu det sista av söndagen i den vackra snön!

Likes

Comments

Hej på eeeeer<3 Hur längesen var de inte nu? Hösten är äntligen här och de börjar bli så fruktansvärt mysigt. Jag älskar verkligen hösten och de är den mysigaste tiden på året, om man räknar bort dagarna innan julen och julafton;) Livet rullar på som vanligt och nu de senaste dagarna har de vart lite segt. Men jag har ju såklart mina fantastiska vänner som alltid stöttar mig när de är jobbigt. På fredag ska jag och mina tre tjejkompisar ha en liten fest hemma hos mig. Vi vet inte riktigt än vilka vi ska bjuda och de är inte helt bestämt än. Men kul blir de. Vi hörs

Likes

Comments

Min helg har varit väldigt rolig! Har gjort många roliga saker. I fredags myste jag hemma med familjen. Lördagen spenderades med Linnea och vi åkte i hennes bil ett tag. Sedan drog ja, Axel, Linnea och Johan (hennes bror) till net on net där linnea skulle köpa en högtalare. Sedan köpte vi dricka på maxi. Där efter åkte vi hem mot Linnea och Johan där vi lagade hamburgare med pommes. Vi hade även musik på hennes nya högtalare och den var la sådär haha, inte så mycket bas som vi förväntat oss. De var riktigt roligt.
Sen fixade jag, Kevin och Linnea lite i hennes rum. Därefter gick jag och Axel ut lite och hade roligt. Sen åkte jag hem från honom. Dagen efter spenderades på djurparken med farmor, och mina gulliga småkusiner! De hämtade mig vid 11:30 och vi gjorde verkligen allt där! De var hur mysigt som helst. Kom hem igen runt 17:00 snåret haha så där var jag väldigt trött. Sen träffade jag Axel på kvällen igen lite och vi hade roligt.
Ville bara uppdatera lite vad jag gjort under helgen för tänkte att de var längesen:)

Likes

Comments