Har precis åkt på en rejäl förkylning, asså det är så trist att när folk är sjuka så åker de ändå till skolan/jobbet och så blir man smittad...
Hade prov idag också men var tvungen att vara hemma.
Men senare ikväll så ska jag upp till stallet och longera min tjocka ponny! I onsdags så skulle jag rida vårt första pass på två veckor men det gick inte som planerat kan man ju säga.. En del protester och Camus hade åsikter om precis allt.
Valacker kan också vara precis lika jobbiga som ston 🙄...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Älskar snön, men det är inte alltid lätt när man inte har ett ridhus.
Jag orkar inte brodda Camus och det blir så krångligt med det nu. Hade velat ha snö på julafton istället..
Men jag riskerade livet lite och skrittade ut en runda i snön, lite trav också. Väldigt pigg men det gick bra! Nu längtar jag tills snön försvinner så vi kan träna...

Likes

Comments

Detta blir då mitt första inlägg här, jag har haft lite småbloggar innan men nu vill jag ta tag i det lite.

Jag heter Tova och är 14 år, är positiv för det mesta och jag är väldigt empatisk vilket kan bli jobbigt ibland men det gör det lättare för mig att hjälpa andra.
Att hjälpa andra människor är något av det bästa jag vet. När man får de att komma ut på rätt spår igen liksom.
Blivande psykolog kanske.. Haha eh nej...
Jag sysslar mycket med redigering inom videos och media.
Jag har alltid älskar att redigera och se att resultatet blir bra. Jag har ritat sen jag var två år och är väldigt begåvad och är jag är ganska duktig på att rita små detaljer. Drakar är något jag fascineras av när det gäller mitt tecknande. Jag kommer berätta mer i detalj någon annan gång!

Jag är ganska blyg av mig och har lidit av socialfobi i två år nu men nu har det faktiskt blivit mycket bättre! Jag vågar mer nu. T ex att handla själv på typ Espresso House är en väldigt läskig handling för mig. Men jag är på bättringsvägen.

Jag är lite av en ensamvarg som ni nog förstår. Jag tror många kan se mig som den tysta tjejen. Men har man lärt känna mig så kan jag lova att du ändrar dig haha.
Jag umgås inte jätteofta med vänner utan jag trivs i min ensamhet mycket bra och jag klarar mig fint.

Jag sysslar ju med hästar. Jag gick på ridskola i 4 år, har alltid gillat hästar. Nu hyr jag en häst som heter Camus. Camus är väldigt speciell och envis. Han är ingen hopphäst och ingen dressyrhäst, han är typ mitt emellan. Han kan hoppa och dressyra bra men om han får välja själv så blir det race i skogen!
Jag ska tyvärr lämna tillbaka honom i Gränna i juni. Så tråkigt verkligen. Camus har fått en stor plats i mitt hjärta. Han var skadad i mars 2017 men då hade jag inte fått honom. Det hände en ganska allvarlig olycka som jag tänkte berätta om mer en annan gång. Han blev så deprimerad och nu mår han bättre än någonsin!

Sen är jag helt besatt av Evan Peters.. Och skräckfilmer..

Nu har ni nog fått en liten lätt uppfattning om vem jag är.
Hade kunnat berätta tusen fler saker men ni fick en enkel överblick över hur jag är som person.
Och jag hoppas att ni kommer att vilja följa med mig i min vardag, för det ser jag fram emot iallafall!

XO

Likes

Comments