Nu när det är början på 2018 så har jag skrivit ner lite saker som jag vill göra - alltså typ en bucketlist! Har inte riktigt några nyårslöften, som om man inte redan har mycket med allt annat man ska tänka på. Man måste redan tänka på att vara snygg, plugga, sova, äta, träna, träffa vänner, vara med familj, blogg, jobba och aa listan fortsätter.
Så hade med denna åtanke att en bucketlist är ju inte riktigt som massa årslöften utan mer som saker att sträva efter och saker man faktiskt tycker är coolt viktigt.
Så LETS GO!

1. Dyka mer!
Som några kanske redan vet så tog jag mitt dykcertifikat i somras på ön Bali i Indonesien. Det var verkligen så jävla coolt! Så de vill jag verkligen göra snart igen.

2. Köpa mer kläder från second hand!
Fattar ej varför jag inte gjort det så mycket förr. Köpa billiga, snygga grejer som är mer miljövänligt, låter ju hur värt som helst!

3. Lära känna mig själv
Vill verkligen lära känna mig själv bättre som människa. Försöka få mer kontroll över mig själv och verkligen tänka på vad jag gör och hur jag gör det.

4. Testa någon ny sport/aktivitet
Jag spelade fotboll förut och det brann jag verkligen för så mycket. Men sedan 2 korsbandsskador senare kändes det inte lika kul längre. Detta har lite mer nästa punk att göra, då jag tror om jag blir bra på någon som jag även tycker är kul får jag bättre självförtroende.

5. Bli mer självsäker
Som sagt, jag vill verkligen bli mer självsäker. Inte på det sättet att jag inte vågar ta plats eller prata högt, för det gör jag. Utan mer försöka acceptera mig själv och försöka jobba med mig själv.

6. Inte jämföra mig med andra
Tror helt enkelt att man mår mycket bättre av att inte jämföra sig med andra. Visst så är det säkert jättesvårt men det är nog väldigt värt det.

7. Tatuera mig
Jag har några tatueringsideer som jag är väldigt sugna på. Så vill så gärna göra några gaddar under året.

Mina två tidigare tatueringar

8. Resa land och hav
Jag är verkligen en sån globetrotter, alltså jag älskar att åka utomlands. 2017 drog jag utomlands 8 gånger så får se om jag slår det detta år!

9. Åka på festresa i sommar
Jag och några vänner kollar just på resor till Marbella i sommar så hoppas att denna punk går att pricka av ganska snabbt.

10. Dricka mer vatten
Denna punkt kanske är mer som ett nyårslöfte men ändå inte haha. Men Aja, vatten är så bra för allt typ så drick mer vatten!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

För någon vecka sedan fotades jag och min kompis Oona av Viktor Tägt Rings (@vrtports).

Här är några av bilderna!

Likes

Comments

Har länge funderat på att ta mer hål i öronen och idag är dagen kommen. Har sedan innan ett hål i vardera öra men hade nu tänk att utöka lite!!
Förut använde jag nästan aldrig örhängen, eller så mycket smycken över huvudtaget! Men nu så har jag börjat gilla det så mycket mer. Smycken kan göra så mycket till en outfit!

Nu ska iallafall min mormor komma och hämta mig sedan ska vi åka till en piercing studio i närheten.
Har inte riktigt bestämt mig än för hur jag ska göra men har kollat på lite inspo bilder!

Ska iallafall göra ett till på båda öronen! 


PoK

Alla bilder är tagna från Pinterest

Likes

Comments

Guess who’s back, back again?

Nej men, nu har det vart ett tag sedan sist och det har hunnit bli nytt år, nämligen 2018.
Som vissa kanske vet hade jag en blogg med min vän Miranda. Saker hände; hon flyttade till Paris och lite annat, så livet kom emellan.
MEN! Nu är iallafall jag tillbaka med ny energi och hoppas detta blir super!

Ni som inte känner mig sen innan heter jag Tova Heindow Jansson och är bosatt i Stockholm. Jag går i tvåan på gymnasiet och pluggar sam-media.
Håller mycket på med Instagram där jag heter @Tovajansson likaså. Mer får ni veta om ni läser i framtiden, så häng på ;)

På denna blogg tänkte jag iallafall skriva lite om mig själv, mitt liv, vad jag gör och så men även lite annat. Jag älskar att argumentera och ibland känns det även skönt att få skriva av sig lite också. Jobbar även som mitt eget företag och kommer rekommendera er om fantastiska produkter som ni som läser kommer få förtur på! Hur grymt är inte det! Annars gillar jag fashion och kanske till och med lite inredning! Kommer även visa hur jag redigerar mina bilder, vilket är rätt så efterfrågat!

Förresten gillar ni min header? 🤩

PoK

Likes

Comments