Hej igen!

Idag tänkte jag berätta om det absolut bästa med att resa- enligt mig.

För det första är det otroligt kul om man åker någonstans där kulturen är helt annorlunda än hemma. De ställen jag åkt till som har helt annan kultur är nog Kina och Egypten. Det är också de länder jag besökt som ligger längst bort men Gud så kul det har varit att uppleva de kulturerna!

Sen är det såklart kul att upptäcka olika miljöer och klimat, jag gillar helst när det är varmt, alltså motsatsen till Sverige haha. Men jag gillar också att uppleva nya städer och coola kulturställen.

Det absolut bästa med att resa är nog, enligt mig, alla intressanta människor man träffar! På varje ställe där man är och ska använda t.ex. Engelska finns det ju alltid någon som undrar vart man kommer ifrån och då är det extra kul när de vill berätta något extra om deras land eller vill veta vart vi kommer ifrån. :)

Mina bästa resor då? Jo, det är nog till Egypten och till Spanien. I Spanien var jag för andra gången med mamma förra året i maj. Det var överlag jättemysigt och även Spanien i sig men alla människor var också så roliga att träffa! Tillexempel så var jag på ett gym stadium precis i närheten av vårt hotell där jag var med på två självförsvars kurser, de hette ungefär "defensa el personal" eller något sånt men där var det iallafall jättetrevliga människor som jag pratade med och träffade de gångerna jag gick dit. :D det är ju alltid kul när de undrar saker om Sverige tycker jag!:)

Egypten var ju bara så himla kul och häftigt på många olika sätt men jag mötte väldigt många människor! Flera bodde på hotellet som man träffade nere på en liten klubb på hotellområdet under kvällarna och andra trevliga människor träffade vi när vi var ute på röda havet och snorklade en hel dag eller inne i stan. Det är bara helt enkelt så himla kul att träffa nya människor tycker jag! 😁

Hoppas ni gillade dagens inlägg och att vi ses imorgon! 😊

Kram!<3Tova E~H​ 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments