Xtumblrr, me

Denna veckan har gått snabbt men oj vad det kommer vara en stressig månad framöver med både plugg och saker som händer, vet inte riktigt vad jag ska ta mig till :(. Imon vankas iaf jobb, rätt tagg och sedan middag hos Annsen, mysigt.

Funfact: Sprang milen igår för första gången är riktigt stolt

In my ears atm och en fin ring från camillebrinch som jag blandannat önskar mig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Xtumblrr, me

​"He’s the fashion bad boy who was first discovered at age 13, while shoplifting at a local supermarket in Byron Bay."

"Now Jordan Barrett lives an enviable lifestyle - jet-setting to premier international destinations, attending exclusive parties and strutting the world’s most elite fashion runways." 


X. http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-5369795/Jordan-Barrett-lifts-lid-extravagant-lifestyle.htmlLikes

Comments

Xtumblrr, me

Kvällen igår var supermysig, jag och lina mötte upp JB för att först gå till Taverna Averna och dela på några pizzor. Där satt vi i nån timma innan vi tog en prommis in till stan, eftersom det var typ 2 timmar innan vå bio började så satte vi oss på cappuccino och drack lite te och snacka. Vi såg fifty shades fred, måste säga att den var bättre än förväntat. Väl hemma igen väntade en chokladask på sängen kan det bli bättre?

Idag har Sixten blivit sjuk så idag är det att ta hand om honom <3

Likes

Comments

Xtumblrr& moi

XMr. & mrs Smith

Likes

Comments

Xtumblrr& me

Likes

Comments

Xtumblrr, me and L. In my ears^^

Det är redan onsdag och måste säga att denna veckan har varit händelserik på ett orättsvist, trist sätt. Men men idag var iallafall jag, Mat och Linsen i stan tog en kaffe och hade lite mysigt och VIKTIGT snack hahah riktigt bra tankar som många borde ta åt sig av. Aja sedan var det träning på schemat som för övrigt inte gick något vidare. Imorgon är det prov men iallafall en dag närmare HELG och sovmorgon: :)

Likes

Comments

Xtumblrr & me :)

Sitter at the moment framför brasan och läser min nyinköpta bok Three wishes rätt bra faktiskt, tänker att det är dags att steppa upp engelskan inför NP. Men men snart är det dags för varm nyponsoppa och möjs framför mello. Helt sjukt vad det snöar här så imon står det på schemat att Gå ut å gåoch hemfärd.

Likes

Comments

​Xtumblrr.

Summering av veckan har bestått av jb& filli och mycket kaffe... Har iallafall haft skit roligt denna veckan och dagarna har susat förbi. Imorgon är det redan freda och stugan å frisören väntar. 

Likes

Comments