​Ja, inte mycket att säga om denna dag än så länge. Vaknade relativt tidigt, tog tag i att ringa runt till kundtjänster och liknande som jag dragit ut på ett bra tag och tog mig därefter ut på en lång powerwalk. Avverkade 1 mil, handlade på vägen hem och har nu lagt mig i soffan efter att ha tagit en dusch och dragit i mig en picadeli-sallad (må vara bland de bästa och mest smidiga luncherna). Vädret var faktiskt riktigt bra under tiden jag var ute, tyvärr verkar det gå åt fel håll nu men vad gör det när jag ändå tänkt hålla mig här. Får se, blir det inte allt för dåligt närmare kvällen kanske det blir en vända ner på stan också, cityfestivalen har ju trots allt satt igång så det kanske kan finnas något intressant att se. Oavsett blir det ner dit imorgon i alla fall med några vänner. Nu blir det att fortsätta kolla youtubeklipp, ska gå över till OITNB lite senare. Ha en fortsatt bra dag allihopa!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Har haft en riktigt bra onsdag än så länge! Tog mig ut vid halv 11 och mötte upp Maria på Lillåudden där vi lade oss och solade, lyssnade på musik och åt jordgubbar. Bra mysigt och tog faktiskt årets första dopp också, är alltid sent ute med det men nu blev det av!! Har inte hunnit mer väl hemma än att ha tagit en dusch och slängt ihop lunch, senare ikväll ska jag träffa några vänner men har ingen mer specifik plan där, blir nog en bra kväll oavsett.

Likes

Comments

Kom precis in från en långpromenad med min lillasyster, klagar inte på lite kvalitetstid med henne med tanke på att vi inte bor tillsammans längre. Vart min ordinarie runda på 8 km längs Mälaren, mycket snack om allt och inget, var lika mysigt som vanligt! Ska slänga ihop något att äta nu och sedan placera mig i soffan, ingen fotboll ikväll så står i valet och kvalet mellan att slå på någon film eller fortsätta kolla på Orange is the new black. Har faktiskt inte tagit tag i att börja kolla på det sistnämnda förrän nu, har väl tyvärr hela serien spoilad men vad ska man göra, skönt nog är den bra ändå! Blir en lugn kväll i alla fall, hör väl till standarden men det är skönt det med, speciellt nu i samband med ledighet.

Likes

Comments

Tisdag och jag har inte gjort mycket vettigt än så länge, tog en ordentlig sovmorgon och har hunnit en vända till affären för att inhandla lite nödvändigheter. Ligger just nu på balkongen med en tallrik ananas, är väl egentligen sådär fint "allergisk" som i stort sett alla är emot det så har bra ont i käften nu, men men! Ska försöka fånga lite sol nu trots otroligt mycket moln, senare i eftermiddag väntar en långpromenad med syster min. Hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Fick en så otrolig "hemlängtan" om man skulle kunna kalla det som så nu under kvällskvisten, hade inte föräldrahemmet i åtanke då utan snarare stallet och hästarna. Det börjar kännas lagom sjukt att något som var i stort sett hela min barndom och det man brukar referera till som tonåren bara föll bort? I och för sig var det mycket i livet som hände då, men det har tickat över 3 års tid nu sedan jag la ner på riktigt och har sedan dess ridit säkert knappa 15-20 gånger som max varav 1 gång under 2015-2016. Är såååå sugen på att börja igen, tanken har ju faktiskt alltid varit att skaffa egen någon gång i framtiden när ekonomiska situationen är lite mer spelbar men det är inget som är aktuellt inom en snar framtid. Oavsett skulle jag behöva komma igång själv igen innan dess, även om det sitter i benmärgen så har man väl tappat finkänslan om man säger det så. Har suttit hela kvällen och spånat på vad möjligheterna just nu är, ska väl kika runt på "hemmaplan", gamla ridskolan då med andra ord, till en början åtminstone, får se vart det tar en i slutändan. Motivationen är i alla fall på topp just nu, så något ska nog komma att hända inom en snar framtid!

Ovan bifogat är mina älskade hjärtan som gav mig 2 respektive 8 underbara år, varav ena kvar på hemmaplan och den sistnämnda i himlen. Jag må med gott samvete kunna säga att dessa varelser har gett och lärt mig mer än de flesta i min närhet av mänsklig skepnad, satan vad jag saknar dem båda. Oavsett är jag så glad att jag hade dem båda när allt annat svajade, det är helt sjukt vad djur faktiskt gör, vilken betydelse de har i ens liv och vilken effekt de kan ha på ens egen personliga utveckling. Jag tror faktiskt att man inte kan sätta ord på det, ärligt talat.

Likes

Comments

Världens tråkigaste inlägg men dagens lunch ser ni ovan, jättebasic men blev väldigt snabbt ihopslängt. Måste rekommendera Oumphs produkter generellt, men just den ovan (thyme & garlic) är så himmelskt god!! Jag köper minst en påse i veckan och har gjort det ett bra tag utan att tröttna än, fungerar till det mesta också för den delens skull. Verkligen värd att testa!!

Likes

Comments

Måndag och jag själv går in på min sista semestervecka för denna period, vädret har skönt nog varit betydligt mer på min sida idag och började dagen med en powerwalk fram och tillbaka till Emilys jobb och hängde med henne under hennes lunch. Vart sisådär strax över 8 km så det blev absolut en bra start på dagen. Väl hemma så slängde jag mig in i duschen (tacka vet jag värme men fräsch blir man ju inte) och ska nu slänga ihop något till lunch, därefter ska jag lägga mig på balkongen med det och någon bra serie för att försöka ta vara på de soltimmar som faktiskt blev idag. Senare ikväll väntar inget storartat direkt men jag och E ska i alla fall kolla på fotbollsmatcherna som spelas idag!

På tal om något annat, det här med rutiner, jag kan äntligen efter år av försök säga att jag fått in en ordentlig rutin på att ta powerwalks varje dag (är ingen "runner" än, vem vet det kanske kommer) och vilken effekt det faktiskt har både psykiskt och fysiskt! Är så mycket piggare i både kroppen och psyket, har fått ordning på sömnen och ja, mycket gott har kommit med det. Det tar väl 3 veckor cirka att få in en rutin om jag inte missminner mig och fasen vad det är värt det nu att man faktiskt tog sig igenom dem trots att det var drygt. Men men, nog skrivet om det och jag ska sätta igång med det planerade, hoppas ni får en fortsatt bra dag!

Likes

Comments

Detta är något som må gå i perioder något otroligt då jag lyssnar på det mesta genremässigt, men amerikansk rap och liknande musik är väl det jag skulle påstå spelas mest i mina lurar just nu. Ovan är bara ett litet urval av mina nuvarande favoriter - asap rocky och j. cole har jag varit ett "fan" av länge, men bryson tiller upptäckte jag alldeles nyligen, väldigt positivt överraskad dock och starkt rekommenderad!!

Likes

Comments

Ja, det är ett bra tag sedan jag hade en blogg på riktigt nu må jag säga. Om inte annat så har rätt radikala förändringar skett i livet sedan dess - jag har tagit studenten, börjat jobba heltid och nu efter sommaren bott ett år på egen hand. Tiden går otroligt fort och är i skrivande stund inne på mina första semesterveckor sedan gymnasietiden, har faktiskt inte haft det minsta ledigt sedan mitt sista sommarlov, då jag hade totalt två veckor om jag inte missminner mig. Otroligt skönt är det i alla fall, även om vädret inte varit riktigt på min sida än så länge, den gångna veckan har åtminstone gett tid för att vila ut på riktigt. En vecka till har jag ledigt nu, sedan blir det jobb hela juli och två veckor in i augusti, därefter väntar en vecka på Kos med en av mina närmsta vänner sedan högstadietiden. Längtar något otroligt då jag inte varit utomlands på många år, kommer inte ligga fel i tiden heller även om jag önskar att man kunnat ta en utlandsresa nu i juni också, men men!

Den här söndagen har inte erbjudit mycket, en mils powerwalk (i bokstavligen skyfall) har jag betat av och var dyngsur enda in på huden trots regnkläder men det var extra skönt att lägga sig i soffan framför Frankrike - Irland matchen efter det. Det önskade laget vann i alla fall så jag är glad, kommer troligtvis kolla dagens kommande matcher och varva det med att tvätta i stort sett hela klädgarderoben, har dragit ut på det allt för länge haha. Två maskiner är klara, blir nog minst lika många till och ska försöka storstäda rejält någon gång idag också när vädret ändå inte inbjuder till något roligare.

Om det nu blir någon som läser detta (i och med ny och fräsch start) så får jag hoppas att ni får en fortsatt bra söndag och jag håller tummarna för att vädergudarna levererar något bättre än idag under kommande vecka..!

Likes

Comments