Fula gardiner och whitetrash.....

Jag känner mkt sällan för att sjunga nationalsången, när jag gör det så är det nog under ceremonier där det känns så naturligt att ingen skulle tro på något sätt att jag gör det för att uppröra..

En svenskflagga är också det helt ok om man vill ha det i trädgården, under skolavslutningar osv.. Det är nog när whitetrash klär sig i marknads tishor med svenska flaggan  kanske i kombo med en fyndig text som "100% svensk" som man kan tänka att det där ett statement som kanske görs för att just provocera.. Detta whitetrash känner ju dessutom ofta för att fira nationaldagen på ett så pass tvivelaktigt sätt så att kravallpoliser ofta måste tillkallas ..och ja, som man bäddar får man ligga..

Om man älskar sitt land blir man inte  kallad rasist, det är först när man tror sig hylla sin nation genom att trycka ned andra nationaliteter som man kanske får den stämpeln.

Att bära torshammare ... Herregud.. Mein gott!! Vem känner ett behov av detta?? Vi får nog tillkalla fab 5 ,susie och Trinny för att tala denna stackare tillrätta..

Svensk eller svenskmedborgare.. Vad är skillnaden?? Jag tar tillbaka det! Jag skiter i vilket. Ni som känner er som svenskar fortsätt med det! Det rör mig liksom inte i ryggen vilken tillhörighet  nån annan känner till det här landet. 

Alla dessa "jag är inte rasist men.."

En gardin med ett Astrid Lindgren print föreställande Pippi Långstrump dras tillbaka ur affärens utbud för att den väcker anstöt hos stora delar av befolkningen. De som "inte är rasister men... " Upprörs av detta.

Jag tycker att argumenten :Gardinen är ful och motivet kan lätt upplevas som stötande...är fullt tillräckliga för att den inte ska säljas.

vit flicka sitter tillbakalutad och två mörka barn fläktar henne, bredvid står den vita pappan och myser..

Det krävs inte så värst mkt av hjärnan för att den ska sammankoppla detta med "slaveri".

I min hjärna kommer ordet slaveri upp fortare än gästfrihet iaf.. Speciellt då pappan kallas för negerkung.

Jävla moralkakor som ska få allt till rasism.. Kallade det vad man vill men jag tycker nog att bilden för tankarna till ett smutsigt kapitel i människans historia. Jag kan se det harmlösa i A Lindgrens verk, men jag kan utan ansträngning också se det som faktiskt inte är ok med detta fula stycke textil.

Captain jag är helt enkelt inte rasist, simple as that Tourettes

  • 25 344 visningar

Gillar

Kommentarer

stinur78
,
Känner för att hylla dig på något sätt efter att ha läst denna lilla text. Kunde inte instämma mer helhjärtat.
enlitenida,
nallen14,
Bra inlägg! Lite "passande" att SD har sin reklam under den när jag kommer in och läser....
doohs.blogg.se
sofiahogberg85
,
Åhh, där blev man varm i hjärtat!!
Helena.Gustafsson
,
Väl talat mr C, du är förlåten för hjälm-filosofin nu ;) Skämt åsido - Väl talat!
malinjosefsson91
,
Bästa inlägg på denna blogg!
johanna.irving
,
Jag tyckte att du var underbar innan, nu älskar jag dig!
stallkrog
,
Älskar dig!!!
IP: 2a01:4f9:4a:2aac::2