Måndag i morgon då. Tillbaks till skolan och slita med alla uppsatser,analyser och allt vad det heter.  Så trött på skiten så att jag vet inte, men inte långt kvar nu så bara att fortsätta stå med båda fötterna på jorden  och försöka hålla huvudet högt. Det är trots allt bara 115 dagar kvar tills studenten nu så det ska jag nog klara.

Har för första gången i livet en ganska stabil plan på vad som ska hända med livet sen. Jag vet att jag ska börja jobba så fort som möjligt och senast till våren 2015 ska jag flyttat från den här hålan. Vart jag ska och med vem får bli en hemlighet tills vidare,  ingenting är hugget i sten och vill inte behöva dras med alla som frågar vad som hände med mina planer om det mot all förmodan inte skulle bli av. Är rätt trött på att höra att jag är bra på att misslyckas.


"A penny for my thoughts, oh, no, I'll sell 'em for a dollar
They're worth so much more after I'm a goner
And maybe then you'll hear the words I been singin'
Funny when you're dead how people start listenin "

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Livet rullar på som det ska. Tränar,festar,pluggar, är med pojkvännen. Allt är som vanligt alltså.
Har även klarat sista provet i  matte 2b nu så no more kompletteringar i matte, är helt färdig med all sån skit.
Passar på att slänga upp en bild från igår när jag ändå håller på.

Likes

Comments

Drog ut i både fredags och lördags. Blev riktigt trevligt båda dagarna.
Lägger upp lite bilder i stället för en lång text!


Likes

Comments

Vart i kista med Tove och shoppat lite på mellandags rean. Totalt jävla värdelöst, så jävla mycket folk! Hatar att trängas och stressa runt när man handlar. Ja,ja. Köpte iaf en as söt tröja och en silikon bh att ha under nyårskläningen. Lite presenter till Natta också som har kalas imorgon.
Nyårs klänningen ( utan BH under haha)

Likes

Comments

Blööh har inget att skriva egentligen, ska dra och shoppa med Tove nu snart, slänger upp en bild på min outfit från jul så länge.

Likes

Comments


Likes

Comments

Ligger i sängen och kollar på min favorit julfilm genom tiderna, Rudolf med röda mulen. Alltid varit min favorit runt jul sen första gången jag såg den, och då var jag jävligt liten så den har hängt med år in och år ut så att säga. Haha!
Tycke att den är så himla mysig bara, men ska fortsätta kolla nu. Godjul i förskott!

Likes

Comments

Ligger i sängen och myser med täcket. Ska snart sätta på någon film eller serie. Tips?

Här kommer bilden på mina fina presenter som lovat!

Likes

Comments

Sitter på bussen nu mot Sigtuna så är alltså snart hemma. Sjukt skönt efter en så lång resa. Men har sagt det förut och säger det igen, att resa så här långt är helt klart värt för att få träffa världens finaste pojkvän.

Vi har haft en super trevlig helg. Firade månadsdagen med att byta julklappar, fick världens finaste halsband och en bodylotion som doftar strawberry milkshake. ( Bilder kommer!) Blev jätte nöjd med mina fina presenter och verkade även som Isac uppskattade sina ansiktsmasker och lyckostenen han fick av mig!

Lite senare på kvällen drog vi över till Jesper där vi även träffade Tove. En trevlig kväll med öl,spökhistorier osv.
Resten av helgen har Isac varit sjuk så vi har inte gjort så mycket annat än att kolla på film, vi gick även över till Jesper och Tove på lördagskvällen men blev inte så långvarigt då dom skulle på fest och Isac hade hög feber.

Likes

Comments

Kan ju passa på att visa upp mitt resultat av arbetet på gränssnittsdesignen. Uppgiften var att välja ett klassiskt 80-/tidigt 90-talsspel till NES, SNES eller MegaDrive. Sedan skapa två grafiska koncept i Photoshop; en förbättring på spelets startskärm, samt själva gränssnittet. Jag valde även att göra om game over skärmen, bara för att den kändes så trist i originalet. 


Spelet jag valde då var ju, som ni ser, Super mario world. Kom fram med konceptet att jag skulle blanda det gamla med det nya. De nya karaktärsdesignerna i 3D tar sig in i den gamla mariovärlden. Blev ganska nöjd med allt förutom just delen man väljer antal spelare på. Den ser rent utsagt för jävlig ut!  Klart slut för nu!

Likes

Comments