Jag känner hur det växer och knakar, eller nästan. Nu menar jag naturligtvis INTE mina kunskaper inom mina studier då jag inte lärt mig något alls än så länge. Sjukt töntigt att vår lärare Ane har gått och sjukskrivit sig. Detta hade vart okej om hon hade vart sjuk. Men nej, hon är "utbränd", vad kallade man detta innan det blev en så kallad sjukdom, jo lat, jävla latmask du är Ane. Om jag inte blir duktig av denna utbildningen så kommer jag veta varför och då kommer karma-polisen efter dig!

Men det jag egentligen var inne på är att min kunskap inte växer, utan en visdomstand! Tänka sig att jag skulle få en sån, kommer antagligen att bli nåt skumt med den. Det är den ända överraskningen bland mina tänder, nåt måste det vara. Men värken kommer så olägligt i och med att jag ska jobba sönder och jag börjar tröttna på att vara trevlig mot människor som går på bio utan att veta vad de skall se. Bra mycket slöseri med tid.

Vanlig dag på jobbet.
- Vad ska man se, kan du rekomendera nåt?
- Inglorious, definitivt.
- Ah ok, men jag tror vi funderar lite.

20 minuter senare

- Ah okej, men vi ska se Män som hatar kvinnor, är den bra?
(Tänker: Rekomenderade jag inte nåt till er nyss och ni värdesatte uppenbarligen inte min åsikt, varfär vill ni då att jag ska svara på en fråga igen som ni ändå inte bryr er ett skit om för ni vill bara att jag ska säga att den är jättebra.)
- Den är jäääääättttebra. (Tänker: Hoppas den suger så kan ni gott ha det, kom gärna och klaga sen att jag hade dålig filmsmak också för det tycker jag är rättvist i och med att jag har utgått från att alla tycker om samma film).

Slå på ett leeeeende, och fred och kärlek!

 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Här har man gått runt och mobbat alla som man möjligt kan och hettsat dem att de är smittade. Så sitter man där sen själv, äkta karma, och de börjar se nervösa ut på vårdcentralen, de tar på sig skyddsmasker och börjar viska till varann och jag känner en viss oro. Men nej nej nej, sakta i backarna, tystheten, nervositeten och uppmärksamheten, det kunde jag ta. Men nu drar de fram ett spjut. Jag får alltså ett spjut upp i näsan minst 3 gånger och det känns som om "den är ända nere i halsen" tycker jag. Läkaren (speciellt inkallad från nedre våningen för endast min skull) svarar att i halsen via näsan är där den skall vara.

Visst, det var skönt att få glida förbi 3 nummerlappar för de trodde att jag var ett smittobarn, visst var det skönt att bibliotikarien som inte bett, utan krävt att jag skall sitta korrekt i stolen fick vänta för att jag hade företräde. Men det där spjutet kunde de skippat alltså. Jag hade ju bara luftrörskatarr, med en nota på 120:- plus 453,50:- för mina mediciner. Fan va skoj!

Jag sa till min läkare som hetter nåt coolt ryskt namn, "folk säger jag är hypokondriker", han svarade iskallt som bara en ryss kan, "då tycker jag du ska hosta på dem om de är så säkra på att du inte är sjuk, men du är sjuk, ofta".  Si señor, jag är sjuk ofta/jämt.

 

Slutsatsen av detta:

Svininfluensa nej
Hypokondriker nej
Luftrörskatarr ja
Rånad av apotekets galna monopolpriser ja

 

No way José, det är dyrt att vara sjuk när man är vuxen. Nästa gång blir det medeltida hem-kurer.

 

Likes

Comments

Jag tror att han hatar mig, en av dom i alla fall. Det är alltid olika män som kommer ut från Gustafsson, en är dessutom snygg, den andre är mer, tyst eller nåt. Undra vem det är som brukar banka på min vägg. Hoppas inte att det är den tysta för det är ju töntigt om han inte vågar kommunisera på annat vis än med morse-kod liksom.

Från och med nu ska jag bli världens bästa granne, hoppas det kommer ett tv-program om det så man kan nominera mig. Jag minns bestämt att jag sa pojkarna kunde låna min dator när de hade haft inbrott, undra om de ens minns det? Kanske ska påminna dom om det blir trubbel någon dag.
Nej nu är det slut med trubbel, det skall vara sänkning av tv-ljudet efter kl 01.00 kan jag sträcka mig till, även dator kan jag tänka mig att dämpa lite på. Skall försöka att inte diska runt 03.00 snåret då jag ätit nattmat. Kan till och med tänka mig att sluta duscha mitt i natten. Men att tvätta på nätterna, där går gränsen, om ni "snälla" grannar snor mina tvättider eller tar dom som jag tänkte ha fast glömt sätta upp mig på får ni räkna med lite buller och bång på natten. Den tvättar ju bara 65 min..

Tyvärr grannar, kommer inte sluta med mitt tvångssyndrom att öppna och stänga dörren under natten, och dagen, för så fort jag ser dörren har jag fått för mig att den är olåst...
Man blir ju nojig när det vart folk och krossat rutor två gånger. Jag har alltså befogat syndrom tycker jag.

 

 

PEACE

Likes

Comments

Har nyligen kommit fram till att sport är hyckleri.
Nästan alla sporter har det där falska eller dubbelmoralen i sig som jag avskyr. För att inte tala om att folk ska börja blanda in sport i politik vilket gör den ännu fulare och suddigare. (Jag pratar om OS ex)

Golf: Du spelar med en vän, ni skriver upp varandras slag. Fick du 5 slag.. Eller fick du 2... ? Ett annat alternativ är, du skall tävla med din partner, ni skriver upp era fejk handikapp, får fler slag och spelar sen under dem ganska enkelt. Vad ska man göra, anklaga er för att eran "tur dag" var en bluff?

Fotboll: Du vill glidtackla killen, du hatar honom, du springer emot honom och gör det. Oj, han fick svinont, han ligger där och du tycker att det är lite småroligt med ändå dumt i och med att du kanske får ett kort. Men sen går du fram, den hycklare du är, tar honom i handen, lyfter upp honom, viskar nån töntig kärleksförklaring om att det inte var meningen, och sen kramas lite, sen är ni vänner.

Damfotboll: Ska vi ens gå in på det, är det NÅGON i hela världen som ens tycker att det är värt att det finns. Räknar vi det som en sport? Innebandy är typ bättre.

Innebandy: Du tar ett steg, Blås, ett till , blås, du springer efter en ful vit boll som är skitliten och hal och liknar en leksak. Om du nuddar en person så, blås. Det är dommaren som spelar matchen och har förövrigt skittråkigt när han gör det för han gillar inte heller innebandy.

Bandy på is är ju också helt otroligt onödigt, fattar inte ens varför det finns målvakter för jag har aldrig sett dom göra något än att stå där som fån.

 

En annan typ av sport...

Hockey: Du hatar killen, du ger dig på honom, du hoppas att han ska få en skridsko i ansiktet och stuka foten, men han klämde bara handen under ditt ben. Du blir irriterad och börjar slå på honom, du kastar handskarna och hoppas att han gör motstånd.. Klart han gör. Killen är inte nöjd, han spottar mot dig, säger något fult och tar ditt tröjnummer till senare.

 

Hoppas ni ser skillnaden.

Likes

Comments

 • Min säng
 • Mitt glas med is och juice
 • Den friska luften
 • Mina persienner
 • Mina näsdukar
 • Min dator
 • Mina dvd skivor

 

Tack för att ni alltid ställer upp för mig när jag är sjuk. Ni finns alltid till hands, äkta kärlek.

 

Jag vill kasta okokt ris på

 • Solen (seriöst måste den lysa när man är sjuk?)
 • Klockan (som går så långsamt så att det aldrig blir en ny dag med ett nytt hopp
 • Mobilen (som ska tjuta och ha sig eller lysa, idiot)
 • Brevbäraren (som skrämmer livet av mig när jag tror att det det blir inbrott)
 • Mina ögon (som inte är ett fan av pollen)
 • Men mest av allt vill jag tasta min soffa på alla jävla barn, hur kul är det att skrika som idioter, varför sätter inte era mammor er i särskola eller mentalsjukhus så ni kan stanna där och inte inte inte "leka/spela cp-störda" utanför mitt fönster när jag sagt till er att ni kan dra. Jag hatar ungjävlar, kommer bara gilla mina, dessa är pest. Antagligen gillar inte ens deras mammor dom och det är därför de måste vara ute hela tiden. Och dessutom leka på MIN gård och inte sin egen med gunga och sandlåda, hade jag haft en spade hade jag kastat den på dom. Seriöst, hur svårt är det att uppfostra en unge till att ha respekt för de som har tenta eller är sjuka. Tydligen svårt. Funderar starkt på om jag ska dricka mitt kokande tevatten eller kasta det på dom. Lockande. Och att dessa barn pratar skånska gör mig ännu mer irriterad i och med att jag inser att jag är hemma.
 • Faktumet om att jag inte kan öppna mitt fönster pga ovan idioter, hoppas jag smittar dom!

 

Likes

Comments

Är diskhandskar så små för att de är till för kvinnor?

Likes

Comments

religion måste vara det mest omoderna som finns, tycker jag. men det ska man inte säga högt.

Det var en tjej igår som berttade att hon var muslim och trodde på allt vad religionen säger, men hon bryter mot den hela tiden i smyg, för tydligen så säger allah att "man har en egen vilja så man får ändå göra det man vill" ( fast det då finns tydliga regler i läran om vad man får och inte får göra). Ändå generöst tycker jag, att man får skita i allt när det passar en.
Och folk säger att dom är förtryckta?  snack! dom får ju tydligen ändå göra vad tusan dom vill. Jag förstår mig inte på folk som tror på saker som skrevs för sviiinlänge sen, du får ju inte ens ha skor på dig eller nåt.

Jaja, men om jag måste tro då, då skapar jag min egen religion som säger  "gör vad du vill för du kommer ändå göra det i smyg era jävla dubbelmoral typer".
Vi kan kalla den BS!

Likes

Comments

Vem tar inte bort sån ludd i torktumlaren liksom?
Vuxna mogna tvättande människor pratar alltid om det, det är inte förrän nu jag förstår hur irriterande det är. Och äckligt.

Likes

Comments

Ska jag packa..

.. Eller bli packad?

Likes

Comments

Elden har alltid fascinerat människan. Om det brinner vill man se.
Men när brandlarmet går så tror man inte på det. Jag kan inte räkna upp på två händer hur många gånger brandlarmet har gått i skolan (med flit eller ej) då ingen reagerat på en äkta brand.
Det har varit en suck, ett "åh måste vi gå ner för alla trapporna för att gå ut för att gå in" eller tanken "detta tar lektionstid- vi går långsamt".

Det finns inget ställe som det finns så mycket nödutgångar på som IKEA. Men det vet man bara om man kollar, det är knappast att man kollar om det inte börjar brinna dock. Jag skulle inte hitta ut ifrån Ica Kvantum vilket har blivit mitt hang around pga hunger och fritid.

Men om det väl börjar brinna, då kan man räkna med en flock av människor. Alla vill kolla på elden och stå ivägen för brandbilarna...
Skriker du att "det brinner" så har du snabbt fått 20 människor omkring dig. Skriker du däremot "hjälp jag blir rånad" eller "hjälp jag blir våldtagen" kan du knappt räkna med en jävel.


Så mitt tips (sagt av en brandman) är att om du blir överfallen, rånad eller våldtagen. Skrik att det brinner!!

 

Tacka mig sen..

Likes

Comments