AVSLUTAR BLOGGEN.

Jag kommer framöver inte skriva någonting i bloggen. Bilder kommer ut på min instagram. Torpmanlinda @ instagram. Samt att jag skriver till mina nära och kära på messenger på Facebook.

Pussss och tack ☀️

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

I två dagar nu har vi haft strandhäng. Igår Bondi beach och idag Coogee är beach. Vi vaknade båda två upp med snälla bakfyllor men bästa medicinen är vågorna! Vågorna är helt fantastiska här. Dom är enorma. Om vågen fångar en är det som man torktumlas under vattnet in mot stranden. Jag brukar försöka simma längre ut, så man slipper fångas av vågorna. En våg var så stor att jag kom upp säkert nästan fyra-fem meter??! Som sedan fångade Adde eftersom han inte var lika långt ut. Vi har det så bra här!! Dröm dröm dröm. ☀️

Fyra första bilderna är från gårdagen Bondi beach och dom två sista från idag, Coogee beach.

Likes

Comments

Nudlar och vatten. Nu är vi framme på vårt hostel i Sydney. Vi bor väldigt centralt på en mysigt och rätt sunkigt hostel. Vi har precis ätit nudlar, och börjat förstå hur allting fungerar här.
Resan hit gick bra, Addes flyg var en timme sent. Vilket jag ändå inte han märka eftersom jag gick vilse mellan terminalerna.
Snart ska vi återvända till vårt illaluktande rum eftersom det är rätt blåsigt och regnigt ute.

Likes

Comments

Alltså! Jag hade helt glömt bort! Tur att Facebook påminde mig... Min prövotid tog slut idag 🙈 En av dom bästa dagarna i mitt liv.
Och om några timmar bär det av till flygplatsen. Har druckit lite skumpa och tagit farväl av denna underbara familj, och läst sagor för Casey när det var dags att sova. Är alltid jobbigt att säga farväl men nya äventyr väntar. Nästa stopp Sydney!

Likes

Comments

Nu är det dags att ge sig ut på nya äventyr. Melbourne - Sydney. Och där möter jag upp Adde! Våra flyg landar med fem minuter mellanrum fast på olika terminaler. Så får vi försöka leta rätt på varann. Tisdag 06.00 lyfter flyget, alltså fortfarande måndag för er.
Idag står tvättning och packning på schemat.

Nu två bilder från dom senaste dagarna här.

Likes

Comments

This is amazing! Allt på bilden nedanför gick på 23 AUD. Vilket motsvarar 143 svenska kronor. Och jag som var nojig att jag inte hittade någonting tidigare. Problemet löst!

Ps. Håll tummarna att Natalie får tag i Kent biljetter medan jag är ute och dricker öl!! Ds.

Likes

Comments

Det märks verkligen hur svensk jag är i det här landet. Och det lär väl vara likadant överallt. Folk är så hjälpsamma, står man och läser på hur spårvagnarna fungerar kommer en man och frågar om man behöver hjälp. Stämplar men fel, kommer en ung tjej och berättar att det är "free tram zone" genom hela stan. Råkar man stirra på en äldre man, öppnar han trevligt upp en konversation. Sitter man trött på tåget stiger en man från Skottland på och pratat om allt från himmel till jord i 40minuter, och försöker uttala mitt mellannamn "Birgitta". Han fråga till och med om han skulle ta mitt skräp när han skulle gå och slänga sitt. Jag hade lagt det i en påse i min väska och svarade att jag inte hade någonting, men han envisades. Vilken svensk skulle göra det?!

Tillbringade dagen på st kilda beach. Med ett bakgrundsljud från formulera 1 tävlingar. Och shower med propellerplan 🌴

Likes

Comments

Aaah!! Mitt hår är jätterosa!!

Likes

Comments

Här ligger jag med rosa hår (for real) och suktar efter att antagningarna ska öppna inför höstterminen. Eftersom min plan är att börja plugga efter sommaren! Men mer om det en annan gång..

Igår brände jag mig... Förlåt mamma! ❤️❤️ Men solen är helt sjuk här. Finns det ens något ozon-lager? Det var morgon, molnigt, kallt, blåste. Så jag satte mig och läste ute i solen ca 20minuter utan att vara insmord, och gick in för det blåste så kallt. Det fick man ju ångra snabbt! Badat i aloe vera... Så det har lagt sig nu.

Idag övade jag vänstertrafik själv, åkte och köpte mer solkräm för dom har min favoritsolkräm här i stor flaska!! Letade desperat efter den hemma, och hittade bara en mini-flaska på internet. Här finns den till och med i 2L-flaskor love it!!

Likes

Comments