Verkligen haft annat att tänka på, så som skolavslutning och min stjärna till ponny.

Måste även säga att det inte funnits mycket att säga om det jag gjort, om man bortser från det faktum att skolan är saknad.

// Tori Mitchell
" Pretty Fly For A Jedi "

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hade hoppats att helgens och morgonens regn inte skulle göra någon skillnad på mig men tvärtom, jag är förkyld och gick hem från skolan vilket inte uppskattades.
Nu är jag i stallet och har fixat allt utom spån till min kära ponny, sen väntar jag på mitt sällskap som ska rida vilket jag också ska göra.

Blir nog en tur i skogen för min del då dåligt fokus uppstått nu när skolan snart är slut, har dessutom inga planer i sommar förutom att tävla.

// Tori Mitchell
" Pretty Fly For A Jedi "

Likes

Comments

May the force be with you! Jag har ingen kraft kvar och är både trött och hungrig då jag vaknade 05:56.

Min bloggplan för idag går ut på att dra historien om vad jag gjort med min prinsessa, och vilket arbete jag valt att prioritera historien är ganska speciell.

Så jag köpte min nuvarande ponny av min hopptränare och hela det första året bestod av muskeluppbyggnad, smidighet och lydnad. Hela första året så förstod vi inte varandra alls och det blev miss på miss på miss.

Men samma dag som jag hade haft min prinsessa i ett helt år så satte jag på hackamore för första gången och hon var oridbar, man fick inte hålla i tygel för då hade man en liten kanin till ponny som slog upp huvudet och studsade iväg. Hela den sommaren prioriterade jag att min ponny skulle lära sig att gå på hackamore, och det kostade blod, svett och tårar och något bocksprång.

Men när hösten kom gick hon i en stadig form på hackamore och först då började musklerna dyka upp, vi tävlade till och med på just hackamore upp till LB+ med placering.

Efter placeringen i LB+ så bytte jag tillbaka till bett, men varför ändra något när hon trivdes så bra? Jo för hon kunde inte gå i form i ett stadigt tempo på bett så jag la ned lika mycket tid på att hon skulle kunna gå på bett och idag varierar jag från hackamore till bett för att jag ska ha en lycklig ponny.

Sista tävlingen 2014 var den 2/11 där vi gick in med målet att få en rosett med oss hem, vinnarskallen på hästen och mig triggades igång när vi fick höra att det var en lätt tid att slå så varför inte utklassa den då?
Jag red B-ponny svängar i LC med en D-ponny och vi sopade ju banan med dom då vi gick i mål på 18,10 sekunder, där kom våran första vinst.
I LB som jag red efteråt så har jag för mig att det var en lång paus och cirka 45 ryttare innan mig (blandade kategorier) så jag skrittade henne i timtal, vi gick in och nollade LB i båda faserna men vi tog ju inga svängar så jag trodde ju inte på placering.
Då tog jag min telefon och kollade equipe online och jag låg 4a av 5 placerade och så slutade även tävlingen, med två rosetter som hade en helt annan färg än resten på väggen som bara var andra och tredjeplatser.


Nu har jag och min tjej båda gångerna i LC varit enda nollan och kammat hem två blågula på två veckor, så nu laddar vi inför debuten på söndag.

Lång historia men det här är bara en liten liten del.

// Tori Mitchell
" Pretty Fly For A Jedi "

Likes

Comments

Idag har jag laddat och taggat inför LA med min prinsessa som bara körde och det fanns inga gränser, blev lika högt som det blir på LA banan i helgen alltså 110cm.

Hon har mycket kvar tills hon nått sin gräns för vad hon klarar av, och det är ju alltid positivt när man sadlar av och magplattan är orörd. Inte ens en liten repa och hon bara kör som om det vore 80 cm men hon levererade ordentligt!

Så stolt över min tjej.

// Tori Mitchell
" Pretty Fly For A Jedi "

Likes

Comments

Ja uppenbarligen, enligt den säkra källan min mamma, så är jag tjock. Vilken bra dag det blev, asså skjut mig nu.

Hit me, hit me for fuck sake. Slå mig där det gör som ondast, bara gör det. Jag orkar inte att bli slagen med ord som är värre än fysisk smärta, jag orkar inte mer. När någon kommenterar min kropp, min läggning eller det som ni ser som simpelt men jag ser som något hemskt, det gör mig riktigt illa jag mår psykiskt dåligt. Ni kan inte bara lotsas som att det aldrig hänt det ni gör mot mig förvärrar bara situationen.

// Tori Mitchell
" Pretty Fly For A Jedi "

Likes

Comments

Ger upp hoppet om att någonsin få ha så här fantastiska lärare igen! Mina lärare kan ingen ersätta så jag har gett upp om att ens hitta så bra lärare igen, speciellt en som alltid funnits där!

// Tori Mitchell
" Pretty Fly For A Jedi "

Likes

Comments

Tävling imorgon, känns bra faktiskt fast jag måste gå upp 06:00.
Så godnatt.

// Tori Mitchell
" Pretty Fly For A Jedi "
PS. Min crush gjorde mig fett glad idag!

Likes

Comments

Alla nationella är klara! Så skönt men önskar nästan att jag hade alla kvar så jag kunde ha kvar mina lärare ett tag till!
Jag vill inte byta lärare jag älskar mina lärare, jag har aldrig kunnat säga det förut men jag kommer gråta som fan, ni fattar inte ens.

// Tori Mitchell
" Pretty Fly For A Jedi "

Likes

Comments

Sjukt fin ponny igår asså, hon levererade en så sjukt bra hoppträning så det inte ens gick att tro på.
Dock så tyckte hon att jag skulle sitta och låta henne göra rätt, så när jag satt stilla och bara uppmärksammade henne på att det kommer ett hinder så var hon lycklig. Riktigt fin ponny var hon faktiskt och jag behövde bara styra, det var faktiskt ganska skönt att hon skötte det så bra!

// Tori Mitchell
" Pretty Fly For A Jedi "

Likes

Comments