Veckans...

VECKANS BÄSTA

1. Att hälsa på Alfons och hans syskon, i måndags. Alltså typ en vecka sen nu. Snart är han här!!

2. Road trip med mamma och bonuspappa i lördags. Hela dagen var verkligen fantastisk!

VECKANS SÄMSTA

Hmm.. kanske att jag känt mig (extra) lättirriterad? Vet inte varför, men har liksom stört mig extremt mycket på människor denna veckan och liksom fått räkna till 10 ibland. Kan liksom bara vara att någon står för nära i kön i mataffären eller att någon bara allmänt stör mig.

VECKANS HUMÖR

Väääldigt varierande. Har jobbat väldigt mycket den här veckan som varit, och jag har känt mig väldigt trött mestadels och helt slut. Men förutom det, så har jag mått väldigt bra i övrigt måste jag säga. Känns som att saker vänder nu.. <3

VECKANS ÄTIT

Den här veckan som gått har jag ätit så mycket "skit" och snabbmat känns det som.. Men vad tusan det är sommar och man SKA unna sig och äta allt man tycker är gott! Det är ju så det ska va. Men det är klart man mår bättre när man äter bättre (alltså nyttig) mat. Har ätit pizza två gånger (äter väldigt sällan pizza annars) och massor av sötsaker som glass, godis och morotskaka.

VECKANS DRUCKIT

Jag dricker faktiskt mest te, oavsett årstid. Det är verkligen det jag alltid startar morgonen med, så mysigt.

VECKANS INTE DRUCKIT

Alkohol haha, men det händer också sällan i vanliga fall. Ett glas vin här och där kan det ju bli på sommaren men annars sällan!

VECKANS MATERIELLA CRAVE

- En locktång.

Jag har alltid lockat mitt hår med min plattång tro eller ej när jag väl lockat det, men jag blir liksom inte riktigt nöjd då. Det blir inte riktigt dom lockarna jag vill ha. En dag när jag scrollade igenom tiktok fick jag syn på en video där en tjej visade hur hon gjorde sina lockar och vilken locktång hon använde, exakt sånna lockar jag vill få till också. Det gör så mycket med håret!

VECKANS TIPS

På tal om appen Tiktok hörni, ni måste fasen ladda ner den om ni inte har den HAHA. Jag trodde verkligen att det bara var 12 åringar som hängde där men nej minsann, det finns SÅ mycket roligt där och det är verkligen världens bästa tidsfördriv, jag lovar er! Jag kan ligga i timmar och scrolla, skrattar verkligen högt många gånger.

VECKANS JOBBIGA

Städningen jag och David gjort idag, från 17.30 fram tills nu 00:00. Herregud vad vi har städat noga. Exakt hela lägenheten och rensat, torkat, målat, slängt grejer och släpat upp grejer på vinden. Men vad vi är grymma! Så skön känsla när man äntligen är klar. Hela kroppen känns så tung nu och kan knappt så på benen nu för att jag är så trött. Så det är dags att säga godnatt <3

Gillar

Kommentarer