V.49 - Min helg

Lördagen bestod av extrem mensvärk för min del igår och jag grät för att en ledig dag som den skulle gå till att ha så ont att jag knappt kunde stå. Nä ni förstår inte, jag tyckte så otroligt synd om mig själv haha. Satt i duschen med varmaste vattnet och kände att det var totalt ohållbart, men efter båda alvedon och ipren försvann det och än så länge (peppar peppar) har det inte kommit tillbaka.

Efter lunch kom vi iväg och köpte ett nytt duschdrapperi till badrummet för lite uppfräschning och sen handlade vi även mat till kvällen. Jag fick igenom min vilja att göra pizza på librabrödbotten och cremefraiche istället för tomatsås. Ni som inte provat - ni måste det!!! Så otroligt enkelt och gott.

Vi kollade sen på idol-finalen som vi båda missade i fredags, trots att vi redan visste vem som tog hem vinsten. Så kul att det var två tjejer i finalen, men jag hade så gärna sett min favorit Caspar där. Tror det hade blivit så mycket mer spännande då, eller?

Kollade där efter på Så mycket bättre och somnade sen som en stock. Sov länge imorse vilket var sjukt efterlängtat!! Idag har vi bara slappat och timmarna har ändå gått alldeles för fort. Jag har haft en liten lista på saker jag vill passa på att göra när jag är ledig, alltså verkligen småsaker. Typ som att slå in några julklappar, pyssla, kolla ifatt serier jag följer, skriva dagbok (?) och ta en extra lång promenad med Alfons.

Fixade även med vårt badrum och nya duschdrapperi och det blev sånt himla lyft!! Ska se om jag kan ge er bättre bilder senare.. Vi hade tidigare ett duschdrapperi med tigrar på från H&M Home som absolut är jättefint men som man tröttnat på ganska lätt/fort. Så vi köpte bara ett vanligt vitt med små vita ränder i och det blev mer som en helhet i badrummet nu, mer cleant med andra ord.

Idag har det verkligen varit ett sånt där inne-mysar-väder då man har ljusen tända precis hela dagen och julstjärnan sitter numera uppe i vårt hem. Den ger en riktig mysfaktor!

En annan grej jag har gjort idag är att snurra ljust igen, denna gång blev jag lite nöjdare än sist men ändå inte helt. Det gäller att få till den där snurren, faktiskt svårare än vad man tror! Är så rädd att göra sönder något ljus när jag snurrar...

Gillar

Kommentarer