Några second hand fynd

I helgen som var gjorde jag en liten utflykt själv till ett second hand ställe för att se om jag kunde hitta några fynd. Ibland hittar man absolut ingenting, ibland hittar man något, och ibland massor. Jag tror mycket handlar om att ha ren tur helt enkelt. Jag hittar som mest fynd när jag inte är ute efter något speciellt faktiskt. Oftast letar jag efter saker jag kan göra (måla) om. Och det lyckades jag faktiskt hitta denna gång vilket gjorde mig så glad!

Solglasögon 25:-

Hur coola var inte dom här då? Jag har inspirerats så mycket från Pinterest där jag sett liknande glajjor. Framför allt så gör de sig väl snygga på bild så kände att JA dom här är mina.

Väska 45:-

En riktig vintageväska. SÅ snygg till rätt outfit. De som inte förstår sig på den här stilen tycker säkert att det här är någon slags tantväska, men inte om ni frågar mig. Bär man upp den rätt, till en stilren eller typ helsvart outfit kan den här vara riktigt snygg! Känns också nice att ha en mer unik väska som "ingen annan" har.

Och här hörni , typ det bästa gör-om-fyndet för 40 riksdaler.

Det gäller att se potential i sakerna och det gjorde jag direkt med denna. Man måste liksom skita i färg och mönster och endast gå på formen när man letar efter fina vaser att göra om. Jag kunde direkt se att den här skulle bli jättefin i samma färg som vi målade vardagsrumsväggen med, alltså en gråbeige färg som heter Koala från Rusta. Går jättebra att även måla porslin med, och blir väldigt fint och heltäckande.

Här har vi en riktig second hand hörna haha. Vasen bredvid har jag även den hittat på second hand fast för några månader sen. Den är i samma färg och tyckte dom blev så gulliga där ihop. Kvinnokroppen även den ett fynd fast för ett halvår sen. Den var ganska dyr för att vara second hand men oj vad jag älskar den! Mycket nöjd!! Ljusen där har jag gjort själv :).

Gillar

Kommentarer

Nelicasplace
Nelicasplace,

Men åh vilka fynd 😍 Snyggt!! ❤

nouw.com/nelicasplace
nellielillskog
nellielillskog,

Snygga grejer ju!! ✨

nouw.com/nellielillskog