Mysig onsdag med second hand

Jag har haft en jättemysig onsdag men hjälp vad fort dagen gått. Ännu är den inte slut, men ändå. Tror också att det mycket har och göra med att det blir mörkt så tidigt nu också, att dagen känns så mycket kortare än vad den egentligen är. Iallafall, sov så dåligt inatt då Alfons börjat krångla igen. Förmodligen har han fått i sig något konstigt igen, eller bara att vi bytt ut hans torrfoder mot en annan sort. Fick iallafall gå upp två gånger inatt och ja, det var inte kul kan jag säga utan att nämna detaljer. Stackars honom!

Framåt 11-tiden kom Cassandra och hämtade upp mig och vi åkte för att fylla på våran "garderob" på Resell där vi säljer massvis av våra kläder, framför allt väskor och jackor. Vi var där tidigt så det knappt var något folk där. Sen åkte vi vidare till en second hand butik där vi var nästan helt själva! Så skönt och det kändes safe, annars går jag aldrig in i butiker nu för tiden. Fanns så mycket fina fynd där!

Det här måste jag säga gör lite ont i hjärtat tycker jag, så himla fina tavlor och otroligt duktiga konstnärer bakom det. Och så säljs dom såhär, absolut jättebra att folk kan köpa billigt men förstår ni hur jag menar? Jag som målar själv vet hur otroligt mycket tid det ligger bakom varje tavla och priset man borde ta för det.

Önskar att jag var en sån person som kunde fynda stora möbler och sen göra om, har sett på så många sidor där folk köper gamla stolar och gör om, typ byter tyg och målar om benen på stolar. Otroligt snyggt kan man göra! Men det kräver en hel del tålamod som jag inte har, haha.

Kolla förresten vilka coola buckethats, vet att det är en trend nu men inget som jag själv hakar på. Men HADE jag varit en sån person som klär i hatt, så hade jag inte tvekat på den med zebramönster. Hur cool?

Jag hittade tre stycken ELLE-tidningar för 5 kr /st. Wow! Jag älskar verkligen dessa tidningar, framför allt för att dom är så fina att ha framme så man ser omslaget på tex vardagsrumsbordet om jag måste erkänna. Har många gånger köpt sprillans nya för 79kr så det här var verkligen ett bra kap! Tänk att man kan bli så nöjd över ett par tidningar..

Ikväll ska vi hem till Olivia & Eldin för att käka middag där och sen spela lite spel. Känner mig så otroligt extra- sällskapssjuk nu när jag är hemma nästan hela tiden och knappt träffar vänner pga de nya restriktionerna.. Så tråkigt. Men Olivia & Eldin räknas in som familj, så det känns ok! Kommer nog bli en supermysig kväll. Kram!

Gillar

Kommentarer

beattriicee
beattriicee,

Haha, kan känna igen mig när det gäller tålamod med att göra om möbler! 😂 Så fina bilder på dig! 🤍

nouw.com/beattriicee
Toril
Toril,
Haha skönt att inte vara ensam om det! Tack snälla <3
nouw.com/toril
malinkirstine
malinkirstine,
Vill också köpa massa Elle-tidningar på second hand! Bästa!
nouw.com/malinkirstine
Toril
Toril,
Så nöjd är jag!! <3
nouw.com/toril
Emmaakarlegrund
Emmaakarlegrund,

Så kul med second hand, man kan verkligen hitta små guldkorn 😍

nouw.com/emmaakarlegrund
Toril
Toril,
Visst! Så himla nöjd med tidningarna, värsta kapet! <3
nouw.com/toril