Höstlistan 2019

Beskriv din höst med fyra punkter

- Snygga outfits med gosiga stickade tröjor och fina jackor.

- Jobb.

- Mycket varma drycker.

- Prioritera mig själv och mitt mående.

Vad är det bästa/sämsta med hösten?

Det bästa sakerna med hösten är: Alla fina höstkläder, att man kan dricka massa gott varmt, att man kan tända ljus och verkligen mysa till det hemma, alla bra tv-program på tvn, att det blir så fint och orange utomhus, och ja, bara den här mysiga höstkänslan.

De sämsta sakerna med hösten är: Dagarna som det är såndär äckligt väder som gör att man kan bli lite deppig emellanåt, när det blir sådär grått. Sen gillar jag inte heller att verkligen alla går runt och hostar över allt och alla (panik!) och att vi kryper närmare vintern.

Hur höstmyser du?

Skulle säga typ biomys, kvällspromenader, vinkvällar med vänner, myskvällar hemma..

Vad har du på to-do-listan denna höst?

Bland annat så ska jag som jag tidigare skrev prioritera mig själv mycket mer än vad jag gjort innan, samt dra igång teoripluggandet igen (det är ett måste!). Sen även spara pengar!

Bästa musiken för regniga dagar?

Jag gillar faktiskt svenska artister mer och mer, som Veronica Maggio, Molly Sandén och Tomas Stenström.

En höstig maträtt du kommer att äta?

Önskar typ att jag kunde svara soppa här men jag gillar typ inte riktigt det. Kommer inte heller på någon specifikt "höstig" maträtt, men något vi äter ofta här hemma är ju olika pastarätter. ÄÄÄLSKAR pasta!!!

Vad gjorde du vid den här tidpunkten för ett år sedan?

Oj, bra fråga. Vad tusan gjorde jag för ett år sen? Jo juste, jag har precis börjar plugga på en folkhögskola och undrade vad fasen jag hade gett mig in på. Jag bodde även fortfarande hemma hos mamma (whaaat?). Jag var också supertaggad på att få flytta in i min egna lägenhet i november 2018.

Vart hänger du helst under helgen?

Hmm.. beror lite på. Antingen så hittar jag gärna på nånting, kanske träffar en kompis att gå på stan med, kanske går ut och käkar eller gå på bio på kvällen med pojkvännen, annars gillar jag också hemmakvällar. När man bara bara tar det lugnt.

Vad har du för höstplaner?

- Plugga körkortsteori.

- Prioritera mitt mående (framför typ allt).

- Träffa mycket vänner.

- Jobba.

Gillar

Kommentarer

rebeccabergqvist
rebeccabergqvist,
Kul info! 😌 Och nu till koppen..vilket märke? Så fin!nouw.com/rebeccabergqvist
Toril
Toril,
Finns inne på Åhléns med annat matchande porslin, så fina 😍 har även i små tallrikar och älskar dom, känns som riktiga café-tallrikar😄nouw.com/toril
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229