Fredagslistan

Humör idag?

Det är lite upp och ner men mest bra! Klev upp samtidigt som David imorse och eftersom att vi började jobbet ungefär samtidigt idag så åt vi för en gångs skull frukost tillsammans sen fick jag skjuts till jobbet (lyx!). Det kändes som en väldigt bra start på dagen, men sen kände jag att någon påverkade mitt humör åt det sämre hållet vilket jag försöker skaka av mig.. Så tråkigt när någon har en dålig dag och det ska gå ut över alla andra :)).

Kvällens planer?

Ikväll ska vi åka och handla massa gott för att sen laga god middag ihop, sen bara mysa och kolla idol som resten av alla svenssons haha.

Vad har du på dig idag?

Ett par svarta "kostym"byxor, en beige polo och min nya fina dunjacka jag måste visa er sen! Så nöjd med den <3

Helgens planer?

Helgen kommer tyvärr till mesta dels bestå utav jobb, men imorgon då jag jobbar ett kort pass så ska vi åka till gallerian en stund efteråt och kika lite. Vi hade tänkt göra det förra helgen men då blev det inte av, så imorgon åker vi nog dit! Sen bara ha myskväll.

Veckans beroende?

Choklad haha, alltid! Och te.

Veckans bästa?

Hmmm... Det har inte hänt speciellt mycket den här veckan. Men något jag tyckte väldigt mycket om vad att ta långpromenader med Buster, det mår både jag och han bra utav. Speciellt när jag ser honom så nöjd och lycklig bara jag kastar en pinne till honom sötisen <3. En annan grej som är veckans bästa är att jag igår kom hem till supergott käk som min sambo överraskade med. Han hade tänt ljus i hela lägenheten och tagit på lugn fin musik. Sånt där blir man alltid så glad av!

Veckans sämsta?

Det är nog att det börjar snöa och att det är så äckligt väder ute nu :(

  • Vardag

Gillar

Kommentarer

frejaknutsson
frejaknutsson,
Snor utav dig i vanlig ordning 💘
nouw.com/frejaknutsson
Emma Engström,
Guud så fin du är!! Hoppas du kommer få en kanonhelg trots jobb <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
Toril
Toril,
Men tack gulle dig!! Kram kram ❤️❤️
nouw.com/toril