Första dejtkvällen på länge

I fredags efter en dag av jobb hade varken jag eller sambon ork för att ställa oss och laga mat, så vi tog våra cyklar och drog iväg för att köpa något färdigt. Det slutade med att vi hade en liten dejt, för första gången på jag vet inte hur länge. Vi var verkligen bra på att äta ute och ha små dejter här och där förut, men nu när det varit pandemi i ett år har vi inte ätit ute knappt överhuvudtaget.

Fast att vi varit tillsammans i 3,5 år så är det fortfarande viktigt att bjuda ut varandra och ha sånna här dejter tror jag. Jag insåg också när vi satt där att det är sällan vi sitter och äter mittemot varandra. Här hemma sitter vi alltid vid vardagsrumsbordet och kollar på tvn när vi äter mat, fast att vi har en matsal att sitta i. Men nu när man sitter vid ett bord, bara han o jag och tittar på varann "inser" jag hur mysigt det är och hur pirrig jag fortfarande blir av att bara titta på honom <3. Nu låter det som att jag aldrig tittar på min kille eller känner pirr - det är klart jag gör det! Men ni fattar :).

Vi hamnade på en av våra favorit restauranger Al Forno som har italiensk mat. Vi tog en kycklingpasta och en pizza som vi delade på, så perfekt kombo! Blev helt proppmätt så matkoman efteråt var inte dålig..

Efteråt cyklade vi genom stan, folk var påväg hem från alla uteserveringar och det bara osade sommar i luften. Vi stannade på en affär för att köpa med godis och dricka hem och skyndade oss sen hem till vår Affe. En väääldigt mysig kväll!

  • Vardag

Gillar

Kommentarer