Älskade skrivböcker

Som ni kan se, jag älskar skrivböcker. I alla dess former. Det är som terapi för mig att bara sitta och skriva flera sidor i sånna här böcker. Bara skriva exakt vad man känner för att skriva, att helt enkelt bara skriva av sig och låta känslor inombords rinna ut i text, oavsett om det är bra eller dåliga. Sen min almanacka, typ den viktigaste av alla, vet inte riktigt hur jag hade tagit mig igenom månaderna utan den. Den är gjord på personligalmanacka.se som är sjukt prisvärda och fina almanacker som får designa helt själv. Som ni kanske kan se har jag använt några av mina egna bilder och blandat dom med bilder från tumblr. Så fint och det blev så jag! Blir så glad varje gång jag ser den faktiskt.

På tal om planering och en bok man nästan inte kan klara sig utan - Planera för din lycka. Så himla fin bok. Den ska helt enkelt hjälpa dig att planera din vardag och din lycka, för att hitta rätt fokus i sitt liv. Det finns massvis med fina citat i den, saker att fylla i, tips, diagram på ens humör, och som en kalender där man skriver lite "dagbok" varje dag och sen kan man gå tillbaka och se hur det sett ut tidigare. Har för mig att jag beställde den från Adlibris, och klickade även hem en åt min bästis. En bok alla skulle ha egentligen! Majoriteten av resten av mina skrivböcker kommer ifrån Lagerhaus, dom har verkligen jättemycket fina böcker. TIPS!

Gillar

Kommentarer

erikssontowa
erikssontowa,
ÄLSKAR också skrivböcker!! Har också planera din lycka och älskar den <333
nouw.com/erikssontowa
Johanna Larsson
,
Hur redigerar du dina bilder på Instagram? <3 KRAM
Toril
Toril,
Tack för din fråga! Jag använder mig av ganska mycket olika filter beroende på bild, redigerar nästan aldrig bilderna likadana, men använder mig hur som helst av VSCO CAM <3
nouw.com/toril