En liten selfie i bilen på trött tjej..

Gick en långprommis hem till mina älskade morföräldrar. Köpte med mig en god kladdkaka också som vi smaskade på där. Den var väldigt uppskattad måste jag säga, och också att jag hade med mig Hugo haha (det var nog det bästa av allt enligt dom).

Just ja!! Jag följde ju även med till gymmet igår! Det var ju en period där jag var väldigt duktig och åkte till gymmet någon/några gånger i veckan förut, men sen la jag ner det.. Jag tycker ju tyvärr inte att det är roligt, och jag är en sån där person som måste tycka att något är roligt för att jag ska palla med det (?). Iallafall så hängde jag med nu på villkoret att vi körde övningar ihop, för det tycker jag faktiskt kan vara kul. Framförallt så är det ju väldigt skönt när man är klar och går därifrån! Och gjort något snällt mot kroppen.

Gillar

Kommentarer

Igår var jag och David bjudna hem till Minna och Rasmus fina lägenhet där vi hade vinkväll. Emelie och Elias var även där och alla hade med sig lite olika plock + gott vin. Vi spelade lite spel (därav bilden med lapparna i pannan), snackade, skrattade en hel del och hade det så jäkla mysigt. Sånna här kvällar är bra underskattade och borde ske betydligt oftare. Så roligt också att allas killar också kunde!

Såhär såg jag ut igår! Passade på att knäppa några bilder när jag var klar och iordning gjord, redo för att åka! Jag hade på min min nya favoritblus som kommer ifrån Mad Lady, älskar transparant och puffärmar ihop!! Och sen hade jag även ett tjockt halsband från Na-kd och enkla kosymbyxor från gina tricot. Verkligen en snygg utgångs-outfit egentligen. Väldigt enkel med ändå uppklätt.

... och sen även min fina "lackväska" från H&M som är så himla fin irl och speciellt att den är lackad. Också sjukt snyggt att ha när man klätt upp sig lite. Kanske kommer bättre bilder på den senare!!

Inatt sov jag så himla dåligt. Jag får alltid så extremt ont i huvudet och bakom ögonen när jag dricker vin (så konstigt?). Så när vi kom hem sent hällde jag i mig vatten för att det skulle gå över. Några timmar gick och det satt fortfarande i, så pass mycket att jag mådde riktigt illa. Tillslut gav jag upp och tog en alvedon, fast att man egentligen inte ska blanda det ihop med alkohol.. Men trots det gick det inte över men somnade tillslut. Tror jag hade någon slags migrän, usch.

Iallafall så vaknade jag med en tom plats bredvid mig i sängen imorse. Sen kom David in och sa att jag skulle komma till vardagsrummet där han hade fixat med brunch till oss. ÅÅÅH!!! Hur lyxigt att vakna upp till det? Han hade alltså åkt och handlat när jag sovit och sen stått i köket och fixat med det här. Så gulligt och gott framför allt!! Nu ska vi när som dra till gymmet tro eller ej och senare under dagen ska jag ta med vovven hem till min mormor och morfar. Det blir nog en bra söndag ändå! <3

Gillar

Kommentarer