Ni har ju läst om att han nästan bodde hos mig när jag bodde hos den här tjejen. Tyvärr funkade det inte att bo hos henne så en kille i Borås som jag lärde känna erbjöd att jag kunde bo inneboende hos honom så jag flyttade dit vilket slutade med att min sambo också bodde där. Jag fick jobb i en kiosk här i Borås och började jobba där, jag pratade med min sambo om att det funkar inte att bo hos han jag bor hos på grund av lite olika orsaker.

Sen en dag så stod min sambo och hans pappa utanför mitt jobb när jag slutade och sa bara ''Vi åker och hämtar Kira (min hund) du flyttar hem till oss. Sagt och gjort. Vi bodde hos hans föräldrar under påsken och hans mamma och jag satt och kollade runt på lägenheter, så hittade vi en som vi tänkte att vi testar och ansöka om den. Några dagar senare fick vi ett mail om att vi fick komma och kolla på lägenheten, vilket vi gjorde och var supernöjda med hur den såg ut för att vara en första lägenhet! Vi väntade ivrigt på svar ifall vi fick lägenheten eller inte och tillslut kom det, lägenheten var VÅRAN! I maj förra året så fick vi börja flytta in och vi hade bara varit ett riktigt par i ca 1 månad så det gick fort. Men jag kunde inte vara mer nöjd, jag hade hittat personen som jag vill leva resten av mitt liv med! Nu har det snart gått ett helt år och jag blir bara mer och mer kär i den här människan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vad hände sen då, jag flyttade till Borås men resan slutade inte där. Jag hade bott hos den här tjejen i cirka en månad och den 24 Februari förra året så vart vi bjuda på hemmafest hos en i hennes kompiskrets och det var där jag mötte HAN, personen jag inte förstod då hur stor betydelse han skulle ha i mitt liv. Jag hade kollat in honom hela kvällen och såg även att han kollade tillbaka på mig, tillslut hände det, vi kysstes.

Kvällen fortsatte och vi beslöt oss för att åka hem själva till hon tjejen jag bodde hos, det slutade upp med att vi låg med varandra, där och då var vi båda inställda på att det endast skulle bli ett engångsligg.

Dagen efter skulle hon jag bodde hos åka iväg och komma hem dagen därpå så jag övertalade han och hans kompis att dom skulle stanna där med mig under resten av helgen för jag ville inte vara själv, vilket dom gjorde. Helgen löd mot sitt slut och han skulle åka iväg med en kompis för att käka så jag följde honom ut, när vi skulle säga hejdå så visste jag inte hur, ska jag krama honom, kyssa honom, ta han i hand eller bara säga hejdå, det var då han tog steget och kysste mig sen kramade mig hejdå.

Måndagen kom och jag låg med mobilen i handen, ska jag skriva, kommer han att skriva vad händer nu? Jag fick även veta i efterhand av honom att han hade tänkt exakt likadant, jag minns inte vem av oss som skrev först men det jag minns är att efter den helgen kunde vi inte vara isär utan träffades nästan varje dag, han sov, nästan bodde med mig hos den här tjejen och vi träffades nästan varje lunchrast han hade för att äta tillsammans.

Idag är vi sambos och har våra två hundar men det är en historia ni får läsa om en annan dag.

Likes

Comments

Hej!

Tänkte ta och berätta för er lite kort om hur det var att flytta från min gamla hemstad Örebro och ner till Borås.

Det började med att jag hade kontakt med en tjej via Facebook som erbjöd sig att jag kunde flytta till henne då jag hade berättat för henne om att jag på något sätt ville komma bort från det jobb jag hade samt att testa på något nytt då jag hade bott där sen födseln och absolut att jag tar chansen när jag får den.

Mina föräldrar skrattade åt mig när jag sa att jag hade blivit erbjuden att flytta ner till Borås och trodde mest att det hela bara var på skoj, men när jag väl började packa mina väskor och bad en kompis att köra ner mig och mina saker så blev dom chockade. Jag sa hejdå till min familj och hade redan sagt upp mig från jobbet jag hade och så bar det av neråt i landet. Allt funkade hur bra som helst och jag var så glad att jag hade tagit mina vingar vidare där stod jag 20år gammal i en stad jag inte kunde något om och jag visste knappt själv att jag faktiskt hade tagit steget till att klara mig själv.

Jag hade inget jobb och jag kände ingen här nere MEN det var nu min resa började.

Likes

Comments