Denna arbetsvecka har gått väldigt fort eftersom det var röd dag i måndags! På Valborg var jag i alla fall uppe i Klimpfjäll både lördag- och söndagkväll. Har ätit go middag, åkt bil under fina kvällshimlar och dansat så svetten runnit (ja bokstavligt talat, för det var fett varmt på dansgolvet).

Likes

Comments

Nu är den lediga veckan över och det känns helt ok att börja jobba igen! I påsk har jag varit ute en del, men annars bara tagit det väldigt lugnt, sådant som behövs sådär! I helgen åkte jag och tjejerna med Nelly till Umeå som skulle på Ikea. Bilresan dit tog dock lite längre tid än vanligt på grund av dessa heh.

Älskar att gå runt på Ikea och fantisera om hur jag själv skulle få inreda om jag hade egen lägenhet eller hus. Så mycket inspiration men samtidigt lite frustration över att det är så mycket man vill göra! Vi provade i alla fall sängar hit och dit samt handlade lite (icke)nödvändigt!

Bästa köpet var ändå Whisky-glasen som jag och Emma köpte! Detta endast för att leka Damon Salvatore och dricka Bourbon.

Efter Ikea shoppade vi lite annat övrigt och strosade runt lite bara. Provade solglasögon och taggade upp till sommaren, dock var väl inte alla solglasögon de mest passande haha.

Likes

Comments

Snart är det påsk och lite ledighet och det känns skönt! Vårvintern är dock nästan över känns det som. Blir förvånad över hur lite snö det är nu i april!

Senast jag tittade in här har jag hunnit fira två födelsedagar, hängt med kompisar och ätit mat. Är väl ungefär det här livet går ut på haha!

Likes

Comments

Skön arbetsdag idag när det var friluftsdag! Jag och Alex hängde på sjön för pimpling, men pimplade inget själv utan gick mest runt och hejade på andra och fikade. Det var hur som helst härligt att va ute i solen. Älskar denna tiden på året med vårvinter mmh!

Likes

Comments

Tiden går så himla sakta just nu känns det som, men har ändå hunnit med en del saker.

Tacofredag med Natalie / Jobb

WWW-helg

Bytte ut matlådan mot Stenmans en dag / Det är numera ljust vid klockan fem!!!

Tulpaner från mamma / Ost- och vinkväll

Skaffade nya glasögon i Umeå / Jag och Alex bakade en mycket fager förlovningstårta haha

Utnyttjat sportlovet till att vara ute så mycket som möjligt!

Varit på party i Ö-vik med Emma

Ytterligare frisk luft

Några av tjejerna träffade Mona och åt middag på hotellet / utsikt

Likes

Comments

Påväg för att titta på Eiffeltornet. Tunnelbanan dit var lite läskig för den gick som upp på marken och i luften, men utsikten var dock bra!

Vi var vid utsiktsplatsen Trocadero och blickade ut!

Samtidigt som vi var där var det Women's marsch, så plattan fylldes av plakat och demonstrerande människor. Så starkt!

Likes

Comments

Fortsättning på Paris-berättandet:

Efter utekvällen sminkade vi oss och tog oss ut i någorlunda tid. Vi hade bestämt oss för att äta frukost ute och eftersom det var fullt på det ställe Nelly hade sett ut sen innan strosade vi omkring lite efter ett annat ställe!

Smågator och gränder överallt.

Till slut gick vi förbi le pain quotidien och fick ett bord där och det var nog det bästa för det var så himla gott!!! Vi alla tog någon slags meny med bröd, sallad, kaka, juice och valfri varm dryck!

Proppmätta och mycket nöjda vandrade vi vidare till metron för nästa stopp.

Likes

Comments

I helgen har jag tagit det väldigt lugnt och det kändes behövligt för att ta ikapp lite efter Paris! Igår hade vi tjejer myskväll hos Emma med bastu och filmkväll. Hon hade ordnat ihop jättefint med smoothies och projektor som vi såg film ifrån!

Imorgon väntas jobb igen så resten av söndagen lär spenderas framför Vampire diaries!

Likes

Comments


I höst någon gång impulsivbokade jag och fyra andra kompisar en konsertbiljett till Bon Iver i Paris. Ungefär två veckor innan det var dags ställde de in sin Europaturné, vilket var så jäkla surt.... Efter några dagar taggade vi dock om så den tjugonde åkte vi iväg till Paris! Bilresan till Umeå började dessvärre inte så bra eftersom vi bland annat fastnade i diket/plogkanten och var nära på att inte ta oss loss. Efter en jobbig natt utan sömn var var vi trots allt framme i Paris efter lunchtid!

Det första vi gjorde var att titta området och att köpa lite matnyttigt från ett bageri. Eftersom jag inte kan ett enda ord franska var jag orolig för hur jag skulle klara mig, men alla var väldigt hjälpsamma med språket. Kvinnan som jobbade på detta bageri skrattade mest uppmuntrande åt oss och försökte hjälpa oss på traven haha!

Efter promenaden började vi sminka oss och förbereda för middag samt klubbande. Lägenheten var superfin och optimal för att kunna fixa sig!

Tunnelbana / Pasta med getost.

Efter middagen var vi alla supertrötta, så vi åkte hem till lägenheten för att vila lite innan klubb. Vissa av oss gick och köpte billigt, men gott vin och andra powernapade! Med trötta ögon (mina ögon bokstavligen hängde) begav vi oss ut!

Vi hade hört att Queen skulle ha bra musik, så vi hade haft kontakt med Nabil från klubben innan som fixat in oss på gästlistan!

Efter mycket dans och sång tog vi taxi hem. Tips: åk ej taxi hem efter en utekväll om du har lätt att bli åksjuk. Somnade sedan direkt när vi kom hem!

Likes

Comments