Är cbdolja bra eller inte?

Jag har hört många på jobbet prata om cbdolja, men jag är inte helt på det klara med vad det är. En del säger hampolja, andra cbd och det tog ett tag innan jag förstod att det är samma sak. Eller så har jag fattat det om inte annat.

Men hampa är ju hasch? Och ett snöre fattar man inte är farligt, men olja? Hur får de bort allt som man blir hög av? Är verkligen allt borta ens? Jag såg dessa tankar om bl.a. cbdolja och gissar att det skall föreställa humor, men jag är ändå väldigt skeptisk. Vad hjälper det ens mot? Knarkare är inte så fräscha så om det nu är så nyttigt, varför håller de sig inte superfriska?

Hasch är inte medicin och kommer aldrig bli det. Det är en drog och det är olagligt. Annika, en vännina till mig, har ett uttryck som jag inte riktigt minns, men något: ”Det är OLAGLIGT, det är DROGER!”

Det är ju något som är svårt att argumentera mot om man inte är galen och redo att bli tvångsinlagd för vanföreställningar. Det är de enda som kan tycka något annat, idioter och psykiskt sjuka människor. Och någon till kanske.

#hasch #droger #cbdolja #medicin #knarkare #knark

Gillar

Kommentarer