Topp 3: Søndag 29.05.16 kl 16.52 Ta tilbake leiligheten (Hele episoden kommer på fredag den 3 Juni)

Når William spør Noora om å flytte inn.

Topp 2: Sesong 2 episode 11

Da Chris rygget tilbake bilen, sånn at William kan gå tilbake til Noora.

Topp 1: Sesong 2 episode 5

Kysset på bruen.


Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

Topp 5: Milla Jovovich

Musiker, skuespiller, kvinne som kan alene stoppe en zombie apocalypse - Milla Jovovich.

Milla ble født på territoret til Sovjetunionen, men flyttet til USA da hun var liten. Fra hun var 11 år, jobbet hun som modell. Hennes karriere på skjermen begynte da hun var 13 år gammel, da hun fikk rollen i "To Moon Junction". Da filmen "Den femte elemente" kom ut, kom berømmelsen mot henne. Hun er kjent fra mange filmer, men alle liker henne på grunn av filmen "Resident Evil". En fakta om henne er at hun framstår at marihuana blir legalisert.

Topp 4: Jennifer Aniston

Ekskone til Brad Pitt ser ut som en yngre jente i hennes 47 år - Jennifer Aniston får fjerde plass hos oss.

Fra 1994 blir hun Rachel Green i tv-serien "Friends". I 1998 arrangerer manager hennes en blind date med Brad Pitt. Kjæresteparet som hele Hollywood snakket om, gifter seg om 2 år. Men i 2005 gjør hun det slutt med Brad, og han går over til Jolie. Var det lurt å gjøre?

Topp 3: Scarlett Johansson

Vår neste kvinne kaller Woody Allen for en av de mest talenfulle kvinnelige skuespillerne. Skuespiller, regissør og musiker - Scarlett Johansson.

Hun ble internasjonalt kjent etter å ha hatt en rolle i filmen "Hestehviskeren". Hun er mest kjent fra rollen for Natasha Romanova i filmen "Marvel". Formene hennes får menn til å miste hodet.

Topp 2: Emma Watson

Hun er den yngste med i dette innlegget, med å bare være 26 år gammel. Vi alle kjenner henne i rollen Hermine Grang fra filmene om Harry Potter. I de første filmene av Harry Potter, ble hun forelsket i Tom Felton som spilte Draco Malfang, samtidig som Felton var den eneste som ikke var interessert i henne. Nå er hun voksen og absolutt alle liker henne, fra og med regissører hun jobber med og til og med publikum.

Topp 1: Megan Fox

Endringer i utseende hennes har gjort henne en sex-symbol i våre dager. Plastiske kirurger har gjort bra jobbet - Megan Fox er nummeret enn i denne toppen.

I 2007 fikk hun hovedrollen i "Transformers" som gjorde at hun ble verdens kjent og bedårende. Som Mila, fremstår Fox for legalisasjon av marihuana. Fra barndommen er hun glad i data-spill, så, gutter, er ikke hun perfekt?

Likes

Comments

Topp 5: Pe2k16

Topp 4: Graduation

Topp 3: Sheila

Disse jentene har vunnet carwalk i år, dette sier seg selv!

https://www.facebook.com/Sheila-2016-Ringeriksrussen-1676353412625524/?fref=ts

Topp 2: Pixie Hollow

Disse pixlejentene fra Disney har kommet til livet, og de går på Ringerike med deg!

https://www.facebook.com/Pixie-Hollow-2016-Ringeriksrussen-613169905496704/?fref=ts

Topp 1: Gutta Boys

Hører du musikk når du er i Hønefoss, er det nok Gutta Boys!

https://www.facebook.com/Gutta-Boys-2016-490658684466091/?fref=ts

Likes

Comments

Topp 3: Ark i en armklokke. 

Ta vekk uret også legger du inn ark som er runde inn i det lille rommet og etter det fester du på igjen uret. 

Topp 2: Lite ark i en penn. 

Tar ut alt som er i pennen, tar også surrer arket rundt blekkstangen også tar du alt tilbake som det var.

Topp 1: Bruk av teip. 

Først tar du å skriver på et helt vanlig ark, etterpå tar du teip over det som har blitt skrevet også når du har gjort det tar du det under varmt vann også går det som har blitt skrivet over på teipbiten. Etter det kan du sette det på hvor nå enn du vil ha det.


Likes

Comments

Topp 5:

Lindsay Lohan

Du husker henne kanskje fra filmene "Foreldrefellen" og "Mean Girls". Som du ser på bilde under, har hun forandret en god del på seg. (Bilde fra venstre er eldst og det på høyere er nyere)

Topp 4:

Kylie Jenner

Kylie Jenner er mest kjent for å være med i realityserien "Keeping Up With The Kardashian". Visste du at hun er bare 19 år? (Bilde fra venstre er eldst og det på høyere er nyere)

Topp 3:

Macaulay Culkin

Søte og lille Kevin fra "Home Alone", som alle så på Julaften, har nå vokst opp! (Bilde på venstre er nyest, og det på høyere er eldst)

Topp 2:

Miley Cyrus

Miley er mest kjent fra serien "Hannah Montana", men du har kanskje sett henne i filmene "The Last Song" og "LOL". Som du kan se er det en helt annen person enn før. (På venstre er det nyeste bilde og på høyere er det eldste bilde)

Topp 1:

Matthew Lewis

Husker du Neville Longbottom fra "Harry Potter"? Han lille og søte gutten med frosken? Han får første plassen i Topp-en vår i dag! Sjekk selv!

Er du overrasket?


Likes

Comments

Taylor Swift - Shake It Off

Den femte plassen med 1 319 560 662 treff på YouTube får Taylor Swift. Hun har fått første plass i Billboard-magasin, sammen med andre verdens kjente pop-artister som Michael Jackson, Whitney Houston og andre. På grunn av alle movsa og selve sangen så kan man ikke bare sitte stille og se på, men danse med.


Mark Ronson feat. Bruno Mars - Uptown funk.

Den fjerde plassen med 1 543 598 563 visninger på YouTube. Denne funky sangen gjorde at alle begynte å danse sammen med Bruno Mars og hans kule gjeng. Rolling Stones magasinet har gitt sangen fire av fem stjerner og Bruno var plassert på forsiden av magasinet med topptekst "Bruno Mars pop's golden child".


Wiz Khalifa - See you again feat. Charlie Puth.

Wiz og Charlie får den tredje plassen og har 1 677 189 410 treff på YouTube. Sangen ble skrevet spesielt til Fast and Furious 7 og er den offisielle soundtracken til filmen. Den er dedikert til Paul Walker i forbindelse at han ikke rakk å spille inn i den filmen på grunn av bilulykke. Charlie Puth ble valgt til å synge fordi siden han mistet bestevennen sin i en bilulykke, legger han ekte følelser inn i sangen.


Taylor Swift - Blank Space

Og så er det igjen Taylor og hennes sangen Blank Space med 1 527 763 574 visninger på YouTube. Swift er den mest populære pop-artisten i verden nå. Hun regnes som ei "American sweetheart". Grunnen til at hun er så populær er hennes hevn til klassekamerater.


PSY - Gangnam Style

Og selvfølgelig får PSY første plassen i vår Topp 5 for i dag og hans musikkvideo har fått 2 561 935 510 treff på youtube. Denne sangen kjenner alle uansett nasjon, alder og kjønn. Denne musikkvideoen er i Guinness World Records som har fått størst antall likes på YouTube (10 488 010). Alle kjenner og har prøvd å danse som PSY gjør i videoen mens sangen spilles av.


Skriv ned i kommentarfeltet hvilken sang du syntes er mest populær nå!

Likes

Comments

Siden filmen "Deadpool" har kommet ut, så tenkte vi at vi skulle ta 10 fakta om han som ikke alle vet om!

Da begynner vi!

10. plass: REGENERERING

Det fleste av dere vet sikkert at det er umulig å drepe Deadpool. Til dem som ikke vet om dette forteller vi. Han har mutasjon som gir en mulighet til å regenerering (kropper fornyes) og han er istand til å overleve uansett hva skaden er og samtidig usårbar til alle slags sykdommer og viruser. Regenerering gir på samme tid han mulighet å leve i det minste 800 år til! MEN det finnes ett serum som kan gjøre han sårbar på ett kort tidspunkt, som returnerer også hans vanlig utseende.

9. plass: PANFILI

Han føler seksuell tiltrekkelse til alle uansett kjønn (både kvinner og menn). Han kan bli en kvinne når han vil ha sex med en mann, men han er uansett en veldig stor fan av kvinner.

8. plass: COMICS

Hvis du har merket, snakker Deadpool direkte til publikum både i comics og i filmer. Han har en tydelig forståelse for at han er i comics, og at det finnes en annen verden hvor vi lever.

7. plass: SCHIZOFRENI

Han vet at han er schizofrenier og han liker det. Det er umulig å lese tankene hans og påvirke han mentalt. Hans hjernen har en annen neuronal regenerering og derfor selve professor Xavier ikke kunne lese tankene hans.

6. plass: ANDRE UNIVERSER

I en alternativ univers finnes det flere Deadpooler: Deadpool, Ladypool, Headpool, Dogpool og Kidpool. Altså i et annet univers har han alene drept alle Marvel karakterene.

5. plass: KOPI AV DEATHSTROKE

Deadpool regnes på en måte som en kopi av Deathstroke fra DC Comics. Men Deathstroke er en seriøs killer, mens Deadpool er hans motsetning. Deadpools navn, Wade Winston Wilson, har han fått i ære av Deathstroke, Slade Joseph Wilson.

4. plass: POPULÆR

Deadpool regnes som en av de mest populære karakterene i Marvel. Når det har gått ut en comics med han, likte folk han så mye, at Marvel måtte bare lage en egen comics bare om Deadpool. Først skulle han være som en skurk, men Marvel bestemte at han blir antihelt. Han er ikke snill, men er på den gode siden. Han er antihelt fordi han dreper folk fordi de krysser hans vei.

3. plass: RYAN REYNOLDS

Han likte Deadpool så mye at han gjorde alt for å få rollen. Og du kan se referanse til dette i comics før selve filmen har kommet ut:

2. plass: SMÅ FAKTA

Deadpool kan mange språk. Han kjenner alle Marvels karakterene. Han er absolutt redd for ingenting, unntatt kuer. Han er en stor fan for onanering, og hans "elskende" hånd er høyre. Og mer enn det, han elsker alkohol, banning og Har flere ganger prøvd å tatt sitt eget liv.

1. plass: FILM

De som lagde filmen, skulle ikke lage en hel film fordi de var redde for at ingen skulle komme for å se, i en teaser hvor deadpool hopper fra brua fikk mange seere og derfor ble de inspirerte til å lage en hel film.

Likes

Comments