Jag är en tjej som alltid solar topless. Jag har blivit mycket lyckligare av att visa brösten. Jag har tidigare haft urringning på mig på nattklubbar och stan, men jag tyckte inte att det räckte. Jag ville ha ännu mer uppmärksamhet för jag blir så upphetsad av det. Jag funderade på att sola topless. Men problemet var att jag inte vågade. Det är ju fullt med folk på stranden och jag skulle vara den som stack ut. Jag tänkte att det här kommer aldrig gå. Men jag kom på att om jag successivt klär av mig på överkroppen kanske jag till slut vågar sola topless.

Jag började med en liten bh. Den framhävde det mesta av brösten. Jag gick omkring med den på stranden. Men jag behövde mycket mer träning för att våga ta av mig allt på överkroppen. Så jag köpte in en minimal bh som visade nästan hela brösten, det var bara vårtgårdarna och lite till som täcktes. Jag vågade inte gå omkring bland folk direkt. Jag började att lägga mig ned på avstånd från folk. Jag fick träna för att inte lägga mig ned på mage och dölja brösten när folk gick förbi. Jag satte mig närmare folk nästa gång och efter några gånger så gick jag omkring med den minimala bhn bland folk.

Jag tänkte att nu ska jag ta av mig bhn, men jag vågade fortfarande inte sätta mig ned topless bland folk. Men jag började på avstånd och lade mig ned på rygg. När folk gick förbi fick jag i början kämpa för att inte lägga mig ned på mage, dölja brösten med något plagg eller händerna. Jag vågade fortfarande inte sätta mig upp. Men jag fortsatte med träningen att successivt vänja mig att visa upp mina bröst.

Nästa gång så lade jag mig ned på rygg närmare folk. Jag närmade mig steg för steg folk. Efter några gånger så vågade jag sätta mig upp och ligga ned på mage men ändå ligga så att man såg brösten. Efter ytterligare några gånger så vågade jag sitta upp topless mitt bland folk. Det var en obeskrivligt skön sexuell njutning att få visa upp mig helt topless.

När jag hade satt mig ned mitt bland folk så bestämde jag mig nästa gång för att doppa mig topless. Efter några gånger till så vågade jag gå omkring från kant till kant på stranden, trots att det var fullt med folk. Det tog inte längre emot att sticka ut. Det känns obeskrivligt skönt och jag solar alltid topless.

Jag badar också alltid topless i simhallar. Det är så obeskrivligt skönt att få visa brösten. Jag brukar sitta länge vid kanterna och gå omkring runt simbassängerna. Det är så obeskrivligt härligt att se alla män som tittar. Jag kan direkt se att de börjar få stånd när de ser mina bröst. Det bästa jag vet är att se män som nyss har fått syn på mina bröst. De ser först chockade ut och sedan ser man hur de börjar få stånd och hur de ler.

Jag brukar sätta mig ned i bubbelpooler med brösten ovanför vattenytan. Männen tittar med så oerhört stort intresse. Jag brukar också gå upp till vattenrutschkanor och ställa mig vänd mot trappan så att alla kan se mina bröst. Det är vanligt att männen säger till de som är bakom gå före ni. De vill stanna kvar länge för att titta på mina bröst. Det är bara i undantagsfall som männen inte tittar. Jag kan se att alla får stånd. Småpojkar som har långt kvar till puberteten brukar också få stånd och titta.

Det finns inget härligare än att visa brösten. Jag har också maximal urringning på mina t-shirtar, linnen och toppar med en pushup-bh under . jag har klippt upp min pushup-bh så att den framhäver ännu mer av brösten. Det ser ut som om brösten håller på ramla ut. Jag har också ofta genomskinliga, urringade, färgade, t-shirtar, linnen och toppar. Jag går omkring på stan och nattklubbar. Jag framhäver jämt mina bröst.

Om jag inte hade tränat steg för steg så hade jag aldrig vågat sola topless. Det är ju samma princip som när man tränar bort en fobi. De som har spindelfobi börjar ju inte med att känna på en stor fågelspindel. De får ju steg för steg lära sig att komma närmare en spindel och de börjar ju inte med stora spindlar. På samma sätt om man ska våga hoppa från en hög trampolin så börjar man ju inte med tiometerstrampolinen. Man börjar ju med den lägsta och sedan 3-meterstrampolinen och sedan 5 meterstrampolinen. Så för de som verkligen vill sola topless men inte sticka ut så rekommenderar jag er att träna på att successivt visa mer och mer av brösten.

Det finns också möjlighet att bada topless i många simhallar nu. I stockholm är det t.ex. tillåtet nu http://www.stockholmdirekt.se/nyheter/fritt-fram-att-vara-toppless-i-stockholms-alla-badhus/aRKpfq!wfaCbtmlb02L@pkfsllyxw/ Det går också att anmäla till diskrimineringsombudsmannen om de inte tillåter toplessbad.

Utnyttja möjligheten att bada och sola topless. Jag får så ofta fjärilar i magen. Jag blir både så oerhört upphetsad när jag visar upp mina bröst, men även när jag efteråt tänker på hur männen tittar. Jag var lycklig när männen tittade på nattklubbar när jag hade urringning, Men jag har blivit mycket lyckligare sedan jag började sola och bada topless, eftersom männen tittar mycket mer nu. De tittar också mycket mer på stan och nattklubbar nu när jag vågar framhäva brösten med mycket mer utmanande urringningar. Men det bästa är förstås att visa hela brösten.

Jag hade missat så mycket om jag hade nöjt mig med att bara visa upp mig i urringning. De tittar ju mycket mer när jag är topless. Mitt liv har blivit så mycket bättre.

Jag rekommenderar er kvinnor som gillar att klä er i djupa urringningar på stan och på nattklubbar att göra som jag. Klipp upp bhn så att den framhäver mer och testa absolut att sola och bada topless. Det finns säkert fler andra som vill sola och bada topless men inte vågar. Ni kvinnor som solar i stringtrosor, våga ta steget och visa brösten också. Ni går miste om så mycket om ni inte solar och badar topless. Testa att ta det steg för steg som jag gjorde.

Ett annat sätt kan ju vara att börja sola topless direkt i sydeuropa där det är på modet, t.ex. Ibiza eller Mallorca. Det kan ju också vara bra att ha med sig en kompis som vill våga visa brösten, så kan ni peppa varandra. Mitt liv har blivit så oerhört mycket bättre, sedan jag började sola och bada topless. Nöj er bara med maximal njutning. Den tid som jag inte solade topless gick jag miste om så mycket njutning. Nu är jag jämt topless när jag solar och badar.

Likes

Comments