KNITS + VOLUME SLEEVES = PERFECT SWEATER

Jeg har gått til innkjøp av denne drømmen av en genser. Den er så ekstra uten å være too much, om dere skjønner hva jeg mener? Det er en perfekt balanse i de store ermene, strikken og glitterdetaljene! Genseren er så så klart fra Day Birger Et Mikkelsen og kan fåes kjøpt hos Day i Ski!

Liker

Kommentarer

livetmitt93
livetmitt93,
fin genser 😊nouw.com/livetmitt93
tonjesynnove
tonjesynnove,
Tusen takk!❤️nouw.com/tonjesynnove
Lisa
Lisa,
Hei Tonjee!!

Elsker genseren (og deg!!). Jeg bare lurer på en ting! Du skriver flere ganger at du har jobbet i butikk før og at du jobber i en klesbutikk nå! Jeg tenker at jeg vil begynne med jobb i klesbutikk, men har hørt at det er så syyykt mye drama. Er dette sant? Kan ikke du skrive et inlegg om å ha jobbet i klesbutikk med andre jenter og hvordan du taklet drama/konflikter osv.? Hadde elsket å lese om det!!
tonjesynnove
tonjesynnove,
Åå, tusen takk for hyggelig kommentar! Det er alltid stas å høre❤️ Jeg har personlig aldri opplevd noe drama på jobb, men jeg har hørt om en del tilfeller på andre arbeidsplasser. Det jeg tror kan være tilfellene er at det er ofte unge jenter som jobber i klesbutikker. Det som jeg ofte har tenkt er at man er på jobb for å gjøre en jobb, og det er opplagt at man ikke kan komme 100% overens med alle. Så lenge man oppfører seg ordentlig på jobb tror jeg de færreste vil oppleve drama på jobb i retail-bransjen! Som sagt så har jeg aldri opplevd drama på mine arbeidsplasser, så jeg kan kun snakke utifra det. Et godt tips hvis du opplever noe ubehagelig på jobb eller synes en person er vanskelig å jobbe med så ta det opp med daglig leder av butikken eller ordne opp internt med vedkommende. Jeg har inntrykk av at de fleste er greie og snille! ❤️ Lykke til, håper du får drømmejobben! Xxnouw.com/tonjesynnove
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229