Header

Herlighet for en fantastisk dag dette har vært! Tror det er noe med snøen som virkelig får meg i et skikkelig bra humør, i dag har det nemlig snødd og snødd.

Jeg jobber da altså i barnehage og for en som elsker snø så er det jo ekstra kjekt å jobbe i barnehage på slike dager, aking er jo så fantastisk gøy!

Etter jobb dro jeg og familien ut for å spise en siste middag sammen før jeg reiser, noe som nærmer seg med stormskritt, shit. Alltid koselig å samles med familien.

Håper dere har hatt en fantastisk fin dag🖤

Flytt bloggen din til Nouw - nå kan du importere den gamle bloggen - Klikk her

Likes

Comments

Dette er helt surrealistisk, jeg flytter til Hellas om bare 19 dager!

Følte litt for å starte innlegget med et smell, hehe.
Som dere sikkert har forstått allerede flytter jeg til Hellas allerede om 19 dager, rettere sagt Athen. Jeg selv har ikke fått all verdens tid til å forberede meg siden jeg selv fikk greie på dette for drøyt en uke siden.

Greit nok, jeg søkte på en jobb allerede i slutten av November, selvfølgelig uvitende om jeg i det hele tatt ville få jobben. Men nå sitter jeg her da, med nerver i alle kanter, og ikke minst klær i alle kanter😛 Pakking og planlegging av hva jeg skal ha med meg blir det mye av om dagene. Jeg tenker jeg tar litt og litt hver dag, så skal jeg nok være i mål med alt når jeg reiser natt til lørdag 3.februar.

Jeg blir nok å oppdatere her så ofte det lar seg gjøre nå før jeg reiser og selvfølgelig når jeg har kommet til Hellas for å starte mitt nye liv.


-TonjeSæbø

Likes

Comments

Hei alle sammen!

Endelig helg, og endelig en rolig helg for en gangs skyld, ihvertfall gårsdagen da, hehe. De siste helgene har vært så utrolig travle at jeg rett og slett ikke har fått tid til å slappe av. Blir en liten spillekveld med jentene i kveld da, men fredags kvelden og dagen i dag har vært veldig rolig og spillekvelden blir vell ikke full baluba det heller vil jeg tro, det er herlig. Blir selvsagt koselig å komme meg ut litt og, og ikke bare sitte inne, selv om det også er ganske så avslappende når været er som det er ute.

Forrige helg gikk til kjøkkenmontering fredags kveld og hele lørdagen, det blir jo det samme hele tiden så man blir jo lei på et punkt. I tillegg holdt jeg og min bror på med ET skap i sikkert 2 timer fordi vi ikke skjønte hva vi hadde gjort feil, jaja sånn kan det gå. Det er min bror som holder på å bygge hus, så har til nå hjulpet han med både flytting av en haug av trær som har blitt felt og kjøkkenmontering, så nå satser vi på at huset snart er ferdig!

Håper dere alle får en strålende dag videre!


- TonjeSæbø

Likes

Comments

Hei!

Nå er det lenge siden jeg har oppdatert her, nærmere bestemt 1.5 år. Denne bloggen har rett og slett bare blitt lagt på hylla og litt glemt kan man si.

Jeg vil prøve meg igjen bare for å ha noe å fylle dagene med utenom jobb. Blir nok ikke noe spennende innhold jeg kommer med, men jeg skal prøve så godt jeg kan uansett og håper jeg kan få litt tips om hva jeg kan skrive om, hehe!

Welcome back to me!

Likes

Comments

Hei!

Jeg vil med glede komme med en anbefaling av primer og foundation til dere, for disse to har jeg forelsket meg HELT i, uten tvil.

Jeg skulle i bryllup i september i fjor og fant ut jeg ville ha en skikkelig foundation som satt seg bra på huden og som passet akkurat til min hudtone, så da gikk jeg innom vita exclusive og der testet de hudtonen min og denne foundationen av dior. Jeg kjøpte den for jeg fikk et veldig godt inntrykk av den og ville gi den en sjanse. Den legger seg ikke bare bra på huden, godt lukter den og! Jeg har forelsket meg helt i denne foundationen og er sikker på at jeg ikke kommer til å bytte den ut med det første.


Primeren jeg bruker er også fra dior, og den kjøpte jeg for ca en mnd siden. Planen var egentlig bare å kjøpe en ny foundation men jeg fikk anbefalt primeren fordi "den er helt fantastisk, det må være verdens beste primer, sminken holder seg perfekt hele dagen", dette fikk jeg høre fra butikkmedarbeideren, jeg valgte å stole på henne så jeg kjøpte den, noe jeg ikke angrer på i det hele tatt, for det er virkelig tidenes primer!

Jeg sier bare WOW, jeg har aldri gjort et bedre kjøp når det gjelder sminke enn disse to. Anbefales virkelig😃❤Tonje

Likes

Comments

Hei!

Jeg tror det å våkne til en blå himmel og en steikende sol som skinner inn på rommet gjør noe med humøret altså! Eller, jeg er helt sikker på at det gjør noe med humøret er vell rett å si. Er umulig å ligge i senga hele dagen når det er så fint vær, noe som igrunn er positivt. Nå er det en stund siden jeg sto opp, og jeg har fått dusjet og spist en deilig frokost på den tiden. Må og få si at det med solnedganger og sunny days her jeg bor ikke er noe gale når vi har den utsikten vi har! Jeg tror det er utsikten er det jeg kommer til å savne mest når jeg en dag flytter.

Senere i dag skal jeg komme med en anbefaling her på bloggen, så stay tuned😊

Håper dere får en fin dag!
❤Tonje

Likes

Comments

Hei!

Først og fremst vil jeg bare si at jobb intervjuet i dag gikk over all forventning, og nå kan jeg jo si at det var absolutt ingenting å være nervøs for. Jeg som aldri pleier å drikke kaffe drakk kaffe rett før intervjuet startet, bare fordi jeg var så nervøs og MÅTTE ha noe å holde rundt/drikke på😂 Så sånn er det. Nå er det bare til å krysse alt som kan krysses for at dette går bra!

Ellers er det ikke så alt for lenge siden jeg kom hjem. Resten av kvelden skal jeg bare slappe av, se litt serier og lese i boken min. Jeg er så fascinert av solnedgang, så jeg har tatt en del bilder i kveld.

Håper dere har hatt en fin dag og får en fin kveld videre!​❤Tonje

Likes

Comments

Hei og god morgen! (Om jeg kan si det?)

Er  en stund siden jeg sto opp, og kan ærlig si jeg ikke har fått mange timene på puten i natt. Jeg skal nemlig på jobb intervju i dag og kan vell si jeg gruer meg helt enormt mye, mer enn normalt vil jeg vell heller tørre å påstå.

Ellers har jeg akkurat fått i meg en deilig sein frokost og er snart klar for å dra avgårde. Om magen hadde valgt å vært på min side hadde jeg vært fornøyd, ganske slitsomt å gå rundt med konstant mageknipe fordi en er nervøs, men sånn er livet, og sånn er jeg! haha. Har gått å gruet meg i flere dager nå, noe som betyr flere dager med mageknipe. Frustrerende.

Jeg tror og håper på at dette går fint, at det ikke er så gale som jeg skal ha det till😂 Har hvertfall en god magefølelse blandet med de nervøse følelsene.

Ønsk meg lykke til da!

Likes

Comments

Er er ganske så sikker på at jeg ikke er den eneste som er helt besatt av tatoveringer! Etter jeg fikk min første tatovering desember 2014 har jeg bare hatt lyst på enda fler. Jeg fikk min andre sommeren i fjor, og lengter allerede etter en ny en, hehe.

Jeg personlig elsker tatoveringer med tekst, og jeg ser for meg at det er det tatoveringene mine fremover kommer til å bestå av. Jeg elsker å se på blant annet weheartit etter inspirasjon til tatoveringer og blir alltid like fristet.

Selv om det etter min mening er veldig vondt å ta tatoveringer stopper det ikke meg i å ta enda fler, for smerten er verdt det til slutt uansett😉

Bildene er hentet fra weheartit


Har du en liten "tattoo obsession" ?


❤Tonje

Likes

Comments

Hei!

Dagen i dag har vært en skikkelig slapp dag, har for det meste bare sittet inne med teppe rundt meg og lest i bok. Boken jeg leser er "etter deg" av Jojo Moyes. Dette er oppfølgeren til  "Et helt halvt år" som helt ærlig er den beste boken jeg noensinne har lest. Anbefales virkelig for de av dere som ikke har lest den enda😊

Resten av kvelden kommer vell til å gå ut på det samme, lesing lesing lesing. Men jeg syns det er koselig å lese da, så jeg klager ikke! Kanskje jeg tar meg gåtur seinere i kveld, hvem vet? Men det får tiden vise.


Håper dere får en fin søndags kveld videre, snart ny uke med nye muligheter!
❤Tonje

Likes

Comments