Header

MAMMALIVET, familie, Dagbok, Interiør

Hei og god lørdag! Om ikke så alt for lenge skal jeg komme meg avgårde på jobben, men frem til det skal jeg bare ligge og daffe på sofaen,slik som jeg så og si har gjort i hele dag! Det har gått OL på TV, noe gubben er svært interessan! Hei hei sier jeg bare, litt revet med blir man jo når man ser andre er så ivrig.

Vi har besøk denne helga, søskenbarnet mitt er her på besøk! Kom sent i går kveld og skal være her helt til søndagen. Veldig koselig. Så her et det «fullt» hus!
Håper dere har en super lørdag 🌿

-Tonje Benedicte


#lørdag #stue #interiør

Blogg med mobilen - Nouw har en av de beste blogg verktøy på markedet - Klikk her

Likes

Comments

familie, Dagbok, MAMMALIVET, Ulrik Nikolai

Så var det lørdag igjen, disse ukene går så alt for fort!!! Men i dag skinte sola så fint selvom den viste alt for mange kalde blå!! Turen gikk likevel ut! Jeg kan ikke huske sist jeg hadde ski på beina!! Men moro var det i alle fall.


Jeg er ikke akkurat kjent for og være flinkest til og gå på sku! Jeg har til og med ett par ganger klart og presterte og tryne når jeg står helt i ro! Så dette er en normann som ikke er født med ski på beina.

Ulrik var også med! Det ble bæremeis på han? Men neste gang vurdere vi å gå til innkjøp av ski til han også! Kanskje litt liten? Så vi får se!

-Tonje benedicte
#familieliv #familie #ski #vinter

Likes

Comments

Hverdag, Dagbok, Interiør, Ulrik Nikolai

Hei og lenge siden sist. Tia hat flydd avgårde de siste ukene og alt har egentlig blitt litt glemt! Men men slik er det av og til! Jeg har svingt meg med malerkosten igjen ikke bare 1 gang men hele 2! Så litt har jeg jo drevet med! Denne gangen fikk rommet til Ulrik en ny vri! Uvant med så mye mørke farger! Men jeg må helt ærlig si at jeg liker det mer og mer!! Blått er vel rått? Er det ikke? Det ble ett mere gutte preg på det også hjalp det selvfølgelig og få inn «stor» gutt seng! Så nå øver vi oss på og sove i den!

Deilig og starte det nye året med litt nytt! Gleder meg til og vise dere flere avprosjektene her hjemme.

-Tonje Benedicte

Likes

Comments

Hverdag, Dagbok, familie

Hei og god dag i 2018. I dag er det faktisk første hverdag for oss. Ulrik fikk seg en liten tur i barnehagen. Vi måtte strengt talt begynne fra skretsj igjen og de ble derfor bare 2 timer på han men mamma tilstede. jaja sånn blir det. Får håpe han kommer seg fort i det. Etterpå skal jeg på jobb og jobbe noen timer så nå er virkelig hverdagen i gang.

2018 står da endelig for tur og jeg har jo allerede lagd meg noen fine tanker om dette året, ønsker oppfyllelser og gjøremål. I år sattser jeg på en supert år, nye reiser, kanskje en tur til London, syden står selvfølgelig høyt på lista og mange fine hytteturer men både venner og familie. Jeg håper vi får til mange gode og koselige familie minner som vi kan se tilbake til og bare smile av. Ulrik lærer så mye for tiden så tiden sammen med han er både spesiell og unik.

Jeg håper jo også at jeg får jogga av meg litt fett, haha det er vel alles største ønske? føler alle sier de skal trene så my edet året så kommer, og ingen unntak er jo jeg. Vi har allerede starta bra. godiset er ryddet bort og fisk stod allerede på bordet i går. Dette må jo love bra?

Ellers så skal jeg prøve og leve mere i nuet, det skjedde litt for mye i 2017. Det ble ett år med mye sykdom og har da derfor bestem meg for og leve litt mere i nuet i år, bli med på mere, oppleve mere og ja rett og slett leve litt mer.

håper dere har hatt en super start på det nye året. også vil jeg ønske dere ett godt nytt år.


-Tonje Benedicte

Likes

Comments

familie, Dagbok, Hverdag, Jul, Interiør

Hei og god dag alle sammen! Herremin tenkt at dette er siste dagen i året!! Er elt sykt på hvor desember faktisk har gått!! Plutselig er hele julemesser og ett nytt år står for tur. I kveld skal vi ha en del gjester! Noen venner av oss kommer for og feire det nye året! Og jeg gleder meg så mye! Det har gått litt i ett i dag men nå begynner brikkene og komme på plass. Kalkunen står klar dor og puttes i ovnene, nyttårsbordet er dekket, vippene er klare! Da gjenstår det bare og dra over gulvet kaste søppel og dusje! Så er vi vel alle klare! Tror dette blir en flott kveld.

Jeg er i overkant veldig glad i og pynte og nyttårsbordet ble da ingen unntak! Her går det i svart glitter og sølv! Håper dere alle får en super kveld og ett godt nytt år!!

- Tonje benedicte

Likes

Comments

Jul, familie, Dagbok

Vi skulle egentlig ikke gi hverandre så mye til jul! Lite viste jeg at det var en Apple Watch han skulle lure meg med denne jula! Han hadde pakka den inn i en stor eske og putter både grus og «gamle» klær i esken for og lure meg! Og gjett om jeg ble overrasket når jeg åpnet gaven! Helt uventet men så moro!! Nå er det bare og prøve og sette seg inn i denne klokka og det er ikke bare bare! Jeg føler meg i alle fall kjempe heldig!

2. Juledag betyr ennå ett selskap for vår del! I dag skal vi til svigers og dem og spise nydelig middag! Håper det ikke blir så alt for sent på oss i dag! Dette blir da 3 juleselskapet på 3 dager, og klokka har blitt alt for mye så vi har ikke våknet før i 10 tia! Alt for sent for min mening! Så godt skal det bli og komme i vanlig rytme igjen.

- Tonje benedicte

Likes

Comments

Jul, MAMMALIVET, familie, Dagbok

Hei og god kveld! Endelig så sitter jeg ny dusja i sofaen straks klar for og legge meg i senga, her har det gått i ett siden i går.

Dagen i går startet ganske så rolig, god frokost med jul i svingen på skjermen, Ulrik og Bjørnar hadde selvfølgelig fått åpnet vær sin pakke fra julenissen og stua ble full av duplo biter! Resten av dagen frem til middagen ble det mye kos med både julestrømpe spising og så måtte vi ut en tur og trekke litt god luft, så da tok vi med oss akebrettet og fikk testet denne noen turer! Kjempe stas!

Vi feiret jul hos mamma i år, men søsteren og hemmes svoger familie! Det ble servert både ribbe og pinnekjøtt, sist nevne er jo da selvfølgelig min favoritt og det jeg gleder meg aller mest til i jula! Etterfulgt av den ble den en noen runder rundt treet med fine sanger og mye latter! Ungen synest jo dette var stor stas, og det er jo så gøy og se at Ulrik begynner og skjønne litt av alt dette.

❤️❤️❤️❤️

Det ble en del timer med pakker, Men vi kom i mål til slutt og vi alle sammen fikk så mye fint! Vi er så heldige og takknemlige alle sammen!!

I dag har vi feira 1. Juledag og det ble en tur på klubbhuset med svigerfamilie! Der var vi nærmere 32 stykker så dagen har gått i ett! Så nå skal det bli godt og finne senga!
God jul til dere alle!

- Tonje Benedicte

Likes

Comments

Hverdag, Dagbok, Jul, JUL

Hei og god kveld. I natt har jeg nesten ikke sovet noe, veldig frustrerende og ikke føle seg bra og at man får vondt av tanken på og ligge for lenge. Håper jeg snart blir bedre for dette begynner og bli en «slitsom» hverdag, det er jo tross alt jul like rundt hjørnet og jeg vil være frisk. Så krysser alle fingre på at jeg snart ikke har vondt.

Jeg var faktisk ute av døra tidlig i dag, jeg måtte levere noen julegaver til søsteren før de reiser oppover til hytta og feirer jul der! Litt rart at familien vår har blitt «splittet» dette året men slik blir det vel når alle får familier og vi blir ganske så mange! Jeg fikk også hjulpet mamma med og pynte hennes juletreet, og neste alle barnebarna stillte opp. Ikke det fineste juletreet men overpyntet juletree med de norske flagga er jul hjemme hos mamma ❤️ den tradisjonen kan ikke forandres!

Restemat kvelden skal kun brukes til sofa sliting, samt prøve og bli bedre! Men men slik er det!

- Tonje benedicte

Likes

Comments

MAMMALIVET, Interiør, SHOPPING, Ulrik Nikolai

Hei og god kveld. I dag har det blitt en skikkelig bortkasta dag! Jeg er virkelig ikke i form så her ble det sofa dag, var så vidt jeg kom meg ut av pysjen og i joggebuksa når jeg måtte karre meg ned på butikken Istad. Jeg hadde endelig motsatt siste pakke i posten, og nå kan jeg endelig si meg ferdig med årets julegaver! Og jeg er egentlig ganske så fornøyd! Til og med «morgen» gaven fra nissen er jeg ferdig med! Så nå kan jula bare komme, eller jeg må bare bli frisk først.

Jeg gikk jo litt små besjærk på black fridag og bestilte endelig noe som stod høyt på ønskelista til hu mor. Nemmelig en herlig sakkosekk til Ulrik. Den gled jo bare rett inn på rommet hans! Og blir brukt både til ett klatrestativ og som en stol. Regner med at sakkosekken flytter inn i stua nå i jula sluknet han får seg en liten base han selv kan sitte og nyte julestrømpa si på! Og da slepper jeg all den grisen i sofaen, Hehe 2 fluer i enn smekk. Snakk om og være praktisk! Neida, bare tuller.

# sakkosekken er fra #storkboks

-Tonje benedicte

Likes

Comments

MAMMALIVET, Dagbok, Hverdag, SHOPPING

Vi våknet faktisk opp hos mamma i dag begge 2! B måtte jobbe overtid på jobben sin, og jeg måtte jibbe kveldsvakt på min, så mamma var så snill og hjalp oss med Ulrik i noen timer! Han sovnet så fint i sengen dems så jeg dro hjem til de og la meg der for natten. Litt godt er det jo og komme hjem igjen også!

I dag skal vi på farten en liten tur, det blir en liten shopping runde på oss i håp om at mor kan finne seg noe fint og ha på seg til jul! Jeg er en person som elsker og pynte meg og dille og dalle men har en tendens til at det skjer Skjeldnere og skjeldnere! Men sånn blir det vist fort etter at man får barn.
Vi blogges senere, kanskje vist jeg er så heldig og finner meg en fin kjole så kan jeg viser dere den 😍.


-Tonje Benedicte

Likes

Comments

Instagram@t.bhome