♡ Livet

*prrrr, prrrr*

Våkner til av at den ene katten våres koser meg i fjeset, hun maler så det omtrent durer i senga og med sitt store mangel på kos igjennom natten er hun på nippet til innpåsliten. Jeg fnyser når hun får stukket det ene værhåret langt oppi nesa på meg. Snur meg unna, men det går ikke lang tid før hun er i fjeset igjen. Kikker på klokka. 06:45.

Prøver å krype under dyna igjen, vil sove mer, men jeg er allerede lys våken. Jeg kjenner meg selv såpass godt at hvis jeg sovner igjen nå, så sovner jeg skikkelig. Sånn type søvn som gjør at jeg sover igjennom fem skrikende alarmer og våkner igjen langt på dagen og ikke skjønner opp ned på noen ting. Bestemmer meg for å ligge dra meg litt til før jeg ringer til samboeren.

Etter å ha skravlet kjapt i telefonen med samboeren står jeg opp og kler på meg. Trasker over stuegulvet mer opplagt enn jeg pleier å være. Jeg som vanligvis kan sove et døgn i strekk og enda ikke være uthvilt føler meg i skikkelig god form. Vasker meg i ansiktet og smører meg med en god fuktighetskrem. Forbanner meg selv litt over at øyevippene mine ikke er like fine lengre etter at jeg hadde vippe-extensions en periode. Setter meg foran ovnen og begynner å tømme asken. Føler meg et lite sekund som askepott der jeg sitter.

Torsdagene er en av dagene jeg liker aller best. Når samboeren jobber langt unna så sover han på brakke. Han reiser før fuglene fiser mandags morgen og er tilbake igjen på torsdagen. Han jobber lange dager, så jeg sørger alltid for at han kommer hjem til rent hus og middag på bordet. Jeg går nesten rundt meg selv på torsdager. Det er alltid så godt å få han hjem igjen, å da liker jeg at alt er på stell.

Straks jeg er ferdig med å tømme asken, er det rett på vaskerommet. Ut med tørt tøy fra tørketrommelen, inn i tørketrommelen med nytt rent tøy, sette på en klesvask og brette de rene klærne. Så bærer det ut. "Bahh" sier jeg til meg selv i det jeg får nesa utenfor døra. Det er kommet sikkert ti centimeter med tung, våt snø iløpet av natten. Kjenner meg veldig glad for at samboeren har kjøpt snøfreser. Trasker over gårdsplassen og fyller opp IKEA poser med ved før jeg stinter og bærer tilbake til huset for å fylle opp vedhyllen. Går tre ganger frem og tilbake før den er full. Måker vekk snø fra inngangspartiet, før jeg går inn igjen.

Rer opp senga, tørker støv og støvsuger. Ser på klokka igjen. 09:00. Blir overrasket over hvor mye jeg har fått gjort på kort tid og kjenner at jeg føler meg veldig bra. Lager meg et polarhavrebrød med gulost og kikker litt på nettet mens jeg venter på at vaskemaskinen skal bli ferdig. Så fort den er ferdig henger jeg klærne opp på det varme vaskerommet og setter på en ny. Kjenner meg ugjenkjennelig i siget i dag! Det føles godt. Jeg har følt meg så tom for energi en stund, så når man virkelig kjenner at kroppen fungerer så går alt som en lek.

Jeg elsker sånne dager hvor alt bare flyter av seg selv. Når jeg var ferdig med alt jeg skulle ha gjort tok jeg meg en lang, deilig dusj. Fikk sminket meg og nå har jeg faktisk bare sittet på rumpa de siste to timene. Det er så utrolig deilig å være effektiv på morgningen, men det er så altfor sjeldent det skjer. Jeg er så absolutt et av de største B-menneskene man kan finne. Jeg har lenge ønsket å være ei sånn som spretter opp om morgningen og nyter det, men når vekkerklokka mi ringer er den viljestyrken min helt på bånn! Er det fler som er sånn? Derfor er det så veldig godt når man våkner av seg selv (eller en kosete pusekatt) og faktisk bare står opp!

Nå gleder jeg meg bare til å se igjen samboeren min og få susset litt på han før langhelgen våres kan starte.

Håper alle har en strålende torsdag! ♡

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments