Vennskap i utvikling

"Et vennskap rikere"

Om du ikke har fått med deg blogginnlegget kan du klikke deg inn og lese om mitt første møte med denne utrolige og herlige damen, Roberta. Hun ble jeg kjent da vi begge fortsatt blogget aktivt på blogg.no. Hun blogger nå fra sin egen domain som dere kan ta en titt på: https://robertapimentel.com. Bildet nedenfor er fra vår første møte 11. mai 2016.

Men som sagt var jeg og ungene i Stavanger i går, og jeg hadde avtalt med Roberta at vi måtte møtes igjen. Når jeg først var i Stavanger på dagstur kunne jeg jo i det minste besøke henne. Hun er utrolig snill og har en utstråling som bare er herlig. Og jeg syns det er hyggelig å utvikle et vennskap til å bli enda bedre.

Jeg hentet Roberta på jobben hennes på Kilden, og vi dro så hjem til henne. Hjemme satt hennes samboer Johan og leste til eksamen. Vi hadde valgt å lage taco så Roberta og Johan disket opp til taco, mens jeg og ungene satt og ventet. Det var himmelsk godt med taco i går - midt i uken - i godt selskap også. Virkelig koselig der vi satt rundt det lille stuebordet og spiste og preiket. Alltid kjekt å treffe henne igjen ❤️ etter maten gikk vi ut og satt litt på fellesområdet og Johan tok noen bilder av oss med dems kamera. Flotte bilder ble det 😍.

Slike bloggtreff er utrolig koselig å være med på, og jeg setter veldig pris på de jeg har blitt ekstra kjent med etter treff. 

#blogg #bloggvenn #vennskap #venninne #taco #middag #hygge #glede #hverdagsglede #tur

Liker

Kommentarer

nettothoughts
nettothoughts,
Åh, så hyggelig! 😊
nouw.com/nettothoughts
Roberta Pimentel,
Det var veldig kjekt å treffe deg igjen Tone 😊
Gleder meg til du er i Stavanger igjen 😃
Klem
robertapimentel.com
helenenordvik
helenenordvik,
Åh, så hyggelig 😃
nouw.com/helenenordvik