Tropevarme og en liten makeover

Herlige london for en vanvittig varm dag det har vært i dag! Jeg kjente allerede klokken 6 i dag morges at det ville bli varmt. Jeg var bare en tur ut for å hente inn en plakat ute i formiddag. Og bare de få sekundene jeg var ute holdt jeg på å krepere. Er det i det hele tatt mulig å være ute i dag? haha Heldigvis har jeg jobbet hele dagen innendørs, og den lille tiden jeg oppholdt meg ute var fra butikken til bilen. Bilen var som rene badstuen og svetten den bare rant den.

Uansett klarte jeg å komme meg ned i sentrum og fant så en parkeringsplass rett utforbi Kalinka Studio. Endelig har jeg fått ordnet vippene mine for jeg har savnet å faktisk se våken ut. Har gått en uke uten og har følt meg helt utslitt rundt øynene. Så rett og slett ut som jeg konstant var sliten 😂. Fortsatt er det godeste Olga som ordnet vippene mine. Hun er så flink og jeg lå to timer helt i ro og sov vel inni mellom haha. Hun sa hvert fall at jeg sov så søtt så 🙈. Jeg føler meg tusen ganger freshere nå med nye vipper 😍. Jeg fikk forresten en fin overraskelse av Olga i dag som jeg skal vise dere senere på bloggen. I løpet av morgendagen vil jeg poste innlegget så får dere se hva det er.

Nå i kveld skal jeg kose meg med Dr. Loosen og air condition på fullt. Herlig å kunne bruke den for å kjøle ned stuen og ikke bare varme den. Litt dumt at den kjøler ned stuen og kjøkken mens det er badstue oppe på soverommene. Får bare håpe at jeg får sove i natt da siden jeg skal jobbe i morgen tidlig. Det blir en kort vakt så det går nok bra om jeg ikke får sovet så mye.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Ble kjempe fint💕
nouw.com/frulea
tonevinningland
tonevinningland,
Maiken Johnsen
Maiken Johnsen,
så fint det ble 😃 håper du får sove 😊
www.maikenjohnsen.blogg.no
tonevinningland
tonevinningland,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229