Topplisten

Først og fremst må jeg bare si at jeg er totalt målløs da jeg kikket på topplisten her på Nouw! Er det mulig? Har jeg sett rett eller? Hvordan kan det være at mitt navn står der på 2. plass i dag. Jeg føler selv jeg bare er ei helt ordinær blogger som blogger om helt vanlige ting. Det er ikke mye jeg skriver heller, mest er det bilder og oppdatering på dagen jeg legger ut. Og jeg prøver å oppdatere bloggen med to-tre innlegg fast til dagen. Ellers gjør jeg jo ikke så mye med den.

Jeg er ingen rosablogger og ingen moteblogger heller. Så jeg syns det er helt sykt at jeg har kommet på 2. plass for første gang i min blogghistorie. Og derfor vil jeg også si tusen tusen takk til alle som i det hele tatt klikker inn på bloggen. Om du er i Norge eller sitter på andre siden av jorden 💕. Det har hjulpet å dele innleggene mine på min egen Facebook side. Jeg har tydeligvis klart å nå ut til folk ved hjelp av deling på Facebook. Så jeg må vel også takke Facebook for trafikken jeg får på bloggen. Jeg har heller ikke promotert noe innlegg da jeg føler jeg ikke har skrevet noe spesielt personlig som jeg vil ha ekstra oppmerksomhet på.

Så nei, jeg føler meg skikkelig overveldet over hvordan bloggen min har gått opp den siste tiden. Hvor lenge jeg klarer å holde plassen er uvisst, men det er supergøy å få være med på toppen en gang 😍. Jeg håper selvfølgelig at alle vil følge meg videre og klikke inn på bloggen min. Om det så bare er for å se på bilder eller lese så setter jeg utrolig pris på det. Jeg blogger siden jeg syns det er kjekt å ha en egen plass å dele det jeg ønsker. Bloggen har liksom blitt en del av hverdagen min. Det er blitt en plass jeg kan styre helt selv, og her kan jeg liksom bare slappe av. Selv syns jeg av og til at jeg har jo en kjedelig blogg i forhold til mange andre flinke bloggere.

Nei, jeg skal ikke la dette bli noe langtekkende innlegg for det er ikke helt min bloggstil. Jeg liker å ha det enkelt og lettlest hehe. Igjen, 1000 hjertelig takk til alle dere som har fått bloggen min opp på topplisten 😍.

Liker

Kommentarer

FruLea
FruLea,
Gratulerer med 2 plass, syns det var kjempe gøy å se og du har en flott blogg syns jeg👏🏻💕😃
nouw.com/frulea
tonevinningland
tonevinningland,
TheRockInkChick
TheRockInkChick,
Synes du har en flott bloggg, liker og følge deg💕 Du fortjener og havne på topplisten 💕
nouw.com/therockinkchick
tonevinningland
tonevinningland,
Inger Elin Faizi
,
Tenker det er fordi du er den du er. Åpen ærlig og ekte. Du fortjener plassen. Ceep up the good work!
tonevinningland
tonevinningland,
Takk Inger Elin <3
nouw.com/tonevinningland
vibeke
vibeke,
Gratulerer! Og så vel fortjent 😍
nouw.com/vibeke
KariMaritas
KariMaritas,
Gratulerer 😊 Du har en fin blogg 😊
nouw.com/karimaritas
frodith ,
Så moro da Tone 😊
frodith.blogg.no
tonevinningland
tonevinningland,
Ja, det er ganske morro 😉
nouw.com/tonevinningland