Tiden leger alle sår.....

"Det er større å reise seg etter et fall enn aldri å falle."

Det er så sant som det kan bli! Jeg har hatt mine fall i livet, større og mindre i løpet av mitt liv. Noen fall har blitt merket for livet både for meg og andre. Men fallene har gjort meg sterkere enn før. Jeg har fått opp øynene at livet er ikke rosenrødt eller uten hindringer. Å falle er en del av livet. Men å klare reise seg opp fra et fall er det som er viktigst. Mange lever i sin lille verden og syns at alt er så fint og uten bekymringer. Fordi de har fått barn, har mann og jobb. Og det er for all del kjempebra for de som har sånn. Men husk livet kan aldri bestandig være slik. En dag kan du falle og slå deg kraftig.

Dette er noe jeg har erfart skikkelig i livet mitt. Jeg faller bare ikke, jeg går på tryne med blåmerker og sår som aldri vil gro med tiden. Men jeg vet tiden vil kunne lege noe, at tiden vil vise. Tiden vil hjelpe meg og alle til å se at om en har falt kan en reise seg opp igjen. Selvom kanskje enkelte mener at tiden ikke kan lege alle sår. Men husk at alle kan gjør feil og alle kan få en mulighet å rette opp sine feil. Alle kan få nye sjanser og alle kan vise at de griper sjansen sin og gjør det bedre. Så fall og reis deg opp! Livet er ikke over om du faller og feiler, for det er en del av livet det ❤️.

Liker

Kommentarer

hayatiim
hayatiim,
Fine ord. Tenker at livet er en berg og dalbane, det går opp og det går ned. Tror ingen går gjennom hele livet uten å falle eller få noen blåmerker på veien. Derfor er det viktig å sette pris på de gode stundenenouw.com/hayatiim
halvorsenmari
halvorsenmari,
Flotte ord 😊nouw.com/halvorsenmari
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229