Tenk at du er blitt så stor...........

Det er helt utrolig å tenke på at min første nevø, Kevin, er blitt 20 år gammel. Time goes by so quickly 💕. For tjue år siden kom han til verden, og jeg ble tante for første gang som 17 åring. Jeg husket det var skikkelig stas at storesøster fikk baby. Gleden var stor da han kom til verden, til tross for turbulent fødsel så kom han inn i våres liv.

Han var en rolig, snill og alltid smilende baby. Det var liksom aldri noe grining, sutring eller styr med han. Helt fra han var baby til han ble barn og videre til ungdomstiden. Jeg er veldig glad og stolt over å få være tante til en flott ung mann som han er blitt. Snill og omtenksom mot alle rundt seg, og hans to yngre brødre som ser opptil sin storebror.

Så jeg vil en gang til gratulerer han så masse med dagen, og jeg ønsker han masse lykke til videre i livet. Fortsett å vær den du er og ta vare på dem du har rundt deg. For vi er veldig glad i deg og håper du alltid vil lykkes i livet. Om det er noe så skal du vite at du har familie som støtter deg <3

Liker

Kommentarer

lenaaaserud
lenaaaserud,
Så koselig! 😊
nouw.com/lenaaaserud
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229