Søtere enn søtest

Heisann 😀

Har dere fått med dere det hotteste fasotten som herjer verden? Dette virtuelle spillet som får folk bananas? Jeg er en av mange som har blitt hekta på Pokemon Go. Nå er spillet kommet til norsk App Store og Play Store. Spillet er veldig enkelt å lære seg og jeg vet om flere som spiller. Ikke bare barn men voksne mennesker som også spiller. Men vær forsiktig når du ferdes ute og vær oppmerksom rundt deg. Dette er et spill som lett kan forårsaker ulykker og skader for deg selv og andre om du ikke er oppmerksom. Pass på så du ikke går på tryne eller går ut i trafikken uten å se deg for!

Jeg har som jeg skrev fått spillet jeg også, og må innrømme at dette spillet er bare råmorsomt. Den får deg til å komme deg ut, for du må ut av huset om du vil fange forskjellige Pokemons. Og når du går tom for pokeball er du nødt å finne pokestops for å samle inn pokeball. Med mindre du vil bruke ekte penger på å kjøpe deg flere pokeballer.

Guttungen er helt gira og stikker av med gubbens iphone hele tiden. I går kom Pia, storesøster og hentet ham for de skulle kjøre rundt omkring på pokemon jakt! Haha han kom fornøyd hjem med mange nye pokemon han hadde fanget. Han hadde kost seg på jakten med søsteren 😂.

I dag blir det nok en tur ut også for å jakte og vi skal også opp til foreldrene mine som er kommet hjem fra ferien sin. Der skal vi spise middag med dem og min storesøsters familie. Kanskje det blir litt pokemon fangst også i området der de bor 😉.

Pokemon figurene er jo bare supersøte !!! Jeg har alltid likt Pokemon fra det kom ut, og favoritt figuren min er Pikachu 😍. Håper jeg får fanget den snart ☺️.

Liker

Kommentarer

team4poter
team4poter,
Haha, må bare le! 😃 Altså det er jo helt hysterisk hvor mye hysteri det kan bli av et spill liksom, men for all del gleden er vell den at man kommer seg ut nav huset for å gå for å fange disse Pokemonsene. Så det er kanskje et sunnere spill enn de som man kan spille hjemme i egen stue hele dagen 😉 Vi har ikke lastet det ned enda, men der ut til at nyskjerrigheten snart tar litt overhånd. Så vi får vell snart få lastet det ned, begge to 😊
nouw.com/team4poter
tonevinningland
tonevinningland,
Togy 😊 anbefaler dere å laste ned ja :p
nouw.com/tonevinningland
Lully
Lully,
Håper du får en fin dag! <3
nouw.com/lully
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229